Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 07:55:12
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zodrate prazce...:(  (Prečítané 10200 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 03. Jún , 2006, 21:02:39 »

A ešte dodam:to maš ako s tymi Floyd Rosmi a pod.Kupiš el. gitku za 600-700 eur a mysliš,aky maš super nastroj.Ale na niečom sa ušetrit musi,lebo \"super\" nastroj stoji 1000eur a viac.No tak sa šetri na trem.,snimač. atd. a aj na pražcovom drot.

Naposledy upravil rudy, : 03.06.2006 o 22:03
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #16 kedy: 03. Jún , 2006, 23:16:28 »

rudy- no cela filozofia dowin je trocha zaujimava, tie gitary su naozaj dobre a kvalitne, lenze usetri sa na pracovnej sile. Kedze sa gitky montuju na vychode. Drevo je vcelku kvalitne,  mechaniky Grover, ktore montuje aj GIBSON.  Mechaniku Fishman mas na gitkach aj za 100 tisiic, cize tu sa setri fakt len na pracovnej sile. No ale ten prazcovy drooot.... to mi volako nejde.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #17 kedy: 04. Jún , 2006, 01:55:56 »

Takže to je jeden z najlacnejších masívov. Asi aj preto také pražce. :hm:
Nevadí... Vymeníš a bude to ok.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 04. Jún , 2006, 07:31:27 »

swordy napísal:
Citácia
rudy- no cela filozofia dowin je trocha zaujimava, tie gitary su naozaj dobre a kvalitne, lenze usetri sa na pracovnej sile. Kedze sa gitky montuju na vychode. Drevo je vcelku kvalitne,  mechaniky Grover, ktore montuje aj GIBSON.  Mechaniku Fishman mas na gitkach aj za 100 tisiic, cize tu sa setri fakt len na pracovnej sile. No ale ten prazcovy drooot.... to mi volako nejde.
Šetrenie na\" pracovnej sile\" je len 1 factor šetrenia.Šetri sa na všetkom ,na čom sa da./firma vo svojej strategii rozhodne na ktorej \"položke\" a kolko sa ušetri aby sa docielila cena ktora bola stanovena pre produkt./ A aj Grover a Fishman maju \"stupne kvality\".
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #19 kedy: 04. Jún , 2006, 09:08:58 »

Ak si tu gitku kupoval novú v obchode, tak más nanu dvojrocnú záruku. V prípade ze sú prazce po pol roku hrania neprimerane opotrebované, tak to chod kludne reklamovat.
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 04. Jún , 2006, 09:50:54 »

swordy napísal:
Citácia

ZDALEKA NIE. To su len take reklamne reci - nase nastroje su 100% identicke s xyz za xyz,- Sk, ale vdaka lacnejsej pracovnej sile mozu stat nie 30litrov, ale iba 12 litrov. Blbost.

Skratka nie je az tak zaujimave, co to je za znacku, ale to, ze stala nieco mezi 10-15 litrov (?), co je na tento typ nastrojov nizsia stredna trieda. A propos, mozno som iba neznaly veci, ale nazov Dowina som pocul prvy krat tu vo fore, ked pred par mesiacmi taku gitaru predaval Vadim v inzeratoch...

Aj ked je pravda, ze prazce by pri normalnom hrani a beznych strunach mali vydrzat ovela dlhsie aj na lacnejsich nastrojoch...

mr. redwine napísal:
Citácia
Ak si tu gitku kupoval novú v obchode, tak más nanu dvojrocnú záruku. V prípade ze sú prazce po pol roku hrania neprimerane opotrebované, tak to chod kludne reklamovat.

Toto je dost na dlhe lakte. Ale aspon preveris serioznost predajcu, ked nic ine. Mozno by pomohlo, keby si si dal spravit odborny posudok renomovanemu gitararovi, isiel s nim do obchodu s tym, ze si ochotny v pripade neuznania reklamacie sa ist sudit. Aj keby sa to tahalo 10 rokov, je velmi vysoka pravdepodobnost, zeby si taky spor vyhral a predajca to vie, takze je sanca, ze pokial uvidia odhodlanie, ustupia Ti...

Ovsem ja osobne by som si to dal za par stoviek kvalitne preprazcovat...
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 04. Jún , 2006, 09:52:27 »

hej, diky chalani za nazory.
Rudy-GROVER a FISHMAN, mas nieco podobne ako GOTOH, aj ta najnizsia trieda je kvalitna. Cize neviem nakolko sa tu setrilo, hlavne tam bola ta pracovna sila si myslim...
Inac asi su tie pracze fakt makke, lebo aj na pohlad sa lisia od inych, moje nejsu take leskle. su take matnejsie
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 04. Jún , 2006, 10:00:51 »

Suhlasim s rastisom-ohladne toho prepražcovania.Pokial si s tou gitarou spokojny a jediny problem su pražce tak prepražcovat.K tej reklamacii: Predajca ti ju možno vymeni /da prepražcovat a opat preda/ ale ten druhy kus može mat ten isty problem alebo iny/ a možno vačši-čo možeš zistit až po čase/ .
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 04. Jún , 2006, 10:05:01 »

hej asi to tak spraviiim, to bude asi najlepsie. Mne sa fakt ta gitka lubi, nema ziaden probleem, sak hned ako dam nove struny, tak by som sem picol aj nejaku ukaazku
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 04. Jún , 2006, 10:08:20 »

swordy napísal:
Citácia
Rudy-GROVER a FISHMAN, mas nieco podobne ako GOTOH, aj ta najnizsia trieda je kvalitna. Cize neviem nakolko sa tu setrilo, hlavne tam bola ta pracovna sila si myslim...
Inac asi su tie pracze fakt makke, lebo aj na pohlad sa lisia od inych, moje nejsu take leskle. su take matnejsie
Samozrejme,že Gro.,Fish., je kvalita.Ale ja mam napr.na gitke za 11 tis. tremolo Wilkinson a silne pochybujem,že take iste sa dava aj na Paul Reed Smith za 3000 dolarov. Upresnim: povodne ta moja stala 16 alebo 18 tisic,už neviem,ja som ju kupil v \"akcii.\"

Naposledy upravil rudy, : 04.06.2006 o 11:13
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #25 kedy: 05. Jún , 2006, 09:16:35 »

rudy napísal:
Citácia
swordy napísal:
Citácia
Samozrejme,že Gro.,Fish., je kvalita.Ale ja mam napr.na gitke za 11 tis. tremolo Wilkinson a silne pochybujem,že take iste sa dava aj na Paul Reed Smith za 3000 dolarov. Upresnim: povodne ta moja stala 16 alebo 18 tisic,už neviem,ja som ju kupil v \"akcii.\"

PRS nepouziva Wilkinson tremola, ale vlastne PRStremolo. :silly:
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 05. Jún , 2006, 10:21:07 »

dr.karpathorky napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia
swordy napísal:
Citácia

PRS nepouziva Wilkinson tremola, ale vlastne PRStremolo. :silly:
Maš pravdu doktor,spletl som si to /na foto nebolo dobre vidiet napis na hlave,tak som to považoval za PRS.Bola to daka vydarena kopia.Mea culpa.

Naposledy upravil rudy, : 05.06.2006 o 11:42
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #27 kedy: 09. Jún , 2007, 16:53:19 »

Cauko vospolok.  Potrebovala by som si dat preprazcovat gitaru. Dnes som volala par krat Milosovi Klasovi (robi servis vela ludom z hudobnej akademie kam chodim, tak mi dali na neho kontakt), lenze ''cislo je momentalne nedostupne'' a ja mam dolezity koncert 21. juna. Neviete prosim o niekom inom z TT, BA alebo okolia? Potrebovala by som to mat do tyzdna hotove. Vdaka.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #28 kedy: 09. Jún , 2007, 17:22:26 »

Mam dobru skusenost s panom Neuserom.

http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=26730.0
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #29 kedy: 09. Jún , 2007, 17:27:15 »

Ked je nieco surne, tak pan Robert Neuszer (nojzer) to vie urgentne spravit - za par dni. O tom ze je to neuveritelne perfektne spravene, ani nehovorim. 0904507902
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.