RADY - slubil som, ze sa k Tvojej tvorbe este vratim. Mas to na pomerne vysokej urovni, znie to dost profesionalne a je tam vela momentov, s ktorymi sa viem ztotoznit. Prave preto sa k jednotlivym veciam vyjadrim trochu hlbsie a mozno (akoby) aj kritickejsie... Ked som to pocuval prvy raz vsetko po sebe (a pisal si k tomu poznamky
), tak uplnou nahodou som tesne predtym mal pusteny novy Massive Attack, takze niektoe veci som bral nechtiac prils vazne
basen_z_fjordu je pekna skladba, pekne tam zneje klavir. Trochu menej sa mi pacia zvuky tych ""slakov"", zneju mi lacno, s kvalitnymi samplami by ten motiv bol prenadherny. Moc ma nedostal ani spev, pride mi trosku naivny (nie textom - texty nikdy moc nepocuvam). A zda sa mi trochu nekvalitne odsnimany, pocut trochu viac perkusivne zvuky (b, p, mlaskance), akoby si nepouzival sietku pred mikrofonom. A rozhodne by tomu spevu prospelo viac kompresoru. funky_bass_orchestra - je dobra haluz, po niekolkych pocutiach sa mi lubi este viac, v prvej poznamke som mal, ze vela hallu, ale teraz neviem, co som tym mal na mysli
... Jaj, hej, bicie mi zneju prilis zdaleka, je to samozrejme vec vkusu. Ale inak je to dost dobra vec. f_mol - je dost dramaticke, znovu mi tie zvuky pripadaju lacne, keby sa to viac podobalo orchestru, bol by to narez... Ale konci to prilis rychlo... Zase ak to ma byt ako predohra k funky-bass, je to OK. mdma_run - je dost nadupane, ale viac by sa mi to lubilo so zvukovo agresivnejsim zaciatkom, aj s agresivnejsimi syntakmi. Spev ma podla mna tie iste nedostatky, ako v prvej veci. Viem si ho predstavit s ovela mensim hallom, v uplne inom priestore, a trebars nejak trochu doprzneny, bud trosku skresleny, alebo telefonovitejsi... A cela skladba sa mi zda moc nahallena. distorted_disorder - pouzil by som uplne iny zvuk gitary, iny hall. Inak je to perfektne. Ta syntakova basa sa mi tiez dost lubi. orchestral - je mi dost zname, nieco sa mi zda, ze si pisal na stranke o TA3. Znovu mi trolinku vadia tie zvuky, pacilo by sa mi, keby zneli naozajstnejsie. Inak je to spravne temne, s vybornou atmosferou. prichod_valkla - je pohoda, deje sa tam toho pomenej, ale vobec nevadi. Inak sa mi lubi tvoje ponatie hudby, ma svojsku atmosferu. Tvoje nahravky zneju celkom cisto (na rozdiel od mojich hlavne starsich ""patlanic""
) a vsetky moje reci ber tak, ze niekedy rad veci prilis rozoberam
...