Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 00:31:00
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson SG - rozdiely v konstrukcii  (Prečítané 28140 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233

devil play on SG

« Odpoveď #30 kedy: 29. Jún , 2009, 20:43:50 »

?§!. Skusal si v obchode Gibson SG zo 70tych rokov alebo ake? Precitaj si este raz pozornejsie moje prispevky.

tak pisal si ze te nove sg od xy roku maju hrubsi krk, a jednoduchsie tvary......tak ako to mam chapat? skusal som sg z roku  2007 leta pane a nemalo hruby krk ani nebolo jednoducho opracovane Huh!
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #31 kedy: 29. Jún , 2009, 20:55:42 »

tak pisal si ze te nove sg od xy roku maju hrubsi krk, a jednoduchsie tvary......tak ako to mam chapat? skusal som sg z roku  2007 leta pane a nemalo hruby krk ani nebolo jednoducho opracovane Huh!
Akurat som cital tuto temu sak si to precitaj poriadne a potom sa spytaj. Nezahrávaj sa
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
LTBrock
nováčik
*
Príspevkov: 7

« Odpoveď #32 kedy: 29. Jún , 2009, 21:33:11 »

Akurat som cital tuto temu sak si to precitaj poriadne a potom sa spytaj. Nezahrávaj sa

Progrocker pise ze:..." Od roku 1971 sa SGcka uplne zmenili pocas tzv. Norlin ery u Gibsonu. Boli menej opracovane, tvar jednoduchsi, krk nemal sklon atd.".....to je blbost...SG v dnesnej dobe niesu ziedne forsty neopracovane...toy machine ma pravdu
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #33 kedy: 30. Jún , 2009, 05:58:09 »

Progrocker pise ze:..." Od roku 1971 sa SGcka uplne zmenili pocas tzv. Norlin ery u Gibsonu. Boli menej opracovane, tvar jednoduchsi, krk nemal sklon atd.".....to je blbost...SG v dnesnej dobe niesu ziedne forsty neopracovane...toy machine ma pravdu

To ze sa tak robili od 1971 roku pocas tzv. Norlin ery neznamena, ze sa tak robia aj dnes...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #34 kedy: 30. Jún , 2009, 08:09:09 »

Nie. Pod Tebou uvedene specifikacie by spadalo SGcko zo 70tych rokov. Bavime sa o Gibsonoch samozrejme.

ale to nenapisal............. to je vrazda napisala   Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #35 kedy: 30. Jún , 2009, 09:08:23 »

Vazeni, Norlin era trvala zhruba do roku 1985. Fakticky som to napisal presne. Nechce sa mi tu vsetko x-krat opakovat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #36 kedy: 30. Jún , 2009, 10:00:19 »

Vazeni, Norlin era trvala zhruba do roku 1985. Fakticky som to napisal presne. Nechce sa mi tu vsetko x-krat opakovat.

takze sa mozem v duchu tesit ze moje new SG nebude nejaky hybrid Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #37 kedy: 30. Jún , 2009, 10:01:38 »

takze sa mozem v duchu tesit ze moje new SG nebude nejaky hybrid Nechajte ma vydýchať

Nie. Telo bude akurat zrejme z viacerych kusov mahagonu.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 30. Jún , 2009, 10:20:57 »

jeden by povedal, ze taky velky fanusik SGcok by mal mat sajn o com je debata :) mne tu z debaty tiez nikde nevyplynulo, ze dnesne SGcky su neohrabane polena :)

Na zdravie!
Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #39 kedy: 30. Jún , 2009, 10:42:59 »

Nie. Telo bude akurat zrejme z viacerych kusov mahagonu.

co tam setria do pice v tom gibsone boha?
Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #40 kedy: 30. Jún , 2009, 10:44:36 »

jeden by povedal, ze taky velky fanusik SGcok by mal mat sajn o com je debata :) mne tu z debaty tiez nikde nevyplynulo, ze dnesne SGcky su neohrabane polena :)

Na zdravie!

myslim ze ani nikde neboli....a neber tu debatu vazne,,,, berem to zhruba takto....NO JEDNA BÁBA POVÍDALA......
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #41 kedy: 30. Jún , 2009, 10:47:35 »

co tam setria do pice v tom gibsone boha?

ano, uz od 70tch  Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #42 kedy: 30. Jún , 2009, 10:50:22 »

jedna baba povidala...no mozes to brat aj takto. to ze su konstrukcne rozdiely, pouzivanie dier, viac kusov mahagonu atd. to je fakt a je to dokazane. v tom v com sa majitelia gibsonov nezhodnu je to ci su tie nove horsie ako tie stare, pretoze kazdy tabor tvrdo zastava to svoje  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #43 kedy: 30. Jún , 2009, 10:55:38 »

jedna baba povidala...no mozes to brat aj takto. to ze su konstrukcne rozdiely, pouzivanie dier, viac kusov mahagonu atd. to je fakt a je to dokazane. v tom v com sa majitelia gibsonov nezhodnu je to ci su tie nove horsie ako tie stare, pretoze kazdy tabor tvrdo zastava to svoje  Bavím sa skvele
ak to nejako rapidne neznizilo zvukovu kvalitu a hratelnost je mi to v podstate jedno
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #44 kedy: 30. Jún , 2009, 10:58:19 »

Ale kde. Drviva vacsina z tych, kto ma aj starsie aj novsie potom zastava uz len jedno stanovisko a hadaj ktore. Žmurk Pod pojmom starsie teraz myslim 50te a 60te roky. 70te roky a dalej vs sucasnost, to je uz tazsie.
« Posledná zmena: 30. Jún , 2009, 10:58:45 od Progrocker » Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.