proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 14. Február , 2007, 17:36:44 » |
|
progrocker je vo svojom zivle ako vidim:-)
Veru tak, uz davno ma tak neprekvapila nejaka gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 14. Február , 2007, 17:37:34 » |
|
progrocker je vo svojom zivle ako vidim:-)
Jak sa zacnu pouzivat spejenia ako "plochý, uhladeny, bez obejmu... " , tak je jasne kto hovori
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. Február , 2007, 18:02:19 » |
|
este tucny a tenky:D
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 14. Február , 2007, 18:15:31 » |
|
tenky zvuk je moje. Progac ma bez objemu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. Február , 2007, 20:52:01 » |
|
no dobre dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 15. Február , 2007, 22:48:49 » |
|
Davam tu kratku ukazku toho Stratu. Len tak som si doma blbol, navyse to moc neladi, kedze ta sa ta gitara zatial dost rozladuje a nechcelo sa mi stale ju doladovat. Je to mierne vytoceny Hiwatt, Boss OD3 a stisene cez Ultimate Attenuator. "Kvalita" nahravky je desna, kedze som to nahraval headsetovym mikrofonom, takze ospravedlnte extremnu hladinu sumu.
|
|
« Posledná zmena: 15. Február , 2007, 22:49:42 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. Február , 2007, 23:09:49 » |
|
Sorry,Progrocker,ale na tej nahravke znie ten Japonec ako gitara za "par šupov."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 15. Február , 2007, 23:26:28 » |
|
Sorry,Progrocker,ale na tej nahravke znie ten Japonec ako gitara za "par šupov."
Mne sa ospravedlnovat nemusis. Mozes to ale nejako zdovodnit? Ako ma podla Teba hrat Strat na miernom crunchi s kobylkovym snimacom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 16. Február , 2007, 07:35:26 » |
|
Mne sa ospravedlnovat nemusis. Mozes to ale nejako zdovodnit? Ako ma podla Teba hrat Strat na miernom crunchi s kobylkovym snimacom? Tak to "Sorry" beriem spät. :laugh:Ta gitara možno hra skvelo,len na tej nahravke to nie je počut/skor naopak/.Preto by bolo vhodne dat kvalitnejšiu nahravku alebo nič.Lebo mne to znie horšie ako moj staručky /ked ešte nebol prerobeny/ Squier .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 16. Február , 2007, 08:54:09 » |
|
Progrocker, mozno by si nemal nahravat vobec, pokial si nekupis aspon ako taky mikrofon Pamatam si tiez tvoje ukazky z fotaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 17. Február , 2007, 14:52:39 » |
|
Narychlo som cosi nahral, je sobota, takze pokus mohol byt iba jeden. Lebo plati nepisane pravidlo, ze cez vikend sa gitara nevypeka. Takze nez stihli susedia mlatit, vyhulil som aparat a spachal som nahravku stratu http://gitaristi.sk/files/roberto/strat2.mp3 Nemenovany admin Martin LM si vynutil tuto nahravku, ktoru som spravil prvy vecer na gitare. http://gitaristi.sk/files/roberto/clean_strat.mp3ps: naozaj to lepsie na 11tkach strunach lepsie zahrat neslo.
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2007, 15:04:33 od Roberto »
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 09. Marec , 2007, 12:59:53 » |
|
. . . kde su tie clanky, co su k nim tieto debaty? . . . ta uvodna stranka . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 09. Marec , 2007, 13:10:33 » |
|
. . . kde su tie clanky, co su k nim tieto debaty? . . . ta uvodna stranka . . .
Uvodna stranka je docasne mimo. Onedlho bude opat fungujuca, aj s uplne novymi clankami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 09. Marec , 2007, 13:56:42 » |
|
Chalani, mrknite, čo sa ku mne náhodou dostalo: IBANEZ STRATOCASTER 1977 limited SILVER SERIES, natural, všetko povodne okrem kobylkoveho SEYMOUR DUANCAN stareho snimaca. Keby niekto chcel
|
|
« Posledná zmena: 09. Marec , 2007, 13:57:12 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 09. Marec , 2007, 14:20:55 » |
|
Uzasna.. no comment.. presne o takej sa mi uz asi mesiac sniiva. a ta packa prepinaca snimacov ma ciermy "cudliik" ten asi tiez nebude original.. a ta gitara je na predaj??
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
|