no, najprv niekomu v publiku zazvonil telefon, tak andrej prestal hrat a povedal " Volala mama, tato sa dobre vysral, treba to oznamit" ... myslim ze dal slusne a usmevne na javo publiku, aby si vypli mobily...
dalsia vec... zopar ludi (aj ja) ho fotografovalo... (ja ale tak viac menej nenapadne
) no a pocas pesnicky zacal spievat "dakujem ze ma fotite aj ked ste sa ma nepytali..." a prestal hrat... to bola jedna taka dost neprijemna situacia... ale chapem a respektujem, ze clovek sa mohol najprv spytat... ja som sa konkretne pytal len usporiadatela, ci bude problem s fotenim, a ten vravel ze nie. tak som si zo stola kde som sedel spravil asi 10 zaberov.... no potom som nefotil...
no a posledna, taka dost neprijemna situacia bola, ked andrej pustil jednu pesnicku na playback... ale bolo to sucastou show.. proste hrala skladba z albumu space boys (dom, perina...) a potom k tomu zacal andrej hrat na fujare... v tom sa jeden opity pan postavil a povedal dost nahlas ze "vyjebany playback" ... tak andrej prestal hrat a povedal: "bud ten pan opity pan odide, alebo it's over babies" ... tak ho usporiadatel poslal do prec (toho opiteho pana)...
potom uz koncert pokracoval v dobrej a uvolnenej nalade...
chapem andrejove reakcie... no nechapem publikum (podaktorych jedincov), ktori pridu na koncert, a zacnu tam na to pizzovat... ved kua ked ja idem na koncert, tak vzdy viem do coho idem, a respektujem umelca a nedavam mu na javo svoju nespokojnost... fakt nechapem takych ludi co za to daju peniaze, a potom to to tam opizzuju a nerespektuju umelcove a usporiadatelove poziadavky (ktore boli aj uvedene na vstupenke) aby sa spravali primerane a respektovali umelcove vystupenie a zbytocne nevyrusovali....
no myslim ze cely koncert skoncil velmi dobre, a ja som odchadzal s dobrym pocitom... a este aj autogram som dostal na DVD Chill Pill