Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 17:21:54
Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZNOVU REALTIME  (Prečítané 34617 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #15 kedy: 02. Február , 2005, 00:43:23 »

na sblive si mozem vytiahnut basy kolko chcem do 50% master volume neskresluje, ani ked su basy +20dB - overene osciloskopom - pekny sin priebeh bez skreslenia :) onboard mi skresluje basy uz pri +3dB len taky priklad..
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #16 kedy: 03. Február , 2005, 12:55:18 »

a co presluch povodneho signalu ako pri kx?Huh! nekona sa?Huh! ako zistim pri tychto driveroch latenciu?Huh! lebo na bartone 2,5 a audigi 1 som skusal kx a islo to 2,33ms a to bolo super ...tak chcem vediet ako by to slo u mna doma na doskovej(ak by to bolo viac tak radej kupim audigy a KX)...mam celeron 2,8.....co odporucas ako najlepsiu konfiguraciu....1. doskova zvukovka a asio for all alebo 2. audigy a kx alebo 3. audigy a kx a este aj asio for all (akoze kx pre lepsi zvuk a asio for all aby to slo bez presluchu.....alebo teda A4A sa dava na normalny driver a o tom originalnom ku lajfkam a audidzinam som nepocul nic dobre ze KX je lepsi uz aj zvukovo tak proste co je lepsie ci pouzivat original ovladac a A4A alebo iba KX alebo KX kvoli zvuku a na to este A4A...len take spekulacie co je nejlepsie)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #17 kedy: 03. Február , 2005, 13:47:34 »

vsak ale pisalo sa o tom, ako odstranit presluch. v standartnom windowsackom mixeri mas nahravanie a prehravanie tak zapnes napr line in v nahravani a mas vybraty zdroj a v prehravani ho stlmis. toto fungovalo locksmithovi.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 03. Február , 2005, 17:11:18 »

METALHAMMER - ja odporucam SB live za 500,- Sk + KX drivery. Audigy je totozna karta za viacej penazi, doskovka je GRC...
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #19 kedy: 03. Február , 2005, 17:43:51 »

je rozdiel v tom aku najnizsiu latenciu dostanem na audigi a na live.... pretoze ak live neda 2.3 ms tak potom radsej berem audigy...idem akurat vyskusat ten A4A....potom napisem ako to dopadlo...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 03. Február , 2005, 19:01:10 »

Audigy a Live su totozen karty postavene na tom istom cipe. Uprimne povedane, ci budes hrat na 2 alebo 5 ms, nerozoznas to ! A okrem toho sa casto stava (aj pri profi kartach), ze mas nastavene (a zobrazene) nieco uplne ine, ako v skutocnosti funguje. Stara M-Audio DMAN2044 mi vypisuje v Cubase VST, ze latencia je 60ms a pritom to nie je pravda, takisto pri KX-och to nie je vzdy uplne presny udaj... Takze vobec by som neriesil nejake 2,3 ms... Ale kartu si rozhodne kup, aku chces :)
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 04. Február , 2005, 00:18:18 »

rozhodne to rozoznam...teraz beham na 8 ms a uz to troska citim...ked hram s rytmom tak nie..ale ked hram sam daco rychle nuti ma to spomalovat tak to pekne citit...a vlastne aj normane to citim...(pisem ze to citim a nie pocujem)..proste to neni taky pocit ako ked hram cez kombo....zvuk lepsi ale pocit nie...takze este to idem vyskusat s lajfkou a KX a ak sa mi to bude pacit tak kupim asik audigy..lebo lajfku neviem zohnat..ta na ktorej to budem skusat je od chlapa co ju nechce predat...takze mi nic ine neostava iba ta audigy...ked vravis ze to tak zel pise vsade..nieje neaky nastroj (software myslim) ktory by mi to vedel neako spocitat??...este sa chcem spytat...je mozne ist na este menej ako 2,33???
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 04. Február , 2005, 00:44:27 »

A ja Ti znovu tvrdim, ze nerozoznas 2,33 a 5 ms ! Ak tam mas napisane, ze 5ms a ty to citis, musi to byt viac. Schvalne som si teraz poskusal rozne nastavenia. V KX-ch mam nastavene 5,33ms, RT player ukazuje, ze 10,6 ms, ale pod rukami je to svizne, jak klasicky aparat. Takze nahananie sa pod 2,33ms trochu haluz... Tu v BA vypredavaju SB live kade-tade za par korun...
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #23 kedy: 04. Február , 2005, 06:31:32 »

Točíte tu o pár sekundách ja neviem fakt sa to nedá rozoznať.Pri troche tréningu sa dá hrať aj a s tým odstupom čo som skúšal na originálnych dviveroch a dokonca sa mi zdalo že hrám lepšie keď sa hneď nepočujem :)) Ale jasne je to nehratežné každopádne, ale tých pár sekúnd neviem osobne mi to vôbec nevadí ani to nepočuť.Je to super všeobecne super vec a nie sa zaoberať sekundami.
Zaznamenané

tatko fóra
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #24 kedy: 04. Február , 2005, 07:00:16 »

Milisekundami Majo. Pri sekundách by si sakramentsky dobre počul odstup. :)
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #25 kedy: 04. Február , 2005, 14:29:06 »

mno nevim asik to u mna vyzera na audigy...lebo saom tam teraz drbol lajfku a ide mi secko super aj zvuk je o poznanie lepsi ..mal si pravdu rastis....ale ja som pisal ze citim 8 ms a nie zed rozoznam rozdiel medzi 2.3 a 5.3.....btw ide mi to na 5,3 a na audigy u kamosa to slo 2.3 zalezi to myslite na vytazeni procesora alebo je to tym ze lajfka taha bez pukania 5,3 a audigy 2,3...ak je to tak tak potom som aj celkom raz ze kupim tu audigy... a xcel som sa este opitat ze neviete ako je to v v tom mojom malom fendry kombe zapojene ...lebo je tam vystup na sluchatka a sa mi javy ze to je rovno z predzosilovaca drbnute von..ale neviem ci su korekcie pred tym alebo za tym....tj ci to mozem pouzit ako zosilnovac a ist potom do line in a nie do mic....ale proste ze ci mi to bude iba zosilnovat zvuk alebo aj upravovat...pamatajte na to ze to je fest starsie kombo takze o speaker simulatoroch vtedy asi moc v tejto cenovej kategorii nechyrovali....takze poradte....
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #26 kedy: 04. Február , 2005, 15:48:29 »

Audigy je profesionálnejšia, v lepšom prevedení, väčší odstup signál - šum u vstupov a pod.. Je toho viac, ale na domáce pomery nie je vidno žiaden závratný rozdiel od SB Live. Mám Audigy a som s ňou celkom spokojný, zatiaž cez ňu doma nahrávam všetko.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 04. Február , 2005, 16:16:36 »

a ty ako nahravas pitu do line s dakym zosikom alebo do micu...Huh!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #28 kedy: 04. Február , 2005, 17:13:21 »

Už som to tu aj niekde spomínal. Mám 16stopý hardisc.rec. Fostex VF160 - tam nahrávam veci, keď potrebujem viac stôp naraz a potom to prehodím do PC (napr. nahrávka z krstu je z neho, bicie som nahrával cez to a pod..), mám sadu mikrofónov na bicie Stage line, 2xSM58, kondíkový mikr. Takstar na spevy, štúdiové monitory Behringer Truth B2031. Priamo do PC nahrávam cez malý pultík: ak. nástroje do sterea cez kondík a linku(piezzo), spev cez kondík, el. gitary cez kombá alebo priamo cez Line6. Programy - najradšej Sonar3 a na mix Sound Forge. Na zvukovke idem potom (z pultíka) do stereo-linkového vstupu.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #29 kedy: 04. Február , 2005, 18:15:43 »

zdrava gitara predsa musi zahrat dost hlasno do line-in
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.