Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 16:50:57
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zodrate prazce...:(  (Prečítané 10152 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« kedy: 03. Jún , 2006, 12:13:24 »

Takze... mam taky probleem, ze mam akusticku gitaru dowinu a nemam ju este ani pol roka a uz mam na nej pekne \"zlaby\"Smútim
Gitara je fakt velmi dobra po kazdej stranke, ale ak by to takto bolo furt, tak mozem menit prazce kazdy rok... co si myslim, ze neni normalne
Neviem ci viete niekto, ze ake prazce sa tam davaju, ale zda sa mi, ze su asi dost makke... je to tak naschval, alebo ako to je? Lebo fakt sa mi nezda, aby som prazce tak rychlo rozmlatil...Smútim
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 03. Jún , 2006, 13:28:40 »

Su 2 moznosti - bud tlacis jak vyhybkar alebo tam boli shitne prazce. Alebo tak trosku oboje.
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 03. Jún , 2006, 14:35:49 »

fiiha, no az tak netlacim hrozne, hoci na akustike treba viac trocha pritlacit ako na elektrike, no aj tak ma to stve.... Smútim
nedavaju sa na akustiku aj makksie prazce?
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #3 kedy: 03. Jún , 2006, 14:37:00 »

to neni ta vadimova? ved on ju mal dlho a nehovoril nic
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 03. Jún , 2006, 14:50:22 »

Preco by sa mali davavat ne akustiky maksie prazce ?
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 03. Jún , 2006, 14:54:12 »

imbus- nie, nie toto je nova

rastis- no ja sa len pytam, pretoze na elektriku sa robia tusim, ze aj tvrdsie struny ako na akustiku, tak ma napadlo, ze ci na akustiku sa nedavaju makksie prazce... ale toto sa len pytam, lebo nemam  v tom velmi jasno, takze ak sa mylim, budem rad, ked ma opravite :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 03. Jún , 2006, 15:13:52 »

swordy napísal:
Citácia
imbus- nie, nie toto je nova

rastis- no ja sa len pytam, pretoze na elektriku sa robia tusim, ze aj tvrdsie struny ako na akustiku, tak ma napadlo, ze ci na akustiku sa nedavaju makksie prazce... ale toto sa len pytam, lebo nemam  v tom velmi jasno, takze ak sa mylim, budem rad, ked ma opravite :)
mohol byt použity menej kvalit. drot,to sastava často. Daj si to prepražcovat,samozrejme kvalit. praž. drotom,amaš pokoj.A ake struny použivaš?
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 03. Jún , 2006, 15:29:32 »

rudy napísal:
Citácia
A ake struny použivaš?

Dadaria 11-tky

Naposledy upravil swordy, : 03.06.2006 o 16:30
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 03. Jún , 2006, 15:33:31 »

swordy napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia
A ake struny použivaš?

Dadaria 11-tky

Naposledy upravil swordy, : 03.06.2006 o 16:30
Myslel som,či mosadzne,alebo \"ocelove\".Tie druhe vedia dat pražcom \"zabrat\".
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 03. Jún , 2006, 15:42:50 »

no ja som zatial len raz menil struny, od vyroby tam boli tusim elixiry co maju povrchovu upravu a potom tieto dadaria su poniklovane sa mi zda
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #10 kedy: 03. Jún , 2006, 17:25:28 »

Predpokladám, že tá akustika je nejaký lacnejší alebo stredný model, na ktorom firma šetrí na pražcoch a dáva tam menej kvalitné a mäkšie. Neviem, prečo tam hneď nedajú poriadne. :hm: Nič iné nemôžeš spraviť, len že si ju dáš prepražcovať kvalitným drôtom.
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 03. Jún , 2006, 20:28:32 »

Pitu- praveze mam tu vyssiu triedu presnejsie TENTO MODEL. ako vidis vsetko tam je naozaj kvalitne, no tie prazce asi nie..Smútim nechcem tu robit z toho neviem aky velky problem, ale kazdeho by asi nastvalo, keby po roku mal davat preprazcovat gitaru Smútim
dakujem vam za nazory....Beeee
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 03. Jún , 2006, 20:37:32 »

swordy napísal:
Citácia
Pitu- praveze mam tu vyssiu triedu presnejsie TENTO MODEL. ako vidis vsetko tam je naozaj kvalitne, no tie prazce asi nie..Smútim nechcem tu robit z toho neviem aky velky problem, ale kazdeho by asi nastvalo, keby po roku mal davat preprazcovat gitaru Smútim
dakujem vam za nazory....Beeee
500 eur nie je vyššia trieda/hlavne nie v akustickej gitare/.Tie pražce tomu asi aj nasvedčuju.Alebo ich zničili nevhodne struny./to by sa ale nemalo stat./
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 03. Jún , 2006, 20:44:12 »

rudy- dowina v tej cene je vyssia trieda, je to sice medzi najlacnejsimi celomasivmi, ale z radov dowina je to vyssia treida, no z radov inych celomasivov nie, takze tak. Aby sme sa pochopoili...B)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 03. Jún , 2006, 20:47:33 »

swordy napísal:
Citácia
rudy- dowina v tej cene je vyssia trieda, je to sice medzi najlacnejsimi celomasivmi, ale z radov dowina je to vyssia treida, no z radov inych celomasivov nie, takze tak. Aby sme sa pochopoili...B)
Takže si chcel povedat,že je to vyššia trieda medzi Dowinami. Tak sme sa hadam pochopili....
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.