Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 08:35:22
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hrúbka a kvalita strún  (Prečítané 122277 krát)
0 užívateľov a 46 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #540 kedy: 21. Január , 2011, 16:55:01 »

no sak ja som bol len velice zvedavy, lebo sak ked su dr take supis, ze to nemoze byt zle... a nic moc teda.

tak by som este tie elixiry testol, kde sa to da kupit? alebo branko, nechces mi rovno poslat balicek?  Bavím sa skvele

a potom uz s testovanim koncim...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #541 kedy: 21. Január , 2011, 17:49:28 »

DR-ka sú podľa mňa super struny, teda až na tie extra life, ktoré nie sú úplnou novinkou, už sú dlho na trhu. Mne sa na Lpcku páčili najviac. Teraz ale používam Daddario 11 , pretože sú lacné ja ich kupujem ešte so zľavou, a tak ich dosť často mením a zvuk je košer na pár dní, na koncert skoro vždy nové, pokiaľ sa nehrá dva dni po sebe to idem aj s tou istou sadou  Bavím sa skvele
inak hrám v drop Cis
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #542 kedy: 21. Január , 2011, 17:50:57 »

Dadaria trham jak nitky. Neviem preco. Hram na 11tky (strat) a vzdy idu ako prve. Hocico mi vydrzi dlhsie ako Dadario.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #543 kedy: 21. Január , 2011, 17:55:53 »

tak to je haluz na strate
mne sa to stavalo s ernieball na Lp, aj s druhým gitaristom sme nakúpili 11 EB pred koncertami v lete a obidvaja sme to trhali ako nič. Pri tom on pred tým žiadnu strunu netrhol. Mne tie daddaria celkom vyhovujú a to kvôli cene
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #544 kedy: 21. Január , 2011, 17:59:29 »

Tak mne poslal ten kamos celu skatulu EB strun, takze tiez mam este nejake zasoby na zimu.  Bavím sa skvele

Ale osvedcili sa mi este LaBelly (hra sa na ne vyborne), kde mas po dve struny - tenke H a E. Celkom fajn na koncerty, zvacsa idu prve tieto struny.
Zaznamenané

cubaka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #545 kedy: 21. Január , 2011, 18:03:37 »

mne by mali skôr pribaľovať áčko a déčko  Bavím sa skvele
H a E som trhol iba raz, ale to už bol extrém
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #546 kedy: 30. Máj , 2011, 23:55:06 »

pozna niekto tuto seriu GHS strun?  http://www.ghsstrings.com/strings/electric/big-core-nickel-rockers
Chcem kupit baritone struny a tieto su za dobru cenu a s dobrou hrubkou v ponuke, len ich vobec nepoznam, normalne hravam na ernie ball..
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #547 kedy: 31. Máj , 2011, 16:48:08 »

nikto tie struny nepozna? treba mi to uz objednat, len sa potrebujem uistit ze to nebude dajaka chujina tieto GHS-ka
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #548 kedy: 31. Máj , 2011, 16:49:30 »

nikto tie struny nepozna? treba mi to uz objednat, len sa potrebujem uistit ze to nebude dajaka chujina tieto GHS-ka
To si dost naivny, ak das na niekoho radu ohladom strun... Ved struny su maximalne individualna zalezitost. To musis oskusat sam, nie ?
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #549 kedy: 31. Máj , 2011, 16:54:55 »

a ked si najprv necham poradit tak potom ich uz nevyskusam? ci jak si to myslel? ja ich neobjednavam susedovy..
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #550 kedy: 31. Máj , 2011, 17:06:05 »

mal som GHS boomers 0,11

zdalo sa mi ze zachvilu zgumovateli . mnoo tak
« Posledná zmena: 31. Máj , 2011, 17:06:26 od brko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #551 kedy: 31. Máj , 2011, 17:08:43 »

a ked si najprv necham poradit tak potom ich uz nevyskusam? ci jak si to myslel? ja ich neobjednavam susedovy..
Myslel som to tak, ze struny su individualna zalezitost kazdeho hraca. Zalezi od gitary (dost podstatne), zalezi od hraca, pouzivania (koncert, doma,...) atd...

Tak preto si myslim, ze davat na rady ohladom strun je zbytocne. Treba si vyskusat a usudis sam. Osobne som vyskusal x sad a aj ked mi bolo povedane, ze su popici, boli na koko*t. A takisto ti mozem osobne poradit, ze kup si elixiry. Zatial nepoznam lepsie struny od zivotnosti po zvuk.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #552 kedy: 31. Máj , 2011, 18:50:32 »

vsak jasne, ved jedine tak zistim ze ich sam skusim, ale keby mi niekto napisal, cojaviem... ze sa trhaju jak nitky tak prehodnotim, ci vobec stoja za to skusat ich..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #553 kedy: 31. Máj , 2011, 18:53:01 »

vsak jasne, ved jedine tak zistim ze ich sam skusim, ale keby mi niekto napisal, cojaviem... ze sa trhaju jak nitky tak prehodnotim, ci vobec stoja za to skusat ich..
dokonca aj to zalezi od hraca a gitary Žmurk Gitara moze mat rozjebanu hnilu kobylku, kamene.. tak jasne, ze sa pretrhne hocico. A nakoniec aj gitarista sam rozjebe struny.  Bavím sa skvele

Ale pravda... skus elixiry. Vydrzia najdlhsie, VYBORNE zneju aj po dlhej dobe. Jak pruziny. Dnes uz stoja kua malo. Za 10 € mas balik.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #554 kedy: 31. Máj , 2011, 18:55:13 »

aj by som bral elixiry, ale baritone sada stoji 12e a tie GHS stoja 6e a aj hrubky strun su lepsie.. skusim asi tie GHS, pokial nebudu ovela horsie od ernie ballov tak nieje o com za tu cenu
Zaznamenané
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 23 otázok.