Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 10:49:30
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZNOVU REALTIME  (Prečítané 34730 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #45 kedy: 26. November , 2006, 12:02:36 »

no tak uz mi to fachci..akurat mam dost vysoky sum
pouzivam driver ASIO4ALL a soft Amplitube LIVE.. mam taky mensi problem ked zapnem amplitube gitaru nepocut vobec..musim zaroven zapnut guitarpro5 a pustit nejake midi ..zahlasi mi error a vtedy sa rozbehne amplitube..:blink: :unsure: ... no nefim preco..a este hrajem asi tak 15 min a zase amplitube ziadna reakcia..zas musim zapnut guitarpro atd. ... obcas mi prepbne dokonca line in na microphone len tak samo od seba a pocut len strasny piskot..ktovie v com to je pls. help.. dakujem za skore odpovede Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 26. November , 2006, 12:12:39 »

No tak to sa tazko vysomarit z takehoto problemu... To moze byt hocico, trebars zhnita instalacia OS... Vo vseobecnosti su akekolvek pokusy pracovat s doskovkou dost pruser... Zacal by som tym, zeby som si kupil inu verziu Amplitube, potom by som spravil novu instalaciu wins a ked nie, tak by som si kupil serioznejsiu zvukovku (tu by som si inak kupil aj bez toho Žmurk )
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #47 kedy: 26. November , 2006, 12:15:54 »

rastis napísal:
Citácia
No tak to sa tazko vysomarit z takehoto problemu... To moze byt hocico, trebars zhnita instalacia OS... Vo vseobecnosti su akekolvek pokusy pracovat s doskovkou dost pruser... Zacal by som tym, zeby som si kupil inu verziu Amplitube, potom by som spravil novu instalaciu wins a ked nie, tak by som si kupil serioznejsiu zvukovku (tu by som si inak kupil aj bez toho Žmurk )

S tou integrovanou zvukovkou je to fakt o nervy. Inu skúste niečo nahrať s polsekundovou latenciou:)
Zaznamenané

RED DEBILS
majso
stály hosť

« Odpoveď #48 kedy: 26. November , 2006, 12:17:17 »

don corleone napísal:
Citácia
rastis napísal:
Citácia

S tou integrovanou zvukovkou je to fakt o nervy. Inu skúste niečo nahrať s polsekundovou latenciou:)
ja nemam skoro ziadnu latenciu..ten ASIO driver je fajn..
Zaznamenané
majso
stály hosť

« Odpoveď #49 kedy: 16. December , 2006, 13:00:43 »

takze ...uz mam to na najidealnejsej hranici..
sum pochadzal od kabelaze ..vymenil som za tienenu ha ha ha No hanbím sa..
program som zmenil na Amplitube 2
a drivere ostali ASIO4ALL - buffer 128 samples Popiskujem si
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #50 kedy: 16. December , 2006, 20:19:00 »

ja mam na tuto temu jednu otazocku ked hram normalne cez amplitube live a asio4all  a chcem si do toho pustit  trebarz winamp tak zahlasi chybu ale ked asio zmenim na direktx tak to ide vsetko spolu az na to sekundove oneskorenie gitary tak ze ci sa to da nejak vyriesit
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #51 kedy: 16. December , 2006, 20:22:01 »

Tvoja zvukova karta pri prehravani hudby vo Winampe uz nevie robit aj ASIO veci, tym to je. Mas nejaku zvukovku podla AC97 standartu, alebo tak. Schvalne si pozri v ASIO4All control panely, ci tu funguju vstupy a vystupy, ked pocuvas Winamp. Uz napr. SB Live! toto zvlada.
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #52 kedy: 16. December , 2006, 20:34:50 »

mna z tohoto pocitaca asi porazi
hej kukol som a vystupy nejdu a taky som bol spokojny ked som konecne rozbehal a ono mi to toto spravi Neser ma!
inac skusal som to aj na vstavanej zvuke na zakladovke tam to vezbilo jak normalny zosik :pinch: a nakoniec som zo suflika vitiahol stary soundblaster 128pci ci co to je a fici to teda no takto mi to je celkom na nic ked do toho nic nemozem pustat
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 16. December , 2006, 21:18:08 »

bodom napísal:
Citácia
...no takto mi to je celkom na nic ked do toho nic nemozem pustat

Az take zle to snad nebude Žmurk. Co takto zapnut Amplitube ako plugin pod multitrackovym hostom a tam si natahat do stop lubovolne audio... Co vsetci riesite ten Winamp, aj tot minule imbus cosi s nim... Ja tiez ked mam pozapinane nejake audio softy, tak Winamp popri nich bud nehra alebo prehrava na zaklade samplerate ponastavovanych v settingsoch tych softov... Vsak ked pracujem, nebabrem sa s Winampom :)
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #54 kedy: 16. December , 2006, 22:36:37 »

no nemusi byt zrovna winamp ten by ma az tak netrapil ale Guitar pro hej ked vymyslam dake vyhravky do dakej piesne tak to tam dam 99* opakovat a slapem alebo ked sa cosi ucim a neviem ci je daky multitrackovy host co pusta aj midicka a zakazdym gpcka prerabat na midi no neviem ci by ma zatedy nepresla chut hrat
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 16. December , 2006, 22:59:03 »

Cubase alebo Sonar su profesionalne multitrack / sekvencery s maximalnou moznou podporou audio aj midi funkcii.
Zaznamenané
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #56 kedy: 24. December , 2006, 22:21:39 »

Zdravím, by som sa chcel len spýtať či by ste nevedeli poradiť ako je to s tými nastaveniami na real time. Nainštaloval som si CUBASE a ASIO4ALL...V v audio setupe by sa malo zvoliť že pouzivam ASIO...ale nikde som to tam nenašiel. Čo je tam treba ešte ponastavovať aby to real fungovalo? Ďakujem
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 24. December , 2006, 23:03:41 »

Nepises, aku mas zvukovu kartu, nepises, ci ti ASIO skutocne funguje. Pozri si teda ASIO4All Control Panel. Tam vidno v Expert mode vstupy a vystupy, podla legendy vies urcit, ci ti funguju vstupy aj vystupy. Asi nejdu a preto si nenasiel ASIO vstupy a vystupy v Cubase, ale to uz predbieham. Mozno zistis, ze nejdu, ale ked zatvoris vsetky programy, ktore nejakym sposobom mozu pracovat so zvukom (cize napr. Winamp), tak mozno zistis, ze idu.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #58 kedy: 18. Január , 2007, 10:53:36 »

Kto mi poradi ? Rozbehol som teraz kamosovi realtime na doskovke, vsetko fici, ale hra aj presluch original neefektovanej gitary. Kde to vypnem ? Je to doskovka Realtek + asio4all. Dik.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #59 kedy: 18. Január , 2007, 10:56:11 »

V nastaveniach prehravania vo windowsovom mixeri?
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.