Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 08:49:23
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANDREJ ŠEBAN  (Prečítané 160644 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #300 kedy: 03. Marec , 2010, 23:14:13 »

prave som dosiel z koncertu chillpill.. som rad ze som za to neplatil  Bavím sa skvele
... niečo ako:   pivo bolo hnusné a teplé-ale šak bolo zadarmo,tak som zo 7 schmlastol  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #301 kedy: 03. Marec , 2010, 23:17:18 »

tak potom enjoy.. po 3 songu som chcel ist domov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #302 kedy: 03. Marec , 2010, 23:24:06 »

tak potom enjoy.. po 3 songu som chcel ist domov  Bavím sa skvele

bol si uz na sebanovi, alebo to bolo fakt tak zle ? to som prekvapeny, pocul som len chvalu. tesil som sa na piatok, ale zacinam sa pri cene 30 E obavat
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #303 kedy: 04. Marec , 2010, 00:05:43 »

bol si uz na sebanovi, alebo to bolo fakt tak zle ? to som prekvapeny, pocul som len chvalu. tesil som sa na piatok, ale zacinam sa pri cene 30 E obavat

jebeeeeeee  ..že 30 éčiek ...kokos
inak príde mi minimálne divné to, že si lístky predáva cez svoju stránku
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #304 kedy: 04. Marec , 2010, 07:55:57 »

ak je clovek sportovy fanusik jazzu (vysvetlenie nizsie) potom naozaj nebude sklamany.. mne sa z celeho vecera pacil: nastup, osvetlenie, 2 pesnicky a zaverecne Sebanovo rozlucenie s ludmi.. cely koncert sme vsetci traja co sme tam boli pretrpeli. zhodli sme sa ze ak toto je jazz, potom je to ten najalibistickejsi zaner co pozname, v momente kedy hraci mozu zahrat perfektnu harmoniu to odjebu nejakou naucenou jazzovou chujarinou.. kazdy song ktory mal aky taky potencial ze by sa dal nazvat pocuvatelnym bol zniceny, kazdy jeden.. po 5 pesnicke uz som mal dost a nielen ja.. vrchol bolo basgitarove solo cernocha ktoreho podla mna vzali zo Senegalu a pocas jeho sola sa niekde v zakulisi seban a ostatni rehotali ze lol dali sme im tam clovek co hra 5 mesiacov a oni su z toho uplne v pici :D niektore pesnicky zneli dokonca ako nasa prva skuska s kapelou.. sak.. ti co idete uvidite, nebudem vam to dopredu kazit ale ja som sa uz po 5 songu fakt osival ze uz by aj dost bolo, ze uz aj nejaka vkusna vec by mohla padnut, par svetlych momentov tam bolo kedy sa Seban rozhodol nehrat a radsej spieval, to bolo v pohode, ale tych momentov bolo len par za cely vecer a ja som dufal ze ich bude viac.. pan Bugala na gitare by mal hravat pred zrkadlom.. :D xylofonista Stevko Bugala dal super to sa mi velmi pacilo.. ono, v danyvecer dostal kazdy priestor na to aby dal nejake to solicko nazvime to.. mne stacilo a ak ma zas raz niekto zavola na Sebana tak pojdem radsej na ten 80s heavy thrash

sportovy fanusik jazzu: ide o jedinca pocuvajuceho jazz, ktory dany zaner pocuva z presvedcenia, ze ak to vydrzi ten vecer do konca, jeho partner, ktory ho na dany koncert pozval to nalezite oceni. (ja som to neocenil) Medzi sportoveho fanusika jazzu by som zaradil pana, ktory prisiel s manzelkou a na ktorom bolo vidiet ze ak to vydrzi do konca, ze ma slubeny v dany vecer oralny sex. Medzi sportovych fanusikov jazzu mozme zaradit aj ludi ktori tento zaner vyuzivaju ako psychoterapiu, pripadne trening na sutaz Iron Man. Okrem toho sem zaradujem aj tych  vsetkych, ktori jazz pocuvaju, pretoze si myslia ze ich to posuva do nejakej vyssej sfery spolocnosti, kde si o vas ludia myslia omnoho viac ako by v skutocnosti mali
 "A ty co pocuvas?" - 'Jazz''... 'Fiiiiha, intelektual'
Taktiez sem mozme zaradit tych asi 15 ludi co sa v priebehu koncertu rozhodli radsej odist, zrejme sa s niekym stavili ze to vydrzia do konca..

« Posledná zmena: 04. Marec , 2010, 07:58:47 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #305 kedy: 04. Marec , 2010, 08:38:18 »

Okrem toho sem zaradujem aj tych  vsetkych, ktori jazz pocuvaju, pretoze si myslia ze ich to posuva do nejakej vyssej sfery spolocnosti, kde si o vas ludia myslia omnoho viac ako by v skutocnosti mali

Co je to vlastne jazz?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #306 kedy: 04. Marec , 2010, 08:52:14 »

mne stacilo a ak ma zas raz niekto zavola na Sebana tak pojdem radsej na ten 80s heavy thrash
Bavím sa skvele

Taktiez sem mozme zaradit tych asi 15 ludi co sa v priebehu koncertu rozhodli radsej odist, zrejme sa s niekym stavili ze to vydrzia do konca..
Pocuj a my teraz spadame kam? Nejak sa neviem nikam zaradit. Ked sme to mali zadarmo tak sme uplne mimo sportovo-jazzovu kategoriu?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #307 kedy: 04. Marec , 2010, 08:53:31 »

my sme objektivni-nestranni :D  kebyze das tiez 20 alebo 30 e za hento tak sa ti to musi pacit.. inak by si siel proti sebe  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #308 kedy: 04. Marec , 2010, 08:58:19 »

kaolko - zas treba rozlisovat "jazz" a jazz..ja osobne tiez neznasam tento zaner a nedokazem to pocuvat, ale nemam v tom velky prehlad, mozno by sa nasiel nejaky jazzovy gitarista, ktory by ma aj bavil. Len zas sme na slovensku a ked si niekto povie, ze vcera som hral psychorock, dneska zavolam troch kamosov a poviem, ze "Chlapi, hybajme teraz hrat jazz" ,tak to asi aj tak vyzera, neporovnaval by som to s hudobnikmi, ktori hraju IBA jazz a hraju ho x 10tok rokov :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #309 kedy: 04. Marec , 2010, 09:05:48 »

celkom zaujimave, pesnicky z predosleho CHill Pill mi prisli praveze velmi prijemne a pocuvatelne.
Zaznamenané

o-yep sro
zakky
Hosť
« Odpoveď #310 kedy: 04. Marec , 2010, 09:24:28 »

mne sa podobne stava pravidelne, ked na stv davaju Bratislavske jazzove dni, tak si to vzdy ako pseudomuzikant chcem pozriet ale po tretej pesnicke to dam vzdy dopice lebo mi to pride asi take jak keby si tam dotycny virtuoz daval co ho prave napadne uplne jak ze to vytahuje niekde bezdakovi z riti a publikum plne vonabi dzezmenov si to strasne uziva  Bavím sa skvele

ja mam inak dzez aj celkom rad aj na last fm si to obcas pustim ale no co uz  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #311 kedy: 04. Marec , 2010, 09:26:50 »

Pod jazz sa radi tolko roznych podzanrov, ze to slovicko uz je len nejaky neurcity pojem vlastne.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #312 kedy: 04. Marec , 2010, 09:32:22 »

ak je clovek sportovy fanusik jazzu (vysvetlenie nizsie) potom naozaj nebude sklamany.. mne sa z celeho vecera pacil: nastup, osvetlenie, 2 pesnicky a zaverecne Sebanovo rozlucenie s ludmi.. cely koncert sme vsetci traja co sme tam boli pretrpeli. zhodli sme sa ze ak toto je jazz, potom je to ten najalibistickejsi zaner co pozname, v momente kedy hraci mozu zahrat perfektnu harmoniu to odjebu nejakou naucenou jazzovou chujarinou.. kazdy song ktory mal aky taky potencial ze by sa dal nazvat pocuvatelnym bol zniceny, kazdy jeden.. po 5 pesnicke uz som mal dost a nielen ja.. vrchol bolo basgitarove solo cernocha ktoreho podla mna vzali zo Senegalu a pocas jeho sola sa niekde v zakulisi seban a ostatni rehotali ze lol dali sme im tam clovek co hra 5 mesiacov a oni su z toho uplne v pici :D niektore pesnicky zneli dokonca ako nasa prva skuska s kapelou.. sak.. ti co idete uvidite, nebudem vam to dopredu kazit ale ja som sa uz po 5 songu fakt osival ze uz by aj dost bolo, ze uz aj nejaka vkusna vec by mohla padnut, par svetlych momentov tam bolo kedy sa Seban rozhodol nehrat a radsej spieval, to bolo v pohode, ale tych momentov bolo len par za cely vecer a ja som dufal ze ich bude viac.. pan Bugala na gitare by mal hravat pred zrkadlom.. :D xylofonista Stevko Bugala dal super to sa mi velmi pacilo.. ono, v danyvecer dostal kazdy priestor na to aby dal nejake to solicko nazvime to.. mne stacilo a ak ma zas raz niekto zavola na Sebana tak pojdem radsej na ten 80s heavy thrash

sportovy fanusik jazzu: ide o jedinca pocuvajuceho jazz, ktory dany zaner pocuva z presvedcenia, ze ak to vydrzi ten vecer do konca, jeho partner, ktory ho na dany koncert pozval to nalezite oceni. (ja som to neocenil) Medzi sportoveho fanusika jazzu by som zaradil pana, ktory prisiel s manzelkou a na ktorom bolo vidiet ze ak to vydrzi do konca, ze ma slubeny v dany vecer oralny sex. Medzi sportovych fanusikov jazzu mozme zaradit aj ludi ktori tento zaner vyuzivaju ako psychoterapiu, pripadne trening na sutaz Iron Man. Okrem toho sem zaradujem aj tych  vsetkych, ktori jazz pocuvaju, pretoze si myslia ze ich to posuva do nejakej vyssej sfery spolocnosti, kde si o vas ludia myslia omnoho viac ako by v skutocnosti mali
 "A ty co pocuvas?" - 'Jazz''... 'Fiiiiha, intelektual'

to mi pripada ako ked ateista ide do kostola na omšu a potom hovorí,že ta omša stála za hovno,farar spieval falošne,organista bol cigan  a krestanstvo je sprostost,  Na zdravie! len nechapem,načo tam išiel Na zdravie!  alebo prečo  neodišiel  Na zdravie!   Bavím sa skvele   alebo to bol športový fanušik kdh a tymto si chcel v strane  získat lepšie miesto na kandidatke ?   Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #313 kedy: 04. Marec , 2010, 09:42:43 »

celkom zaujimave, pesnicky z predosleho CHill Pill mi prisli praveze velmi prijemne a pocuvatelne.

mne tiez ked som si to vypocul na stranke bol som nadseny..
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #314 kedy: 04. Marec , 2010, 09:51:47 »

ak je clovek sportovy fanusik jazzu (vysvetlenie nizsie) potom naozaj nebude sklamany.. mne sa z celeho vecera pacil: nastup, osvetlenie, 2 pesnicky a zaverecne Sebanovo rozlucenie s ludmi.. cely koncert sme vsetci traja co sme tam boli pretrpeli. zhodli sme sa ze ak toto je jazz, potom je to ten najalibistickejsi zaner co pozname, v momente kedy hraci mozu zahrat perfektnu harmoniu to odjebu nejakou naucenou jazzovou chujarinou.. kazdy song ktory mal aky taky potencial ze by sa dal nazvat pocuvatelnym bol zniceny, kazdy jeden.. po 5 pesnicke uz som mal dost a nielen ja.. vrchol bolo basgitarove solo cernocha ktoreho podla mna vzali zo

tiež som zažil niečo podobne ked hral u nas a všetci boli v prdeli len neviem z čoho,bol najebkany a ešte viac ,vyhraval nezmysli dotoho taral nezmysli a otrasne spieval.....Ty si to napisal velmi trefne a slovo Jazz je prijemne jak HZDS u nas by to ani nemali hrat stejne to nik nevie je to taka parodia
PS.Šeban je nas najlepši gitarista v každom pripade hned po Majovi Ferovi skromnom simpošovi so skromnymi inštrumentami Zdravíčko
« Posledná zmena: 04. Marec , 2010, 10:13:10 od joe » Zaznamenané

Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.