Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 00:51:28
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: black sabbath  (Prečítané 29042 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« kedy: 07. Február , 2005, 00:55:30 »

black sabbath. legenda. lavak gitarista, ozzy. zaujimalo by ma co by ste mi doporucovali si vypocut, lebo ich velmi nepoznam a mam v plane sa s nimi zoznamit.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #1 kedy: 07. Február , 2005, 01:08:12 »

a velmi by mi pomohlo, keby ma niekto podporil mp3 diskografiou:) mate niekto?
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #2 kedy: 07. Február , 2005, 01:12:29 »

a moja srdcova zalezitost :guit mam od nich vsetko okrem albumu Forbidden odporucam vypocut si najma staru tvrobu. teda albumy Paranoid, Black sabbath, M. Reality, Sabbath Bloody sabbath. ale zaujimave je to aj s Diom. najma album heaven and Hell je kultova vec. Dehumanizer ma dobry ""tvrdy"" sound. niektore pesnicky, najma tie pomale pripominaju trosku svojou amosferou Salyer, konkretne hlas Arayu /mam na mysli samzorejme pomale party v Slayer-i. Locksmith: ak mi pirpomenies pred dalsou stretavkou, tak Ti tie sabbaty napalim a donesiem do Slovaku
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #3 kedy: 07. Február , 2005, 01:15:10 »

johoho. dakujem:) dalsia stretavka bude ovsem neviem kedy. netreba to prehustovat nech si mame co povedat.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 07. Február , 2005, 09:24:24 »

Ja by som pridal Born again a mozno aj Seventh star. Forbidden je podla mna uplne najslabsi album BS. Mimochodom nemate niekto demo The enternal idol s Ray Gillenom , alebo nejaky zivak s nim / Ray Gillen years/.
Zaznamenané
mr.Halen
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #5 kedy: 09. Február , 2005, 19:27:18 »

LOCKSMITH skus si zohnat live z 1996 vola sa to RENUNION...je to posledny koncert BLACK SABBATH v povodnej zostave...a stoji za to...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #6 kedy: 09. Február , 2005, 20:01:43 »

vsetky koncerty Sabbath su dobre :) najma vsak s Ozzym a Diom
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #7 kedy: 09. Február , 2005, 22:47:40 »

co hovorite na ozzyho vystupovanie? ma toho ocividne dost za sebou a este stale v sebe:)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #8 kedy: 10. Február , 2005, 00:09:15 »

Citácia
Originally posted by locksmith co hovorite na ozzyho vystupovanie? ma toho ocividne dost za sebou a este stale v sebe:)
Je to saso s dnes uz vymyslenym image...
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #9 kedy: 10. Február , 2005, 00:19:39 »

v klipe paranoid je taky isty ako dnes..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 10. Február , 2005, 00:23:02 »

Vtedy bol spontanny saso s ""iskrou"", dnes je uz len saso manzelkou managerkou...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #11 kedy: 10. Február , 2005, 00:32:23 »

Napriek tomu robí skvelú muziku. Rastis, bol by si rád, keby si mal v jeho veku a úplne prechlastanom mozgu takú dobrú rockovú manažérku za manželku. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 10. Február , 2005, 00:37:53 »

A taku talentovanu dcerku-spevacku. A perfektnu show v pubertackej TV... :) . Ozaj, nakolko je Ozzy autor muziky/textov ?
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #13 kedy: 10. Február , 2005, 12:13:22 »

Skúšal som hžadať po nete, nič presne špecifikované, kto je presne autor čoho, som nenašiel, ale pri všetkých skladbách, na ktoré som klikol bol napísaný aj Ozzy, semtam sa pri ňom vyskytovali aj mená niektorých spoluhráčov a napríklad na niektorých známych slaďákoch aj Lemmy Kilmister z Motorheadu. Z toho dedukujem, že autorsky je vežmi plodný. Ak má niekto aj presnejšie info, tak nech sem hodí.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 10. Február , 2005, 14:50:46 »

Tak to je pomaly na spisanie dizertacky, vzhladom na to, ze este prebiehaju sudne spory o autorstvo na niektorych albumoch Ozzyho. Viac menej prve 2 albumy /Blizzard... a Diary.../ poskladali gitarista Randy Rhoads, Bob Daisley/basa/, Lee Kerslake/ bubon/ a Ozzy. Daisley ma temer vsetky texty- Ozzymu prisudzuju par versov zo Suicide solution/ Wine is fine but whiskey is quicker... vlastna skusenost je vlastna skusenost/ Riffy su vsetky Randyho, Ozzy to udajne len schvalil- moze byt. Spev. linky by mali byt Ozzyho. Ozzy - teda jeho zena ostatnych zbavila autor. prav/ teda okren Randyho/ RIP 1982/ a teda nemaju nic z predaja- preto prebieha sudny spor. Naviac Ozzy na celych 2 albumoch dal pretocit basu a bicie znovu/ Trujillo, Bordin/, vlastne na vsetkych, kde hral Daisley, cize posledne reedicie nie su povodne . Na truc druha strana zalozila skupinu Living loud/ hra tam aj Steve Morse/ a nahrali cast inkriminovanch skladieb znovu na CD a vydali bez Ozzyho spevu. Po Randyho smrti Ozzy prepadol alkoholu a drogam, a tak sa niesli temer cele 80 ´roky. Niekde sa spomina za na skladbe Rock´n´roll rebel si Jake E. Lee skusal kam az dosiahne pri drzani Fis dur a Ozzymu sa riff pozdaval. Shot in the dark zlozil cele basista Phil Soussan a gitara ma preladene E6 na Fis a A na H. Potom prisiel Zakk Wylde ktory sa vyrazne skladatelsky podielal na albumoch po cca 95 rok a potom z toho bola a je praca velkeho timu producentov a skladatelov, kde kapela vystupuje len ako najati hraci, na co je Zakk nahnevany , lebo jeho veci su odmietnute- tie idu potom do jeho kapely BLS
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.