Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 21:59:28
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: black sabbath  (Prečítané 29001 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #90 kedy: 26. December , 2013, 11:52:18 »

Sabbath v tej dobe už nehral ani muziku tak ako v 70-tych rokov. Po hudobnej stránke sa posunuli trochu.

Ved prave to je asi to, preco to ludia prestali pocuvat, proste ina hudba, iny level. To mas podobne ako s inymi kapelami. Udeje sa tam zasadna zmena a jedna skupina posluchacov bude picovat, ze uz to neni ono a druha sa zacne posierat, ze konecne hraju normalnu hudbu.
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #91 kedy: 26. December , 2013, 12:07:35 »

stary sabbath FTW  Som metlak
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #92 kedy: 26. December , 2013, 12:21:22 »

stary sabbath FTW  Som metlak

to je co? fuck the weak?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #93 kedy: 27. December , 2013, 08:21:38 »

Ved prave to je asi to, preco to ludia prestali pocuvat, proste ina hudba, iny level. To mas podobne ako s inymi kapelami. Udeje sa tam zasadna zmena a jedna skupina posluchacov bude picovat, ze uz to neni ono a druha sa zacne posierat, ze konecne hraju normalnu hudbu.

hej. máš pravdu. napr. mne sa páčia všetky etape, reps. premeny sabbathov aké tu boli. Už prvá zmena, ktorá sa odohrala bola zmena s Diom. Zvuk a to čo hrali zmodernel, ale stále to bol sabbath. Potom zmena s Martinom - tam by som videl také pokračovanie toho čo nastalo s Diom. Potom v 1992 zase Dio a 1994 - 1995 zase Martin. Je terba povedať, že ten posledný album Forbiden bol taký zvláštny ale mám ho rád. Sú tam typické témy pre Sabbath.

Iná vec bola Heaven & Hell - ale povedzme si otvorene - všetci vedeli, že je to starý dobrý dobrý sabbath s Diom.
Terajší album 2013 je podľa mňa ukážka toho ako by zneli staré albumy s Ozzym, keby boli v tej dobe také vymoženosti v hudobnej technike ako sú dnes...
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #94 kedy: 27. December , 2013, 09:39:46 »

Hlavne Tony si myslel ,ze BS je o nom a o vyspekulovanych skladbach a opak je pravdov.
Ozzi s jeho primityvnym spevom ,zidofskou produkcnou masineriou a vinikajucim gitaristom vytrel Iomimu zrak.Odpalil taku karieru o akej by sa Tonymu  ani nesnivalo a razom bolo vysvetlene o com bol BS.
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #95 kedy: 27. December , 2013, 09:52:17 »

Hlavne Tony si myslel ,ze BS je o nom a o vyspekulovanych skladbach a opak je pravdov.
Ozzi s jeho primityvnym spevom ,zidofskou produkcnou masineriou a vinikajucim gitaristom vytrel Iomimu zrak.Odpalil taku karieru o akej by sa Tonymu  ani nesnivalo a razom bolo vysvetlene o com bol BS.

s týmto by som až tak úplne nesúhlasil. oni sa potrebujú navzájom. Ozzy síce s Randym zo začiatku spravili dosť skok ale aj to upadlo. a hlavne kvôli tomu, že ozzy tam robil prechmaty pri tvorbe pesničiek - v podstate poškodil Boba Daisleyho... Potom zase chvíľu so Zakkom...
Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #96 kedy: 27. December , 2013, 20:32:59 »

FTW = for the win = že dobre  Beeee
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #97 kedy: 30. Apríl , 2015, 07:35:19 »

v roku 2016 - posledný album a rozlúčkové turné
http://hudba.zoznam.sk/spravy/29-04-2015-black-sabbath-planuju-na-rok-2016-posledny-album-a-turne/
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #98 kedy: 01. Máj , 2015, 07:37:59 »

... a co pojdu do Abby road a spravia posledny album  Bavím sa skvele
BS uz davno neni ta old schoolova undegroundova kapala co som mal strasne rad ,tak ze ja som sa s nimi uz davno rolucil.
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #99 kedy: 01. Máj , 2015, 18:41:45 »

BS uz davno neni ta old schoolova undegroundova kapala co som mal strasne rad ,tak ze ja som sa s nimi uz davno rolucil.

...asi tak  Na zdravie!
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #100 kedy: 03. Máj , 2015, 09:57:35 »

Škoda, že bez Warda...
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.