Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 15:20:27
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANDREJ ŠEBAN  (Prečítané 160699 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #255 kedy: 22. Apríl , 2009, 10:49:34 »

tu je cely jeho aparat... http://andrejseban.com/aparat.htm  Na zdravie!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #256 kedy: 22. Apríl , 2009, 11:11:36 »

tu je cely jeho aparat... http://andrejseban.com/aparat.htm  Na zdravie!
ten buster tam nieje Bavím sa skvele asi  sa zan hanbi
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2009, 11:32:06 od joe » Zaznamenané

samojed
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #257 kedy: 23. Apríl , 2009, 19:49:34 »

Či ten zvuk nebude náhodou tými vymenenými snímačmi, čo myslíte? Používa Electrosonic SBS.
Zaznamenané

Kam by som chodil? Na dvor...
Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #258 kedy: 24. Apríl , 2009, 10:28:56 »

nesranduj :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #259 kedy: 12. Máj , 2009, 20:45:44 »

neviete pls niekto link na ten pol hodonovy dokument s sebanom..niekde to tu bolo a ani za boha neviem najst link..diky
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #260 kedy: 13. Máj , 2009, 08:59:57 »

Tak, a zopakovala sa situácia z koncertu z Košíc v apríli 2008, kde Andrej poprosil všetkých v publiku, aby si dali mobily čo najhlasnejšie (viete ako to myslel), no predsa sa len nejaký ten telefón ozval a Andrej potom zahlásil: "Mamka volá, že buchty sú už hotové, treba prísť chytro domov, aby nevychladli.". Vtedy do sály v GES-ku nevpúšťali ľudí s pohármi a fľaškami, lebo si to Andrej neželal, keďže to je potenciálny zdroj ruchov. Ja som to bezvýhradne rešpektoval o to viac, lebo Andrej hrá potichu a sám som na to alergický, keď mi kvôli nejakému "fajnšmekrovi" unikne čo len nota z vystúpenia. Jeho vystúpenia sú viac koncertami vážnej hudby než nejakými disko či death-fuck-masturbo-hell-hardcore-metalovými pičovinami a preto by sme sa na jeho koncertoch mali správať ako naozajstní poslucháči a nie otupovať zmysly chlastom a neustálym pozeraním sa do telefónu, či nam dakto nejakého smajlíka neposlal. Žmurk Predsa len, slovenskí poslucháči (česť výnimkám) sa nezaprú...
No a k tomu fotografovaniu - tuším, že podobizeň by sa nemala zaznamenávať bez súhlasu zanamenávaného, či nie?

neviem, respektujem umelcov na podiu, ale nemuseli by vyzadovat, co dopredu nie je sucastou dohody, ktora vznika zakupenim vstupenky. t.j. je fajn, ked niekto vopred oznami, napise, ci pred koncertom vyhlasi "damy a pani, niesme sa fotit, nahravat, vykrikovat" a pod. sme ludia a myslim, ze situacia s panom, ktory zakrici "vyjebany playback" sa da riesit aj s humorom, nie len vykazanim dotycneho. aby ste ma zle nepochopili - nechcem obranovat nepohodu na koncertoch, ale odsudzovat taketo veci a davat to najavo poznamkami k publiku (fotenie, nahravanie na mobily, cinkanie poharmi, obcasne vykrikovanie) mi pride trosku ako take maniere.

bol som nakoncerte king crimson a po piatich minutach fripp zlozil gitaru a odisiel z podia, lebo ho niekto odfotil z bleskom. zaplo sa svetlo a 10 minut cakalo, co sa bude diat. ako, zabava bola, ale kvoli tomu som sa do prahy neje*kal :-)

« Posledná zmena: 17. Máj , 2009, 15:47:56 od yesfan » Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #261 kedy: 16. Máj , 2009, 19:55:01 »

no ale zase umelec, ktorý vytvára niečo osobité, jedinečné, býva často uletený aj svojim správaním, mne sa zdá byť sympatické, že Šeban nehrá stále príjemne naladeného a usmiateho človeka, len aby svoje publikum svojím správaním nepohoršil a neodradil. to sú tie silné, slobodné osobnosti.

a dnes zase počúvam celý deň túto :)  http://videoalbumy.azet.sk/andrej-seban-bude-ako-nebolo/BGhECRekFWYhsjbP/
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #262 kedy: 17. Máj , 2009, 15:46:46 »

no ale zase umelec, ktorý vytvára niečo osobité, jedinečné, býva často uletený aj svojim správaním, mne sa zdá byť sympatické, že Šeban nehrá stále príjemne naladeného a usmiateho človeka, len aby svoje publikum svojím správaním nepohoršil a neodradil. to sú tie silné, slobodné osobnosti.

a dnes zase počúvam celý deň túto :)  http://videoalbumy.azet.sk/andrej-seban-bude-ako-nebolo/BGhECRekFWYhsjbP/

vsak, netreba ho hrat, staci nim byt  Na zdravie!

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #263 kedy: 17. Máj , 2009, 16:14:16 »

povahu si nevyberas sam...
Zaznamenané
samojed
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #264 kedy: 22. Máj , 2009, 16:34:06 »

neviem, respektujem umelcov na podiu, ale nemuseli by vyzadovat, co dopredu nie je sucastou dohody, ktora vznika zakupenim vstupenky. t.j. je fajn, ked niekto vopred oznami, napise, ci pred koncertom vyhlasi "damy a pani, niesme sa fotit, nahravat, vykrikovat" a pod. sme ludia a myslim, ze situacia s panom, ktory zakrici "vyjebany playback" sa da riesit aj s humorom, nie len vykazanim dotycneho. aby ste ma zle nepochopili - nechcem obranovat nepohodu na koncertoch, ale odsudzovat taketo veci a davat to najavo poznamkami k publiku (fotenie, nahravanie na mobily, cinkanie poharmi, obcasne vykrikovanie) mi pride trosku ako take maniere.

bol som nakoncerte king crimson a po piatich minutach fripp zlozil gitaru a odisiel z podia, lebo ho niekto odfotil z bleskom. zaplo sa svetlo a 10 minut cakalo, co sa bude diat. ako, zabava bola, ale kvoli tomu som sa do prahy neje*kal :-)

Isteže, ale to sú akési nepísané pravidlá správania sa na koncertoch, kde sa hrá hlavne potichu. Veď to Andrej nežiada na každom koncerte, kde hrá (a to na tých, kde hrá s kapelou a to už nie je také tiché hranie). V jeho prípade to nie je ani manier, no z istého uhal pohľadu aj áno.
Zaznamenané

Kam by som chodil? Na dvor...
Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #265 kedy: 01. Jún , 2009, 09:00:40 »

Podla mna, Andrej hlavne chce, aby na jeho koncert chodili ludia, ktori si vazia jeho a jeho hudbu. A vtedy sa predsa budem spravat slusne... Mimochodom, je to uplne skvely clovek.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #266 kedy: 01. Jún , 2009, 09:21:43 »

Suhlasím so Zuzkou.Tieto "komorne ladene" podujatia si vyžaduju istú disciplinovast a ohladuplnost vôči muzikantovi ked to naozaj vychutnat chceme.A každému kto tam vulgárne a bezohladne ruší atmosféru by som dal v momente po chrape takže sa nedivím že sa ohradí.Aj jeho sustredenost to musí rozptylovat.Chce tým "svojim"dat to najlepšie  Zdravíčko
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #267 kedy: 01. Jún , 2009, 09:42:10 »

Myslim, ze jeho vystupenia by vyzadovali disciplinu publika viac divadelnu, nez koncertu.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #268 kedy: 01. Jún , 2009, 10:02:19 »

alebo sa niekto berie moc vazne?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #269 kedy: 01. Jún , 2009, 10:48:02 »

nech si kupi plexi a mobily nebude pocut
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.