Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 13:33:56
Strán: 1 ... 6 7 [8] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZNOVU REALTIME  (Prečítané 34615 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #105 kedy: 08. September , 2014, 15:04:44 »

na fast tracku drivre fungovali vselijak. kupil som si teraz focusrite scarlett 2i2. ad/da prevodniky sice mozno su na vsetkych lacnych kartach jedno a to iste, ale aspon tato karta funguje presne tak ako ma. navyse tam je prakticka svetelna signalizacia vstupnej urovne signalu a prepinanie direct monitoringu. takze urcite sa aj medzi lacnymi kartami daju najst viac, alebo menej pouzitelne.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #106 kedy: 08. September , 2014, 16:02:26 »

to je ina vec, to su drivery a casto aj kus stastia... ja som to myslel tak, ze ak niekomu karta seriozne funguje, tak kupou inej neziska nic co sa tyka zvukovej kvality, pokial nekupuje zo zasadne ineho cenoveho levelu...
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #107 kedy: 08. September , 2014, 17:07:42 »

momentalne fungujem cez dva fasttracky cize 4 inputy a zvazoval som ine riesenie... ale kedze by som sa kvalitou nikam neposunul do 500e tak je to zbytocne  Na zdravie!
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #108 kedy: 08. September , 2014, 17:57:21 »

mozno by sa Ti zvysil komfort prace, ale zakladne chipy sa pouzivaju poslednych 10 rokov furt tie iste, cize ak ides po zvukovych zlepseniach, potrebujes vkrocit do inych cenovych hladin...

Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #109 kedy: 20. December , 2014, 23:53:44 »

Opat zabrdnem do tejto temy pouzivam m-audio fasttrack II tu malu srandu zvuk mi nevadi ani latencia len som obmedzeny poctom outputov. Kedze nechcem moc investovat narazil som na http://www.thomann.de/gb/behringer_fca610.htm precital som recenzie su aj pozitivne ale dost je aj negativnych... v podstate ma len zaujima ci je ten behringer zvukovo a latencne na tom aspon tak ako to moje m-audio lebo uz len samotny nazov Behringer vo mne vzbudzuje istu davku neistoty :D
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #110 kedy: 21. December , 2014, 00:47:52 »

neviem či by som zrovna behringer riskoval.
Ak ti ide o latenciu, omrkol by som steinberg ur22, dakde som čítal že je natom lepšie než trebárs focusrite čo sa tohto týka.
Scarlett séria by mala mať zase oniečo lepšie preampy. A potom ešte stojí za zmienku mackie onyx blackjack, ten mal ak sa nemýlim v minulosti dáke problémy s ovladačmi, netuším ako je natom teraz
« Posledná zmena: 21. December , 2014, 00:50:47 od pelko » Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #111 kedy: 29. December , 2014, 12:21:42 »

Pozri na Focusrite Scarlett 2i4. Alebo aj 2i2 alebo Presonus Audiobox, ale tie nemajú pady, takže je možné že budeš mať problém s prebudeným instrument vstupom.
« Posledná zmena: 29. December , 2014, 12:23:37 od majso » Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 22 otázok.