Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
04. December , 2024, 20:33:36
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JH-1 Jackhammer  (Prečítané 7364 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« kedy: 24. Február , 2005, 20:41:06 »

Cital som si o nom tu, aj na internete, a normalne som dostal pocit, ze by som si ho kupil....Myslite, ze je to rozumne..... Rozmyslal som aj nad Boss Metal Zone, len sa mi zda dost drahy.....
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #1 kedy: 24. Február , 2005, 22:14:45 »

hammetko: MT2 je drahy to je fakt ale hral si na nom? ak ano, tak pochybujem za sa rozhodnes /vzhladom k Tvojmu nicku a teda aj styly,ktory s nim hodlas hrat/ pre Jackhammer
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
hammetko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 24. Február , 2005, 22:27:33 »

Hral som na Metal Zone, ale ja aj ked mam rad Metallicu, tak ma to taha viacej k Rocku, a nemam rad uy take az deathacke zvuky ako ma Metal Zonka. Takze ak by som chcel hrat taky Rock, Hard rock, a semtam Metallicu, nestacil by Jackhammer? Darthez = myslis, ze Jackhammer je na Metallicu slaby?
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 25. Február , 2005, 00:08:17 »

neviem aky mas aparat, to zavisi aj od neho, ale ak nejaky okolo 12-15papierov, tak ja silne pochybujem ze pomocou korekcii na combe a jackhammer-e dosiahnes zvuk a´la Justice, Master.. k tomu MT2..zas Death metal to nezahra, to by si k tomu potreboval nejaku dobru masinu :) ale pokial ides hrat hard rock, ako si pisal, tak s tym je to fayn vec. ak k tomu casom kupis od Bosuu ekvalizer neviem aku mas skratku, tak s tym sa uz daju robit siroka skála zvukov. inak myslim ze aj s MT2 by si zhral rockovu muziku v pohode. inak, sak ked si to tak vezmes /neviem presne aky rock chces hrat/ ale aj niektore comba maju uz dobry vstavany drive /gain/, takze v tom pripdae by som radsej vysusal nejake combo a kupil radsej krabicku delay-u ako skreslenie.. :hm: ??
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #4 kedy: 25. Február , 2005, 06:40:43 »

fuj mt-2, ber jh-1, neporovnatelne lepsi efekt ako bzuciak mt-2 :) mal som ho 2 roky, viem o com hovorim.
Zaznamenané

Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #5 kedy: 25. Február , 2005, 09:38:44 »

Mal som Jackhammer, z netu som si stiahol nastavenie na Metallicu, bolo to super, este to mam doma, jednoznacne ber JH-1. Nebudes lutovat.
Zaznamenané

Keep rockin´
kubo
okukávač

Príspevkov: 0

« Odpoveď #6 kedy: 25. Február , 2005, 11:47:02 »

tiez by som sa priklonil k Jackhammeru... MT2 je pila :-)
Zaznamenané
hammetko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 25. Február , 2005, 15:45:37 »

Diky za povzbudenie...Ten Jackhammer mi je aj sympatickejsi....
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #8 kedy: 25. Február , 2005, 16:52:47 »

Osobne by som sa priklonil k Jackhammerovi. S MT-2kou som zacinal a casom mi pripadala velmi umela. Prednedavnom som skusal Marshall krabicky na svojej Plexi hlave a zneli velmi prijemne.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 25. Február , 2005, 16:58:29 »

I can´t believe......... jackhammer je lepsi jak MT2 -MT2 je pila? sak jasne ze ked niekto chce hrat Slasha tak asi mu bude MT2 na... ale inak je to urcite lepsi efekt. martinLM: Ty si nejako zatazeny na marshall efekty? :) ja uz M2 nemam, ale rozhodne by som nekupoval marshall. inak ked je podla vas MT2 pila, tak co ostatne dist.efekty? tie su akoze tiez lepsie jak MT2. a co nie je pila? Slayer? Megadeth? Annihilator? hm...pani, sak ti ludia maju praveze taky pilkovy zvuk, zrnity, sustavy,a by sa al dobre tlmit a hrat aj riadne vypalovaky.. no neviem neviem kto tu jak thrasher je.. :))
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 25. Február , 2005, 17:25:31 »

nemam rad zvuk mt-2. jh-1 som mal pozicany za mojich mt-2 cias a zdal sa mi ovela univerzalnejsi. niektore zvuky, co som dostal z mt-2 som z neho nedostal, ale to boli prave tie pilky. to je moj posledny prispevok tykajuci sa tohto pedalu vobec.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 25. Február , 2005, 22:16:27 »

mna by fakt zaujimalo co je podla Teba pilka? v ktorom style je pilka? hm? ja sa tu ved nebavym o ""teplom"" jazzovou sounde... metallica nema pilku v Kill ´em all?
Zaznamenané

BOOGIESOUND

hammetko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 25. Február , 2005, 22:57:38 »

Je pravda ye Kill em all je pilka, a to vynikajuca, ale s takym zvukok by som moc hrat nechcel..
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 25. Február , 2005, 23:54:09 »

metallica nikdy nemala pilku. pilka (3.1mb) prehravac pre subory typu real media (4.5mb) a odporucam precitat druhy prispevok tejto temy Vynatok o lampovom skresleni: Tón je charakterom skôr mäkší, ale pri vhodnom nastavení korekcií vie byť aj dostatočne ostrý, ale pritom nebzučí, čo je dosť časté pri tranzistorovom skreslení, kde keď pridáš výšky, pridáš s nimi aj bzučanie (vyššie rušivé harmonické produkty). no a rozne zapojenia tranzistorovych skreslovacov tieto lampove skreslenia napodobnuju lepsie ci horsie, jh-1 je jednoznacna spicka!
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 26. Február , 2005, 10:54:47 »

metallica nemala pilku? tak ja uz fakt neviem co ta pilka je. uved mi priklad nejakeho songu na pilku. som strasne zvedavy :!
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 22 otázok.