olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #420 kedy: 31. Marec , 2010, 10:40:21 » |
|
AHojte, pocujte kupil som si 0.012 sadu strun a nejako mi to zdvyhlo kobylku (mam jednozvratne tremolo) neviete ako to dat s5 na povodnu polohu? (pouzivam standardne ladenie )
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #421 kedy: 31. Marec , 2010, 10:45:50 » |
|
dokúp struny do tremola a nahoď. a si drevorubač? načo take laná na štandard? ešte ktomu keď máš tremolo... aby ti nespravilo luk
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2010, 10:46:49 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #422 kedy: 31. Marec , 2010, 10:49:43 » |
|
dokúp struny do tremola a nahoď. a si drevorubač? načo take laná na štandard? ešte ktomu keď máš tremolo... aby ti nespravilo luk
chcel som ich vyskusat + aby sa mi potom lahsie pracovalo s 0.010 strunami o taky mesiac prejdem zas na svoje hybridy
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 31. Marec , 2010, 11:26:02 » |
|
chcel som ich vyskusat + aby sa mi potom lahsie pracovalo s 0.010 strunami o taky mesiac prejdem zas na svoje hybridy som tiez kedysi podobne rozmyslal.. ale ked sa nad tym logicky zamyslis tak: -presiel si na 12tky doebal si si geometriu len preto aby sa ti o mesiac pocitovo hralo lahsie.. aj tak sa teraz na tych 12tkach namakas - mohol si dat desiny uz teraz a hralo by sa ti uz teraz pocitovo lepsie a za ten mesiac by si si na ne zvykol uplne rovnako ako ked prejdes z 12tok na 10.. cize si spravil podobnu hlupost ako ja kedysi.. normlane nahod 10iny, zosteluj podla toho krk a tremolo a si vybaveny.. uvidis ze za 2 tyzdne si zvyknes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 31. Marec , 2010, 11:38:32 » |
|
som tiez kedysi podobne rozmyslal.. ale ked sa nad tym logicky zamyslis tak:
-presiel si na 12tky doebal si si geometriu len preto aby sa ti o mesiac pocitovo hralo lahsie.. aj tak sa teraz na tych 12tkach namakas - mohol si dat desiny uz teraz a hralo by sa ti uz teraz pocitovo lepsie a za ten mesiac by si si na ne zvykol uplne rovnako ako ked prejdes z 12tok na 10..
cize si spravil podobnu hlupost ako ja kedysi.. normlane nahod 10iny, zosteluj podla toho krk a tremolo a si vybaveny.. uvidis ze za 2 tyzdne si zvyknes
akurat som si to hodil na Ccko ladenie... o taky tyzden, ked si pojdem kupovat aj take to prenosne kombicko si vezmem aj struny tak teraz na tomto kusok pocvicim EDIT: BTW ked hram na 10 po istom case (2-3 tyzdne) furt ked vytahujem tak sa bojim ze mi prasknu
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2010, 11:39:27 od olko »
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 31. Marec , 2010, 11:39:33 » |
|
a ty chces to prenosne kombo fakt na to aby si si hral kde chodis? lebo.. niektorych ludi to nemusi moc zaujimat co ja viem v MHDcke.. a tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 31. Marec , 2010, 11:40:49 » |
|
a ty chces to prenosne kombo fakt na to aby si si hral kde chodis? lebo.. niektorych ludi to nemusi moc zaujimat co ja viem v MHDcke.. a tak
zrovna v MHDcke nie ja sa dost casto poflakujem s kamosom po meste a tak tak aby som sa moc nenudil
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 31. Marec , 2010, 12:01:21 » |
|
Ked uvidite na mestskych toaletach pri vedlajsom pisoari typka s gitarou cez seba to bude Olko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 31. Marec , 2010, 12:10:36 » |
|
Ked uvidite na mestskych toaletach pri vedlajsom pisoari typka s gitarou cez seba to bude Olko tisko nie kazdy ma ma poznat EDIT - taky mensi OT - To ladenie do C dava maidenom taku pochmurnu atmosferu
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2010, 12:11:14 od olko »
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 31. Marec , 2010, 12:28:37 » |
|
ty ladíš s 12kami do céčka? ty si mi iný extrémista, raz dvanástka štandard a potom do cé zo srandy som si to dal na Ccko a jaksik sa mi to zalubilo
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #431 kedy: 31. Marec , 2010, 13:21:53 » |
|
luk sa mu mozes pravit tak ci tak, ked to nedosteluje. inac viac pruzin a dotiahnut..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KLOBASA
nováčik
Príspevkov: 47
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 06. Apríl , 2010, 19:44:11 » |
|
mam taký problem chcel by som sa vas spytat, ked zmacknem strunu na niektorych polohach tak mi zvuk nepatrne "kmita", a na inych je krasny rovny, najlepsie je to pocut na zkreslenom kanali, neviete nahodou cim by to mohlo byt??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 07. Apríl , 2010, 10:20:41 » |
|
starymi alebo nekvalitnymi strunami, pripadne zlou alebo zle nastelovanou gitarou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KLOBASA
nováčik
Príspevkov: 47
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 07. Apríl , 2010, 16:00:46 » |
|
starymi alebo nekvalitnymi strunami, pripadne zlou alebo zle nastelovanou gitarou.
no struny som vymenil a gitaru som si dal zostelovat a stale to robiii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|