Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 14:33:36
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Behringer FCB1010  (Prečítané 13798 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #60 kedy: 16. December , 2007, 00:51:58 »

...
naproti tomu guitar rig ide bezpro a je to jednoduche..ale znie to strasne...este na cistom zvuku v pohode ale na skreslenom to znie strasne.....ziadny hendrix nehorozi......  ...

toto neni rada, na ktoru sa pytas ale moja skusenost je, ze origos Cry Baby zneje takmer identicky, ako simulacia Cry Baby v GR, nechaval som kdesi aj ukazky.

keby si ten Amplitube spomenul pred par dnami, mal som kopec casu, teraz uvidim, ci sa dostanem k nejakemu vyzkumu :)
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #61 kedy: 16. December , 2007, 01:12:55 »

mno..aspon viem ze siteda nemam cry baby kupovat..ale daky morley..ked budm velky hehehe...

ok... pocul si ako znie kvakadlo v ampliitube 2?? co na to povies..... dake porovnanie toho a ..a toho co je v GR by asik ukazalo co je ake...... akoze moja skusenost je zatial take...ze som este fajny zvuk z toh v GR nedostal..iba taky ze sa to dalo (hodina nastavovania...tych podrobnejsich nastaveni wahu...ako tie frkvencie a rezonance a volume jednotlivych poloh...)....a proste ten z amplitubu je prefektny hned na prvy raz nech ho dam kdekolvek.... keby  som vedel ake m anastavenia ten z amplitubu tak by to mozno slo....ale boh vie....mne to skorej pride ..ako keby to v tom GR riesili iba dako cez neake EQ nastavitelne...... a v tam amplitube ako keby to neako presnejsie namodelovali
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #62 kedy: 21. Marec , 2010, 23:23:15 »

Mala inspiracia pre dobrodruhov ktorym vadi velkost FCB1010 a radi by si ho zmensili
http://www.fractalaudio.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=14047
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #63 kedy: 22. Máj , 2010, 22:31:26 »

Mala inspiracia pre dobrodruhov ktorym vadi velkost FCB1010 a radi by si ho zmensili
http://www.fractalaudio.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=14047
Super ! Toto skusim, ak nakoniec kupim ten pedal.  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 23 otázok.