Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 00:33:13
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: bodom - piesen  (Prečítané 12409 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #15 kedy: 19. Jún , 2006, 22:02:02 »

Heh, velmi sa mi paci ten demo-idny zvuk. Sikovna nahravka :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 20. Jún , 2006, 09:59:51 »

bodom - mas vsetky moje sympatie ! Dobra rada je hrat iba to, co dokazes zahrat. Ak nieco nedokazes zahrat, nacvic to alebo sa na to vykasli. Neojebavaj to, aj tak to neojebes a vyzera to blbo Žmurk
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #17 kedy: 20. Jún , 2006, 10:26:34 »

jj - ale je to len taka predstava ako by to mohlo v bud vyzerat ja sa hlavne orientujem na spev (aj ked aj ten zaostava ale casom) a na gitaru by som radsej videl takeho zdatneho gitaristu vedla seba ja by som si tak obcas cosi pomale zahal Žmurk
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #18 kedy: 20. Jún , 2006, 10:41:25 »

je to fajn...obdivujem, ze niekto sem da nahravku aj so spevom. Vsetky tie viachlasy si spieval ty, lebo nejako som nerozslisoval. Inak na homemade je to fajn...
kritika asi taka, ze nakonci ked sa zrychlilo tempo a bola ta terciova vyhravka, tak uz sa ti gitary trochu rozchadzali...ale inak je to dobre
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 20. Jún , 2006, 11:09:56 »

no tiez som vahal ci sem mozem dat nahravku so spevom predsa je to gitarove forum ale pre mna je podstata piesne v speve a bez neho by to bolo o nicom - a vsetky hlasy su moje
a k tomu rozchodu na konci (a vlasne skoro v celej piesni) ja to mam nabachane v gpecku a vzdy si hram len jednu gitaru a teraz ked som nahraval aj tu druhu tak som ju nevedel tak ako by som mal a hlavne moc nehravam vo vyssich polohach hmatniku tak tam je to co sa tyka techniky horsie Popiskujem si
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #20 kedy: 20. Jún , 2006, 11:58:30 »

to nevadi, nie kazdy musi byt technik..pesnickarov tiez treba
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #21 kedy: 20. Jún , 2006, 17:54:40 »

ja tu ukazku neberiem ako uakzaku gitarovej techniky ale ako ukazku vlastnej tvorby. z toho hladiska sa mi to velmi paci aj ked to nieje moj styl. rozhodne pokracuj a potom to sem hod:) alebo nejaku kapelu sformuj. myslim ze gitaristov je dost, len napadov pomenej. moj pripad:whistle:
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #22 kedy: 20. Jún , 2006, 21:25:30 »

bodom ako dlho hras na gitare? inac je to fajn a ked to znovu prehrajes o rok, tak to bude super!!!
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 20. Jún , 2006, 21:49:42 »

tak tri rocky (tublatanka, CoB, helloween) :side:

Naposledy upravil bodom, : 05.07.2006 o 23:13
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 05. Júl , 2006, 21:50:35 »

no koncim s pokusmi sem dostat daku nahravku prosim vas ako to funguje mozem dat nahravky ktore ked scitam ich velkosti budu mat 4mb alebo zakazdym moze mat 4mb lebo akokolvek sa snazim dalsiu mi sem neda (este mi to moze aj ta moja uzasna masina blokovat)

Naposledy upravil bodom, : 05.07.2006 o 22:56
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #25 kedy: 05. Júl , 2006, 22:43:16 »

http://www.sendspace.com/
hod to tam, to ti vypluje link a ten sem pastnes....najjednoduchsie riesenie
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 06. Júl , 2006, 10:04:50 »

daaaakujem za radu uz to tam je
takze je to taka piesen porobena z rozkradnutych veci takze ked vam to bude pripominat iste piesne tak je to tak
zacal sam ju robit po vstupe do jednej nemenovanej \"iron maiden revival\" kapelky ze ci aj ja vim spravit take cosi
bohzel nie je hotova na konci chyba spev bo sme sa stahovali a este nechcem si hulakanim pohnevat susedov
http://www.sendspace.com/file/o75m80
Zaznamenané

Sulo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

without hope you cannot start a day

« Odpoveď #27 kedy: 06. Júl , 2006, 11:10:53 »

Je dost citit ze si mal ist do Iron Maiden revival. Malo povodneho a vela okopceneho. Od Fear Of The Dark az po Powerslave. Pekne dvojsola ked ich presnejsie zvladnes. Spev mas posadeny dost nizko predpokladam ze sa ti aj tazko spieva. Popracuj na speve da sa urcite nieco z toho dostat. V kazdom pripade na tom popracuj. Drzim palec;)
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 06. Júl , 2006, 11:19:38 »

pravda
povodne som to hral z \"ecka\" alebo ako by som to nazval a bolo to na mna vysoko tak ze si to dam o ton nizsie a tam uz je to celkom nizko takze tak a ani nie ze sa to tazko spieva ale toto je vice mene moj spodok
:pinch:
ale k tym pokradnutym castiam - od ironu poznam len co hrame len fear, trooper,hellowed - z tade som kradol a potom este helloween - halloween Popiskujem si ostatne to uz sa asi ukradlo samo

Naposledy upravil bodom, : 06.07.2006 o 12:28
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #29 kedy: 06. Júl , 2006, 11:25:56 »

bodom napísal:
Citácia
daaaakujem za radu uz to tam je
takze je to taka piesen porobena z rozkradnutych veci takze ked vam to bude pripominat iste piesne tak je to tak
zacal sam ju robit po vstupe do jednej nemenovanej \"iron maiden revival\" kapelky ze ci aj ja vim spravit take cosi
bohzel nie je hotova na konci chyba spev bo sme sa stahovali a este nechcem si hulakanim pohnevat susedov
http://www.sendspace.com/file/o75m80

Ked nahravas spev, pouzivaj POP filter:

Stoji to par stoviek a zabrani prudkym B, P spoluhlaskam.

Ked nahravas spev, pouzivaj kompresor, existuje ich milion aj freesoftovych. Kompresor spravi to, ze Ti natlaci dynamiku do normalnych rozmedzi, skratka ze ten spev nebude raz trcat a raz zanikat. Dobre nastaveny kompresor ten spev spevni, zmohutni.

Existuje aj STEREO. Vlastne teraz som si vsimol, ze cela mp3-ka je 80Kbps mono fajl - diky moc za taku kvalitu Žmurk

Pouzivaj reverby.

Stavat skladbu na kuskoch inych skladieb nikam nevedie.

Trochu lepsie si nalad gitaru - verim, ze ladicka Ti na prazdne struny ukazala, ze OK, ale neni to uplne OK.

Naposledy upravil rastis, : 06.07.2006 o 12:27
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.