Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 16:50:24
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANDREJ ŠEBAN  (Prečítané 161071 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rudy
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 27. Marec , 2007, 10:08:53 »

No,"zaujimava" debata.  Fuuha zíram Ale uplne  o "ničom" Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #46 kedy: 27. Marec , 2007, 10:13:48 »

inak neviem kto to ako z recesie mysli a veci typu "este som na to nedorastol, je to hodne vysokoooo, je to v dimenziach ktore neviem precitit" .... to su take p***********. ja to proste neznasam  Bacha na vec kamo!    ....... ale v pohode  Na zdravie!
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #47 kedy: 27. Marec , 2007, 10:20:10 »

inak neviem kto to ako z recesie mysli a veci typu "este som na to nedorastol, je to hodne vysokoooo, je to v dimenziach ktore neviem precitit" .... to su take p***********. ja to proste neznasam  Bacha na vec kamo!    ....... ale v pohode  Na zdravie!

Pozri ked ma niekto rad Hockneyho tak hold je jasne, ze nema zmysel pre srandu.
Skus si popozerat Daliho a pochopis, ze svet je o srande.
 Na zdravie!
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #48 kedy: 27. Marec , 2007, 10:24:27 »

Ale Bubla, no tak..  Žmurk

Niekomu sa jeho súčasná tvorba, prípadne koncertné hranie nemusí páčiť, je proste teraz v takomto hudobnom štádiu, možno za čas prejde zas niekde inde. Mňa to tiež nijako nenadchýňa, ale netreba sa nad tým nejako vzrušovať a používať silné slová. Klídek.  Žmurk

Gitarista (hudobník) je výborný, to mu nemôže nikto z vás uprieť, dokázal to x-krát predtým.
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 27. Marec , 2007, 10:39:18 »

Ked sa spytas gitaristov,ktory gitarista ma podla nich najkrajsi a najlepsi ton,by si sa cudoval,kolki ti povedia meno Joe Satriani  Žmurk

A teraz si zadrel ty :). Satriani je preflaknute gitaristicke meno. Poznat Satrianiho sa povazuje cosi ako za "povinnost". Pritom je X mien, ktore trebars nemaju masivnu podporu vyrobcu gitar, nemali sancu hrat v Deep Purple a nerobilo im reklamu par ich skorej slavnych ziakov (Vai) (netvrdim, ze nic ine za tym uz nie je) a  pozna ich len malokto. Ak si dobre pamatam, tak aj ty si sa pred niekolkymi mesiacmi divil, ze Al DiMeola je okrem spanielky aj prebornik na elektrickej skreslenej gitare Žmurk. A prave ked si spomenul toho Satrianiho, tak ja si najprv vybavim hnusne tranzistorove bustriky na skorsich albumoch a az potom niekde od albumu Extremist a predovsetkym Joe Satriani si vybavim aj nejaka dostojny gitarovy zvuk... Ja viem - je to subjektivne a hlavne OT :)

No preco je asi tak Satriani taky znamy? no asi preto,lebo sa paci vela ludom :) a tu to nie je o tom,ze ake handry nosi a s kym spava..lebo on neni popova hviezda..a dufam,ze ani nikdy nebude  ha ha ha Popiskujem si

A co sa tyka jeho zvuku,nepoznam ziadnu jeho skladbu,kde by sa mi jeho zvuk nepacil..lebo ako si aj ty sam niekolkokrat povedal,je to vsetko v prstoch :)..aj ked dobry amp je proste dobry amp Som frajer
« Posledná zmena: 27. Marec , 2007, 10:42:57 od vlado hudec » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #50 kedy: 27. Marec , 2007, 10:40:53 »

a zas sme pri tom kto je slavny...britney? ehm. idem radsej do prace...
Zaznamenané

o-yep sro
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #51 kedy: 27. Marec , 2007, 10:59:22 »

sorry to som iba digitalne vybuchol ..... Žmurk    a nebolo to mierene proti sebanovi alebo komukolvek.  Len mi to pripomenulo casy ked som hudbu skumal viac hlavou ako jednoduchym pocitom a nemam na tu spomienku dobry pocit.
a btw uz druhy den nefajcim, tak sa asi budem musiet zdrzat akychkolvek komentarov (high explosiv)  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 27. Marec , 2007, 11:05:08 od bubla15 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #52 kedy: 27. Marec , 2007, 11:06:16 »

beer - DiMeola je u mna predovsetkym elektricky dabel vysivac, az potom nejaky jazzovy gitarista. V 70-tych rokoch vo svojej jazzrockovej ere odpaloval take, ako nikto iny vtedy nedaval  Som frajer

vlado hudec - trochu si ma nepochopil. Chcel som naznacit, ze Tvoj argument, ako "kazdy gitarista" povie, ze Satriani ma najsam zvuk / ton je asi z takeho sudka, ako ked Nova vyhlasila sutaz Ceska komedia storocia a vyhral v ludovom hlasovani film S Tebou me bavi svet. Este pre 1 rokom som nepoznal take meno, ze Buckethead. Teraz mam s nim doma 2 albumy a na jeho hre si hovadsky ulietam. Technicky, tonom, invencne ani hudobne nezaostava v nicom za sucasnou "hviezdnou patkou", ale je mi jasne, ze predava niekolko nasobne menej albumov... Aj tak mam nejaky pocit, ze mi neporozumies, co chcem naznacit, ale srat na to :). Ak sa chceme bavit o Satrianiho zvuku, presunme sa do jeho temy alebo ju zalozme, ak tu nie je. Rad tam zvukovo zanalyzujem zo svojho pohladu albumy, ktore poznam...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #53 kedy: 27. Marec , 2007, 11:12:59 »

beer - DiMeola je u mna predovsetkym elektricky dabel vysivac, az potom nejaky jazzovy gitarista. V 70-tych rokoch vo svojej jazzrockovej ere odpaloval take, ako nikto iny vtedy nedaval  Som frajer

Tak tak, u mna on toez viacmenej skoncil zaciatkom 80tych rokov, ked presiel viac na jazz a vselico mozne a prestal hrat klasicke fusion.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 27. Marec , 2007, 11:20:10 »

vlado hudec - trochu si ma nepochopil. Chcel som naznacit, ze Tvoj argument, ako "kazdy gitarista" povie, ze Satriani ma najsam zvuk / ton je asi z takeho sudka, ako ked Nova vyhlasila sutaz Ceska komedia storocia a vyhral v ludovom hlasovani film S Tebou me bavi svet. Este pre 1 rokom som nepoznal take meno, ze Buckethead. Teraz mam s nim doma 2 albumy a na jeho hre si hovadsky ulietam. Technicky, tonom, invencne ani hudobne nezaostava v nicom za sucasnou "hviezdnou patkou", ale je mi jasne, ze predava niekolko nasobne menej albumov... Aj tak mam nejaky pocit, ze mi neporozumies, co chcem naznacit, ale srat na to :). Ak sa chceme bavit o Satrianiho zvuku, presunme sa do jeho temy alebo ju zalozme, ak tu nie je. Rad tam zvukovo zanalyzujem zo svojho pohladu albumy, ktore poznam...

ukaz mi,KDE som napisal,ze "kazdy gitarista" a potom sa mozme bavit dalej :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 27. Marec , 2007, 11:24:20 »

vlado hudec - neslovickar, myslim, ze je jasne, o com je rec. Co trebalo, bolo v uvodzovkach Žmurk.
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #56 kedy: 27. Marec , 2007, 11:28:30 »

Rastis - koncim s hadanim sa z mojej strany ohladne stereho Ala.
Pretoze - pre mna je jazz-rock Mahavishnu Orchestra.
Viem, ze je to povrchne hodnotenie ale nemozem za to.
MO a vsetko co ich napodobovalo - Martin Kratochvil, collegium atd.....
A to hlavne kvoli Bilimu. Ako to pocujem - zimomriavky na chrbte.
Vsade pocuvam gitaru - v jazz-rocku Billiho! Kedze si uznavam ze v tejto oblasti som teda nevzdelany a neobjektivny diletant, nehadama sa!

Na zaver! Billi je frajer!!! Zdravíčko
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #57 kedy: 27. Marec , 2007, 11:30:05 »

Predpokladam, ze myslis Cobhama...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 27. Marec , 2007, 11:30:52 »

vlado hudec - neslovickar, myslim, ze je jasne, o com je rec. Co trebalo, bolo v uvodzovkach Žmurk.

no vies,niekedy prave jedno slovo dokaze zmenit vyznam celej myslienky..takze tak :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #59 kedy: 27. Marec , 2007, 11:33:05 »

vlado hudec - mas pravdu  Na zdravie!. A co ten Seban ? Lubi sa Ti ? Nespomeniem si, ci si sa uz vyjadril a nechce sa mi listovat dozadu :)...
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.