Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 08:49:24
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hrúbka a kvalita strún  (Prečítané 122434 krát)
0 užívateľov a 44 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #300 kedy: 08. August , 2007, 18:55:43 »

Chapem to dobre, ze ten rozdiel v ladeni by si pocitil pri kazdych 10tkach? Cize nejde o to, ze su to DR, ty si proti 10tkam (alebo tensim strunam) ako takym, lebo si na ne nevies (nemozes - Jolana) nastavit gitaru. Ci uz nemas Jolanu? :)
Zaznamenané

dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #301 kedy: 08. August , 2007, 19:13:01 »

ja odkedy hram som pouzival len deviny struny RotoSound....skusil som teraz 10ny Darco, pretoze kazdy kto hra metal mi radil nech nehram na takych tenkych vlasoch...takze som ich na skusku nahodil a hned som ich aj daval dole...ostavam pri 009....co sa tyka tremola musel som dat jednu pruzinu naviac a musel som ho dvyhnut ale daco mi tam drncalo a zle sa mi hralo..a pri devinach tremolo pekne zapadne a paku mam presne ako mi vyhovuje
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #302 kedy: 08. August , 2007, 22:18:49 »

ja mam DR uz dlhsi cas, po hrdze ani stopy a ladia spolahlivo.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #303 kedy: 09. August , 2007, 11:07:45 »

ja odkedy hram som pouzival len deviny struny RotoSound....skusil som teraz 10ny Darco, pretoze kazdy kto hra metal mi radil nech nehram na takych tenkych vlasoch...takze som ich na skusku nahodil a hned som ich aj daval dole...ostavam pri 009....co sa tyka tremola musel som dat jednu pruzinu naviac a musel som ho dvyhnut ale daco mi tam drncalo a zle sa mi hralo..a pri devinach tremolo pekne zapadne a paku mam presne ako mi vyhovuje

to by si musel mat zazracnu gitaru a tremolo aby si to pri zmene hrubky strun nemusel odznova vsetko pekne nastavit  Žmurk
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #304 kedy: 09. August , 2007, 12:59:18 »

Ja moc na výber nemám, deviny od D'Addario. Hrubšie nedávam, lebo moja gitara má dlhú menzúru a značne tenký krk, preto deviny doporučuje aj výrobca. Desiatky v štandardnom ladení sú tak na hrane únosnosti a u silnejších hrozí poškodenie gitary.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #305 kedy: 09. August , 2007, 13:14:53 »

metallhamer - to si musel mat asi nejaku smolu ci co, kedze vsetci tie struny tak chvalia

ja som si zvykol vdaka milosovi1 pred par mesiacmi na 9 a pol (ak som to tu uz nahodou nepisal), klasika dadaria - su dostupne vsade a za tie roky som ich pouzil asi najcastejsie a nikdy ziadne sklamanie. dobre skusenosti - GHS, len ich maju/nemaju, skorej nemaju. zle skusenosti - yamaha, rotosound, darco.

roberto - co mam na cervenom ferdovi ? to su dobre struny Si píš!!!
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #306 kedy: 09. August , 2007, 14:55:21 »

to martinlm......nee....je to tak..ze desiny som u z mal....a ladili v pohode.....podla mna je to skorej tym ze DR maju kruhovy prierez jadra a normalne maju hexa alebo tak.... takze su o dost maksie ako porovnatelne struny s hexa core....to som aj ocakaval avsak som cakal zachovanie tych vlastnosti hrubych strun pri maksom pocite.....takze chap to tak ze DR su mozno dobre struny./////...ale ja s nimi nemam dobre skusenostia nie su pre mna....

..v kazdom pripade ti chcem podakovat ze si mi ich vtedy kupil...lebo keby som ich nevyskusal tak by ma to opekalo furt......

btw ...mam aj washburna..ale toto bolo konkretne na jolanu.....nadalej vsak nedam na nu dopustit.....je to moja hlavna gitara....
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #307 kedy: 10. August , 2007, 10:17:56 »

ked som si kupil svojho fendra boli na nom nejake rozmlatene struny tak som ich vymenil ale v obchode nemali ine 8icky ako niklove fendre... kupil som ich ale des a hruuza... to hralo ako uz rok pouzivane smejdy... VRELE NEODPORUCAM! uz som sa aj bal ci to nebude gitarou ale ked som na nu natiahol 9tky dadaria na skusku hrala ako znovuzrodena... ale ked ich vymlatim tak na nu dam svoje oblubene Elixiry deviny... to su stokrat kvalitnejsie struny ako hocktore ine... VRELE ODPORUCAM... mal som este na svojej squiere Elixiry 10 kombinovane s 11kami ale to som mal pluzgiere na prstoch ked som chcel urobit vibrato... ale zvuk mali krasny...  Na zdravie!
Zaznamenané
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #308 kedy: 12. August , 2007, 11:45:13 »

Skusal som tiez tie 0.8. totalny humus.Najlepsie pre mna pasuju.0.10 Dadario
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník
Príspevkov: 155

« Odpoveď #309 kedy: 17. August , 2007, 13:48:14 »

Ja osobne preferujem elixiry ...jednoznacne sa mi na nich najsamlepsie hra.Po dlhom case som kupil 1O a myslel som ze mi budu tvrde a tazko sa vytahovat ,ale nakoniec som si zvykol.Zacinal som na Ernie a presiel na D`adaria tie my sedeli dost dobre hlavne hybridy 9-10
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #310 kedy: 17. August , 2007, 18:59:39 »

takze existuju aj sady strun na 7 strunove gitary hej
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #311 kedy: 17. August , 2007, 19:04:26 »

takze existuju aj sady strun na 7 strunove gitary hej
samozrejme.len si preboha na sedmicku nekup ernie ball.po tyzdni budu ako tie polrocne...
Zaznamenané
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #312 kedy: 17. August , 2007, 20:16:11 »

De'Angelico 0.13  Som frajer
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #313 kedy: 17. August , 2007, 23:00:04 »

to je moj clovek....inak caf lubko..... mno jazz je jazz....
Zaznamenané
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #314 kedy: 18. August , 2007, 08:00:51 »

zdar a silu
Zaznamenané

Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.