Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 15. Február , 2005, 19:16:48 » |
|
naopak, rotosound blues, co som pouzival na C, hlavne D, chvilu aj na E, sa mi maximalne pacili. to je sada 10/12, nikdy mi nezcernali, dobry zvuk aspon 2 tyzdne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 15. Február , 2005, 22:52:40 » |
|
suhlasim s martinom, rotosound blues, su fakt dobre stuny. najma na podladenie martinLM: hral si v ""C"" ? to uz je dobrev prasacky sound )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 15. Február , 2005, 23:14:49 » |
|
moja gitara bola vzdy ladena na C, pripadne H, az kym som ju nekupil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 16. Február , 2005, 19:38:21 » |
|
kokos ze ladena na H .... uz C je dost vrazda to musel byt strasny doom :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 16. Február , 2005, 21:00:43 » |
|
imbus: nie len doom. aj taky mne oblubeny six feet under hra dooost podladeny. ted prerobili cely back in black a to je parada!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 16. Február , 2005, 23:52:15 » |
|
doom nie, death metal na tom hraval povodny majitel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 17. Február , 2005, 09:29:19 » |
|
Na to podladene H je treba aj dobre hruby drot. Ja tam davam .056. Sem tam ladim aj na A, ale to uz chce aspon .062. Ale na sedmicke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 17. Február , 2005, 17:04:53 » |
|
dr karpathorky: clovece na A? tak to uz co z toho lezie? heh, riadna prasacina :guit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 18. Február , 2005, 07:12:28 » |
|
Tak toto nechápem to odrazu dajte ocežové laná a nie struny.Alebo treba skúsiť bez strún. Ešte že nepočúvam muziku kde sa podlaďuje a inak odporúčam ideálna gitara na podlaďovanie je s Floydom HEHE
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 18. Február , 2005, 17:15:46 » |
|
Darthez: napr. Korn ladi v A, takze prasarina je to asi taka..... GuitmanMajko: FloydRose je celkovo tazsie laditelny aj pri E ladeni. Rychlejsie sa da naladit pevna kobylka, alebo strat tremolo. Pri H je to problem so strunami FloydRose tremola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 18. Február , 2005, 19:41:34 » |
|
dr.karpathorky: ja korn nepocyvam ani som nikdy nepocul. ja som mal ohladom toho ladenia mna mysli skorej death zoskupenia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 18. Február , 2005, 21:11:22 » |
|
dr.karpathorky> majo, majo to asi myslel ironicky kazdy poriadky numetal je v H predsa, to nie je ziadna ""prasarna"", aj kapely ako linkin park maju 7micky, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 18. Február , 2005, 22:12:22 » |
|
kapela Li.Park je podla mna jeden z najvacsich omylom v hudbe najviac ma ""fascinuje"" ten japonec /nie som etnograf,takze neviem ci je oazj japonec ) /, ktory tam tuka do nejakeho pristroja s 12 tlacitkami. pripada mi to ako ked cvicia gorily v nejakom ustave a ony ked chcu banan musia stlacit tlacitko. proste je to ozaj ""macher"" )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 19. Február , 2005, 10:00:28 » |
|
to Darthez: ) to Martin: Gitarista z LinkinPark pouziva najcastejsie gitary PRS (seststrunne) v E ladeni. Davnejsie poutival sedmicky Ibanez v H ladeni. V style NuMetal je dolezitejsi zvuk basgitary v basoch. Gitary nemusia byt moc basove, ani podladene. Basa robi spodok. Mozno ked sa rozhodnem, dam tu ukazku mojej kapelky Karrion (momentalne su chalani vo svete, takze mame pauzu), aby som demonstroval moje ponatie SvedskehoDeathMetalu a NuMetalu. Karrion funguje uz cez 10 rockov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 30. Marec , 2005, 19:20:01 » |
|
Asi tri roky som pouzival Rotosoundy (zlte 10), teraz som presiel na hybridy (modre 10-12) a so zvukom som celkom spokojny. Len raz v zivote som mal moznost natiahnut Ernie Ball (tusim 11) a velmi sa mi ten ich zvuk pacil, mozno by som ich najblizsie znovu skusil - neviete kde v BA sa daju zohnat?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|