Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 14:17:51
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANDREJ ŠEBAN  (Prečítané 160487 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #420 kedy: 30. Jún , 2011, 08:58:49 »

hovori mudro
ale s prepacenim hra kokotiny . jedina svetla chvilka je tam to bezvetrie .
minuly rok co som bol na koncerte tak hral presne na chlp to  iste (kolko rokov dozadu je toto video natocene ?)
ale este sa vynechal uz spominane bezvetrie tak to bol pre mna prazny koncert . plny divnych pazvukov

hrat vie o tom potom, ale nemam pocit ze to co hral by to bolo nejake nadumenie ktore chape iba par vyvolenych.

ci iba ja som koko*t ?  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #421 kedy: 30. Jún , 2011, 09:02:24 »

este budeme musiet vela cvicit aby sme mohli aj my hrat take kktiny a ostatni to nazyvali umenim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #422 kedy: 30. Jún , 2011, 09:11:26 »

šeban vyzdy vypada ze je bud po tazkej party alebo ze ho strasne otravuje ze musi hadzat perly sviniam   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #423 kedy: 30. Jún , 2011, 09:47:11 »

šeban vyzdy vypada ze je bud po tazkej party alebo ze ho strasne otravuje ze musi hadzat perly sviniam   Bavím sa skvele

Vobec by som nepovedal.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #424 kedy: 30. Jún , 2011, 09:54:53 »

Seban je velky pan a ma v hlave dost jasno. Žmurk Kto ho aspon kusok pozna, tak vie, ze to tak je.  Na zdravie!
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #425 kedy: 30. Jún , 2011, 09:56:12 »

Seban je velky pan a ma v hlave dost jasno. Žmurk Kto ho aspon kusok pozna, tak vie, ze to tak je.  Na zdravie!

Tak tak.
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #426 kedy: 30. Jún , 2011, 10:23:47 »

to nevylucuje to co som napisal
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #427 kedy: 30. Jún , 2011, 10:42:06 »

to nevylucuje to co som napisal
To ani nebol zamer.  Zdravíčko
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #428 kedy: 30. Jún , 2011, 11:40:25 »

+1, bol som viac krat na jeho koncerte aj so spaceboys, a uplne uzasna muzika... vobec mi pritom neprislo ze by bola pre niekoho nepochopitelna, prave sa mi zdala uplne jednoducha a priamociara :)
Zaznamenané
samojed
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #429 kedy: 30. Jún , 2011, 21:11:37 »

hovori mudro
ale s prepacenim hra kokotiny . jedina svetla chvilka je tam to bezvetrie .
minuly rok co som bol na koncerte tak hral presne na chlp to  iste (kolko rokov dozadu je toto video natocene ?)
ale este sa vynechal uz spominane bezvetrie tak to bol pre mna prazny koncert . plny divnych pazvukov

hrat vie o tom potom, ale nemam pocit ze to co hral by to bolo nejake nadumenie ktore chape iba par vyvolenych.

ci iba ja som koko*t ?  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele

Hrá kokotiny? Zas je to len otázka uhla pohľadu. Keď ľudia chodia do prírody a vyžívajú sa v zvukoch prírody, je to OK, ale ak niekto začne tieto zvuky napodobňovať na nástroji, už to mnohým vadí. Prečo je to tak?
Prečo sa jeho dosť odvážne počiny v posledných rokoch ihneď spájajú s nejakým pozérstvom a elitárstvom? Vyznieť to tak môže, ale keďže dal dosť komentárov k svojej nedávnej tvorbe, vychádza mi z toho niečo iné - snaha ísť konečne vlastnou cestou.
Ale neboj sa, koko*t nie si, proti gustu predsa žiaden dišputát. Osobne jeho tvorbu sledujem už vyše 15 rokov a súčasný stav ma až tak neprekvapil a nesklamal ma vôbec.
Zaznamenané

Kam by som chodil? Na dvor...
Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #430 kedy: 01. Júl , 2011, 11:11:59 »

ono s tým Sebanovym "elitarstvom" je to podla mna tak, ze jednoducho posobi takym "neprijemnym" dojmom. aspon v mojom ponimani. nie je to taky otvoreny typ na podiu, aspon co som ho zazil ja a co som videl aj na videach. vyzaruje taku nedotklivost. samozrejme, ze je skvely muzikant a gitarista ani nehovoriac, urcite najinvencnejsi u nas, ale "nerad" ho pocuvam prave z toho dovodu, ze tam citim taku silnu uzavretost. mozno ked je narocna hudba podavana takymto "nehravym sposobom" ludia to vnimaju ako "kokotiny", mozno keby to robil inou formou, brali by to inak... neviem, berte to len ako fakt subjektivny pohlad
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #431 kedy: 01. Júl , 2011, 11:24:46 »

jo.. na mna vzdy posobil ako hrozny sedlak, nieco podobne jak u Rytmusa (aj ked toto prirovnanie bude asi odsudeniahodne) .. ako, mne nevadia jednoduchi sedliacku ludia, ale v tomto pripade to slovo myslim vsak v tej svojej negativnej podstate.. posobil na mna vacsinou jak curak a to uz viackrat po sebe zial.. vacsinou takito ludia prenasaju ten pocit do hudby a komunikacie s publikom.. v tak zlozitom zanri ako hra on podla mna nie je moc priestoru na aroganciu, je to take malomestiacke alebo ako to nazvat..
Zaznamenané

samojed
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #432 kedy: 02. Júl , 2011, 17:00:18 »

ono s tým Sebanovym "elitarstvom" je to podla mna tak, ze jednoducho posobi takym "neprijemnym" dojmom. aspon v mojom ponimani. nie je to taky otvoreny typ na podiu, aspon co som ho zazil ja a co som videl aj na videach. vyzaruje taku nedotklivost. samozrejme, ze je skvely muzikant a gitarista ani nehovoriac, urcite najinvencnejsi u nas, ale "nerad" ho pocuvam prave z toho dovodu, ze tam citim taku silnu uzavretost. mozno ked je narocna hudba podavana takymto "nehravym sposobom" ludia to vnimaju ako "kokotiny", mozno keby to robil inou formou, brali by to inak... neviem, berte to len ako fakt subjektivny pohlad

No a tu je to o vkuse. To, čo na ňom mnohí neznášajú, sa páči zas iným. Mne od istého času začali rezať viac takíto do seba zahľadení muzikanti. Neuvediem všetky dôvody, prečo je to tak, ale dva uvediem určite: je to odvaha, robiť si veci po svojom a ďalej to percento výpovede, ktorá v tej hudbe je.
Ale jasné, je to vždy len o osobnom vkuse.

jo.. na mna vzdy posobil ako hrozny sedlak, nieco podobne jak u Rytmusa (aj ked toto prirovnanie bude asi odsudeniahodne) .. ako, mne nevadia jednoduchi sedliacku ludia, ale v tomto pripade to slovo myslim vsak v tej svojej negativnej podstate.. posobil na mna vacsinou jak curak a to uz viackrat po sebe zial.. vacsinou takito ludia prenasaju ten pocit do hudby a komunikacie s publikom.. v tak zlozitom zanri ako hra on podla mna nie je moc priestoru na aroganciu, je to take malomestiacke alebo ako to nazvat..

Čím konkrétne vyvolal taký dojem u Teba?
Zaznamenané

Kam by som chodil? Na dvor...
Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #433 kedy: 02. Júl , 2011, 17:49:31 »

Z hudby to sice moc necitit, ale na Sebana mal velky vplyv Ursiny a ono to je strasne vidno v tom jeho prejave, energii a chovani.
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #434 kedy: 02. Júl , 2011, 18:59:50 »

Ale aj z  hudby to citit, teda hlavne na doskach
Zaznamenané
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.