Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 00:38:43
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: bodom - piesen  (Prečítané 12419 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #30 kedy: 06. Júl , 2006, 11:35:45 »

noo ten filter uz mam bol som si zistit ako to ze tie spoluhlasky vzdy tak tukaju
no kompresor som si cital uz prispevky co to je ale aj tak tomu nerozumiem
ku steru chcel som ale v tom programe v ktorom som to zacal to ani zaboha neviem nastavit
k tym 80kbps - lebo som bol v tom ze limit na tuto stranku su 4MB a ked dam viac tak vy som to presvihol
a efekt mam len skreslenie a staaare struny a niet penazi na nove Smútim
a k tomu stavaniu piesne z inych toto je moja prva aj posledna takato piesen mam vobec ma nejak takyto styl neberie a ako som uz napisal bol to len pokus  \"premiera a zaroven derniera\" takze kradnut uz nebudem
a este taky maly pokus o aku taku obhajobu je to prva piesen co som spravil takze take hladanie akym smerom ist

Naposledy upravil bodom, : 06.07.2006 o 12:47
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #31 kedy: 06. Júl , 2006, 11:54:01 »

Je to na začiatočníka celkom ok. Vôbec nevadí, že prvé skladby budeš robiť napodobňovaním iných námetov. Len takých kžudne rob čo najviac, na tom sa dosť naučíš.
Potom príde obdobie, keď začneš robiť skladby zo seba.

A máš aj slušné hlasové danosti na kvalitný spev, len by to chcelo na tom poriadne pracovať. Nehovorím, že toto je kvalitný prejav, ale určite máš predpoklady do budúcna byť dobrým gitaristom aj spevákom. Žmurk
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #32 kedy: 06. Júl , 2006, 12:04:23 »

skoda tej absencie toho kompresoru na ten spev, ale hlas mas celkom slusny, ak na tom poracujes, bude to super:)
btw aky efekt si pouzival na gitaru?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #33 kedy: 06. Júl , 2006, 12:12:02 »

no efekt mam mt2
a so spevom aj s gitarou je to tazkolebo ale chcel by som sa teraz nejak na spev alebo zusku dakam prihlasit aby ma aj daku techniku naucili lebo neviem poriadne ani dychat ani nic a noooty neviem a keby ma aj ine styly naucili to by tiez nebolo na skodu
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 06. Júl , 2006, 12:57:29 »

mne sa to celkom paci..vsetko dolezite uz povedali chalani predomnou..ja by som zdoraznil hlavne tie reverby,to uplne zmeni nahravku.
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 06. Júl , 2006, 13:08:39 »

co to ako reverby ako ze efekt na gitaru alebo cosi co k tomu pridam dakym softwarom?
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 06. Júl , 2006, 17:25:45 »

reverb sa pouziva na vsetky nastroje,aj na spev...doda to jednotlivym nastrojom priestor.neviem,aky program pouzivas,ale reverb je sucastou mnohych programov a ked nie,tak sa da stiahnut z netu..je ich tam kopa.
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #37 kedy: 06. Jún , 2007, 23:32:54 »

Tak ja dam po dlhej dobe ukazku celkom sa mi pacila tak dam... Je to skor taka citovecka ako po technickej stranke zmaknuta vec. Je to piesen od Avantasie - Inside ktoru spievaju dvaja zravotne nie najviac v poriadku ludia(ja a kamarat)... A na klaviri hram ja a tiez hram len mesiac tak to tam je obcas pocut. Tempo tak kolise ale bolo to tak hrane. Vrelo odporucam 2 minutu 14 sekundu a kamaratov prechod z chorobou zmohnuteho hlasu do falzetu. A kaslik na konci tiez potesi.

* DS3001012.mp3 (3066.45 KB - stiahnuté 213 krát.)
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 06. Jún , 2007, 23:34:41 »

Uf som sa sekol ak malo to byt v teme ukazky uzivatelov --- tam mam take ze "piesen"  ?§!.
Zaznamenané

Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #39 kedy: 06. Jún , 2007, 23:44:39 »

Ukazku som sice nepocul, ale trochu symbolicka nahoda, dat omylom svoju nahravku do temy Nehody s gitarou  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 06. Jún , 2007, 23:45:15 od Kruspe » Zaznamenané

... all life is future to past ...
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 07. Jún , 2007, 10:48:35 »

Dakujem za prehodenie nabuduce dam vacsi pozor   Na zdravie!
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #41 kedy: 07. Jún , 2007, 20:16:55 »

supa bodome! :D ten kasel na konci je cisto gutural sickness Som metlak ale inac v pohode to bolo Žmurk  Zdravíčko
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #42 kedy: 08. Jún , 2007, 13:20:58 »

caf, pocul som prvu skladbu, a rozhodne mi imponuje, ze chapes svoje dielko ako komplexnu skladbu, nielen par riffov alebo solo v kratkom podklade. :-) citit vplyvy ako si spominal maidenov a helloween, a vsak podla mna je ta vec urcite po odstraneni niektorych nedostatkov hlavne technickeho charakteru (zariadenie, technika nahravania - rastis popisal vystizne) velmi zivotaschopna. drzim palce a zelam schopnych spoluhracov.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #43 kedy: 08. Jún , 2007, 20:43:33 »

inside je fajn, miestami su tam sice nejake falosnosti, ale ma to ten metalovy feeling...skuste to prehrat :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #44 kedy: 08. Jún , 2007, 21:35:40 »

naco prehravat to bola len skuska klavira v hudobninach nahravana na diktafon  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.