Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 15:20:47
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: stagg  (Prečítané 3675 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 24. August , 2011, 11:42:05 »

inak jeden hudobník mi včera nuukal starý stagg  na štýl prs udajne z najvyšej rady vyrobený ešte v belgii - tak to tvrdil že stare vyšie rady sa ešte robili v belgii, krásny kus lepený masívny krk  , pravá perlet na hmatniku akože išiel som na nom oči nechat a predával ho za tapných 220e lebo nove staggy su udajne največšie shity na trhu tak to nikto nechce aj ked tento bol starý a vydarený , a fakt dumam už dva dni čo predat aby som si ho kupil už len koli super profilu krku /na tom krku vidno že je to stare a POCTIVE/
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 24. August , 2011, 15:52:27 »

inak jeden hudobník mi včera nuukal starý stagg  na štýl prs udajne z najvyšej rady vyrobený ešte v belgii - tak to tvrdil že stare vyšie rady sa ešte robili v belgii, krásny kus lepený masívny krk  , pravá perlet na hmatniku akože išiel som na nom oči nechat a predával ho za tapných 220e lebo nove staggy su udajne največšie shity na trhu tak to nikto nechce aj ked tento bol starý a vydarený , a fakt dumam už dva dni čo predat aby som si ho kupil už len koli super profilu krku /na tom krku vidno že je to stare a POCTIVE/

ty uz kasli na to, co ti nejaky chlap kedy nakeca o gitarach. ak sa chces pohybovat a konickarit medzi starsimi lacakmi, preco nie, najdes medzi nimi skvele kusy. akurat silno odporucam vela samostudia, vela rezervovanosti k mnohym informaciam, co kde takto ziskas a hlavne si dokazat spravne ziskane informacie aj utriedit... ze ked je nieco preglejka, je to lowend. ze ked ma nieco hrkalkove mechaniky, tiez to nebude zjavne vysoka trieda. ze ked je nieco silne obuchane, neznamena to automaticky, ze je to stare. a ze ked je to stare, neznamena to automaticky, ze je to dobre...

to vlen tak, vo vseobecnosti  Žmurk
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #17 kedy: 24. August , 2011, 16:29:44 »

ty uz kasli na to, co ti nejaky chlap kedy nakeca o gitarach. ak sa chces pohybovat a konickarit medzi starsimi lacakmi, preco nie, najdes medzi nimi skvele kusy. akurat silno odporucam vela samostudia, vela rezervovanosti k mnohym informaciam, co kde takto ziskas a hlavne si dokazat spravne ziskane informacie aj utriedit... ze ked je nieco preglejka, je to lowend. ze ked ma nieco hrkalkove mechaniky, tiez to nebude zjavne vysoka trieda. ze ked je nieco silne obuchane, neznamena to automaticky, ze je to stare. a ze ked je to stare, neznamena to automaticky, ze je to dobre...

to vlen tak, vo vseobecnosti  Žmurk

+1
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
stevino179
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 24. August , 2011, 16:56:29 »

v podstate máš pravdu Rasto plávam presne v tých vodách - konickarit medzi staršími lacákmi - lebo hodnota je  premenlivá vec a nájdu sa tam aj dosť podcenovane kusy . Musím uznat že ked som si pozistoval viac otom stagu nie je to to čo sa čakalo , predávajúci trocha zavádzal . Každopádne moja preglejka je aj naďalej podstatne lepší nastroj ako sa tu tvrdí  - ale to je iná téma . k stagu len tolko že z mojej strany už nič
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #19 kedy: 24. August , 2011, 17:05:28 »

...ved tusim jaywalkwer z fora ma stary stagg (semilubovku 335) z povodnej japonskej produkcie
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 22 otázok.