Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 08:47:43
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANDREJ ŠEBAN  (Prečítané 160865 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #165 kedy: 09. December , 2008, 18:29:54 »

Koncert na DVD a 2 audio CD k tomu za 400 Sk, ved to je smiesna suma...toto sa urcite oplati podporit.
Inak rad by som videl (a pocul) tu Blueray verziu, to musi byt paradny zazitok.
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #166 kedy: 09. December , 2008, 19:17:15 »

Koncert na DVD a 2 audio CD k tomu za 400 Sk, ved to je smiesna suma...toto sa urcite oplati podporit.
Inak rad by som videl (a pocul) tu Blueray verziu, to musi byt paradny zazitok.
Prva dobra sprava dnes, idem si rozkazat darcek na vianoce, diky pani za info  Zdravíčko
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #167 kedy: 09. December , 2008, 19:20:39 »

uz som si ho aj objednal :)
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #168 kedy: 09. December , 2008, 19:22:59 »

aj ja  Na zdravie!
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #169 kedy: 09. December , 2008, 19:31:30 »

uz som si ho aj objednal :)

kde sa to objednava?
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #170 kedy: 09. December , 2008, 19:43:20 »

kde sa to objednava?

Dury dal link par prispevkov dozadu...
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #171 kedy: 09. December , 2008, 19:56:44 »

kde sa to objednava?
priamo zo stranky
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #172 kedy: 09. December , 2008, 21:55:15 »

aha uz som to nasiel... dojde to postou alebo kurierom? lebo dako som to nevyzistil...
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník

Slow Child Try

« Odpoveď #173 kedy: 09. December , 2008, 22:08:26 »

aha uz som to nasiel... dojde to postou alebo kurierom? lebo dako som to nevyzistil...
Postou, kurier by bol drahsi...
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #174 kedy: 12. December , 2008, 10:47:45 »

tak DVD + 2CD uz mam doma  Som frajer
v pondelok smo objednal, a vcera uz to bolo na poste... tomu vravim servis  Na zdravie!
a za tie prachy... no nekupte to!
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
udry
Hosť
« Odpoveď #175 kedy: 12. December , 2008, 12:16:37 »

Ja som v utorok objednal a včera som už počuval. Na zdravie! Niektore slov. firmy a kapely by si mali vziat priklad ohladne distribucie CD./nebudem menovat/ Zdravíčko
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #176 kedy: 12. December , 2008, 15:16:48 »

Tak som počuval,pozeral obal a všimol som si,že tam nie je žiadny sponzor.To ma hned priviedlo na par konšpiračnych otazok: Kto financoval tak rozsiahli projekt ? /6 tyždnov skušania,nahravanie CD,DVD,2 koncerty/ Kto je autor projektu/hudby p. krampl? Žeby pribuzny p. ministerky.Je možna intervencia na ministerstve kultury ohladom prefinancovania tohto projektu? Alebo sukromny sponzor,ktory si nežela byt menovany?Alebo vlastne zdroje autora?Kto za tym je? Kto pozná správnu odpoved?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #177 kedy: 12. December , 2008, 15:20:05 »

Tak som počuval,pozeral obal a všimol som si,že tam nie je žiadny sponzor.To ma hned priviedlo na par konšpiračnych otazok: Kto financoval tak rozsiahli projekt ? /6 tyždnov skušania,nahravanie CD,DVD,2 koncerty/ Kto je autor projektu/hudby p. krampl? Žeby pribuzny p. ministerky.Je možna intervencia na ministerstve kultury ohladom prefinancovania tohto projektu? Alebo sukromny sponzor,ktory si nežela byt menovany?Alebo vlastne zdroje autora?Kto za tym je? Kto pozná správnu odpoved?  Bavím sa skvele
Možno zdroje sú prepojené cez afganistan ktorý spolupracuje so severnou kóreou,ale nitky siahajú cez slobodomurárov až k nejakému slovenskému murárovi ktorý sa skrýva pod menom Janko Kelnička.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #178 kedy: 12. December , 2008, 18:25:04 »

rudy - tam vraj všetko financoval autor. Asi na to mal, tak si najal Šebana, ten jeho nápady zaranžoval, zostavil kapelu, pripravili to, zahrali a nahrali.
Nevidím tam žiadnu konšpiráciu. Žmurk
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #179 kedy: 12. December , 2008, 21:36:18 »

rudy - tam vraj všetko financoval autor. Asi na to mal, tak si najal Šebana, ten jeho nápady zaranžoval, zostavil kapelu, pripravili to, zahrali a nahrali.
Nevidím tam žiadnu konšpiráciu. Žmurk
Tak je potom všetko jasné.   Na zdravie! A k hudbe: niektoré skladby su fakt super. Niektore ma nudili. Aranžma detto. V niektorych skladbacg silno citit "ducha Joe Zawinula a 70-tok /a to mam rád/.Občas sa mi nepačila basa O.R. /zvuk perfiš/, zdalo sa mi,že niekedy nevystihol atmosferu, štrukturu skladby a hral si stale "to svoje". Ale aj tak podla mojho nazoru toto dielo patrí k tomu " najlepšiemu" čo u nas v poslednej dobe vyšlo. / aj ked už nemam taky prehlad o slov. scene ako kedysi,bo tu stale davate len rockove a metalove odkazy-a to ma už moc nezaujima.  P.S. Pitu a Astro song Orchestra nechysta nič? To by ma zaujimalo-na zaklade davneho vystupenia v TV. A ešte O.T.- kto poznate zaujimave slov.zoskupenia hrajuce nemetal,nepop,nerock pošlite na PM.  Kujééééém.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 22 otázok.