Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 21:54:24
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cakewalk Sonar 4  (Prečítané 12771 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 25. Máj , 2005, 21:40:24 »

No prehladnejsie jak prehladnejsie. Je to vec nazoru. Kym som nenainstaloval Sonar, z Cakewalku som mal skarede sny :)...
Zaznamenané
Thoron
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

« Odpoveď #16 kedy: 26. Máj , 2005, 08:24:30 »

Prave ze ten zaklad je presne ten isty len trosku v inom kabate a nie je tam tolko gombikov a tlacitok a cojaviem coho co kazdy zaciatocnik a mozno ani mierne pokrocili vobec nepouziva.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 26. Máj , 2005, 20:30:28 »

Ked tam tie gombiky nechces mat, aby nerusili, daju sa normalne poschovavat. Horsie je, ked si takto celu plochu vycistis a potom niekolko dni danu funkciu hladas pod vsetkymi moznymi zalozkami :).
Zaznamenané
Thoron
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #18 kedy: 09. Jún , 2005, 17:50:07 »

Ako pridam nejaky vst instrument alebo plugin iba na jednu midi stopu? Ked dam napriklad Halion tak mi ho vzdy priradi na vsetky midi stopy.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 09. Jún , 2005, 18:21:38 »

Na stope si nastavis, na akom ide MIDI kanaly, od 1 po 16, je jedno, ktory si vyberes. Defaultne je tam nastavene, ze Omni. No a v plugine nastavis tiez ten isty kanal a bude hrat len na tej stope. Inak mnohe z tych syntakov a samplerov su multitimbralne, cize dokazu po roznych MIDI kanaloch posielat rozne zvuky, takze jeden syntak mozes mat na viacerych stopach, v kazdej iny zvuk a samozrejme ine noty a nemusis mat plug in zapnuty viacej krat. Potom sa pri kazdom zvuku samostatne nastavi, na akom kanaly sa vysiela a podla toho sa nastavia kanaly aj na stopach. Setri sa tak vykon CPU.
Zaznamenané
Thoron
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #20 kedy: 09. Jún , 2005, 19:29:15 »

Ano to som uz zistil ale ked mam napr. 4 midi stopy a na kazdu chcem dat iny vst instrument tak ten co zvolim ako prvy mi vzdy hodi na vsetky 4 stopy.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 01. Apríl , 2006, 06:56:02 »

Ja pouzivam Sonar uz dlhsiu dobu a som velmi spokojny.Je to profesionalny program,nahravam donho MIDI aj audio...no problem.Vsetky veci,co mam na stranke boli robene v Sonari.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 02. Apríl , 2006, 09:21:59 »

vlado hudec napísal:
Citácia
Ja pouzivam Sonar uz dlhsiu dobui.

Ktoru verziu ? Nedavno som nainstaloval Sonar 5 a neviem vyriesit, aby sa pri spusteni prehravania prehodili vsetky syntaky na preset 1. Maturujem nad tym uz vela dni a vzdy, ako pustim play, vsetky VSTi aj DXi zacnu hrat prvy zvuk v poradi. Predtym verzia 3 to nerobila...

Audio som skusal robit niekolko razy, naposledy pred par dnami, ale po 30 minutach zapasenia to vzdy vzdam a serem na to. Pride mi to uzivatelsky tak nepriatelske, az hroza :)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 02. Apríl , 2006, 10:28:20 »

Ja som donedavna pozuzival Sonar2.2 tusim..Mne netreba najnovsia verzia programu,lebo na to,co potrebujem mi v pohode staci aj tento.Teraz idem prejst na Sonar3.Neviem,na co ti je 5ka,da sa v pohode pracovat aj v starsich verziach.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 02. Apríl , 2006, 11:18:22 »

vlado hudec napísal:
Citácia
Neviem,na co ti je 5ka,da sa v pohode pracovat aj v starsich verziach.

Nechapem, naco Ti je 3-ka - nedalo sa v tej 2.2 v pohode pracovat ? Ja som čert..

vlado hudec napísal:
Citácia
Ja som donedavna pozuzival Sonar2.2... na to,co potrebujem mi v pohode staci aj tento.Teraz idem prejst na Sonar3....

Ale ak by si nahodou zistil, ze preco sa mi prepinaju tie presety, kludne mi este niekedy odpovedz Žmurk
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 02. Apríl , 2006, 11:26:25 »

rastis napísal:
Citácia
vlado hudec napísal:
Citácia
Neviem,na co ti je 5ka,da sa v pohode pracovat aj v starsich verziach.

Nechapem, naco Ti je 3-ka - nedalo sa v tej 2.2 v pohode pracovat ? Ja som čert..

vlado hudec napísal:
Citácia
Ja som donedavna pozuzival Sonar2.2... na to,co potrebujem mi v pohode staci aj tento.Teraz idem prejst na Sonar3....

Ale ak by si nahodou zistil, ze preco sa mi prepinaju tie presety, kludne mi este niekedy odpovedz Žmurk

Vies,ja som tu 3ku ani velmi nechcel..kamarat ma ukecal :) No neviem,ako to zistim,ked nemam 5ku:)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 02. Apríl , 2006, 11:32:00 »

Hej - priznavam, ak by som si SW kupoval (zivilo by ma to napriklad), velmi by som si rozmyslel, kedy a ci vobec upgradeovat :). Ale takto - no nenainstaluj to :).
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 02. Apríl , 2006, 11:34:29 »

rastis napísal:
Citácia
Hej - priznavam, ak by som si SW kupoval (zivilo by ma to napriklad), velmi by som si rozmyslel, kedy a ci vobec upgradeovat :). Ale takto - no nenainstaluj to :).

Ved ja som si to tiez nekupoval:evil: Ale ja nemam tu potrebu si instalovat nove veci,pokial mi stacia stare.Nechce sa mi zbytocne zabijat cas zvykanim si na nove veci,pokial to nie je nevyhnutne.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 02. Apríl , 2006, 11:41:25 »

Ani ja nie som vyslovene priaznivec instalovania vsetkych noviniek. Dufam (aj ked nevrim), ze na win2k dojdem az do dochodku :). Ale tie 2-3 profi softy co uz dlho pouzivam aktualizujem tak kazdu druhu verziu. Ak raz nahodou dojde na to, ze by to zarabalo nejake peniaze a poctivo si to kupim, nech som v obraze.
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #29 kedy: 02. Apríl , 2006, 12:14:19 »

Ja som mal Cakewalk 9 a tam som spravil cokolvek co som chcel.. potom som si naistaloval sonar neviem uz aku verziu a nedali sa editovat audio stopy.. okamzite som ho dal prec a teraz mam cubase a nemam co riesit.. ale na normalne pracovanie staci aj cakewalk 9  ak profi tak Cubase.moj nazor.
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.