|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. August , 2006, 18:26:22 » |
|
Toto sa velmi nevie (aspon ja som to este predvcerom nevedel), ale Stagg je stara japonska firma zo 70-tych rokov: http://xoomer.alice.it/vintagestagg/Ovsem nikdy som na ziadny nastoj Stagg nehral, ani na japonsky a ani na sucasny cinsky. Nas saxafonista ma uz nejaky ten rocik alt saxafon Stagg a hra to, ladi to, zneje to, drzi to po kope...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. August , 2006, 18:30:55 » |
|
pekne je to stare logo, aj tie vintage kusky :side:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jimmi
náhodný pocestný
Príspevkov: 82
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. August , 2006, 18:17:48 » |
|
ja mam stagg strakaca a mozam povedat ze som s nim za tie peniaze nadmieru spokojny az na ladiacu mechaniku struny g ktora sa tazko hybe ale sustain ma dobry a hlavne je lepsia ako jolana
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock & Roll ain´t noise pollution ROCK & ROLL ain´t gonna die.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. August , 2006, 18:24:39 » |
|
tak to nieje moc vyhra...to je snad kazda lepsia, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
bachmusic
nováčik
Príspevkov: 22
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 11. Február , 2007, 11:23:43 » |
|
No na tom webu sice píší , že stagg je stará japonská značka , ale musela být asi koupena belgickou firmou EMG , která si nechává všechno označeno stagg vyrábět v číně. Znám se osobně s jejich managerem a setkávám se s ním po celém světě na veletrzích. Znám stagg mnoho let , ale ne jako japonce. V belgii mají jen sklady .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 11. Február , 2007, 11:26:01 » |
|
Ja mam bassgitaru Stagg a som s nou spokojny..mam ju uz vyse roka a stale ladi ..vsetklo v pohodicke..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. Február , 2007, 12:17:02 » |
|
Mam Stagg LP.Kupil so ho preto,lebo som chcel skušat rozne ladenia./a kupil som ho "naslepo" z online shopu /.Vymenil som snimače a došteloval čo bolo treba. Momentalne ju mam podladenu o 1 ton a pri hi-gaine lezie z toho taky "brutal" aky som ešte naživo nepočul.Avšak čisty zvuk je nemastny-neslany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. Február , 2007, 13:14:54 » |
|
Ak sa nemylim, tak mal som nedavno par dni doma "LP" Stagg (fakt to bol Stagg - Iggy by vedel ). Zalieval som snimace, takze som to mal porozoberane. Malo to srobovany krk a bolo to nieco ako LP100 od Epi. A hralo to, malo to sustain. Nejake velke potesenie to cloveku nerobilo, ale zase ziadny pruser. Trochu odflaknute prazce a divna vyztuz, takze sa to komplikovanie stelovalo, ale aj tak "v norme" vzhladom k cenovej relacii. (ak to nebol Stagg, tak berem spat a sorry )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PalinkoZa
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Marec , 2007, 20:48:22 » |
|
Dal by sa dat na Stagg I 300 hmatnik z Ibanezy ? alebo, kde by sa dal v Žiline preprazcovat hmatnik ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Randall G3 150W, Laney 200W
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Marec , 2007, 21:58:08 » |
|
Dal by sa dat na Stagg I 300 hmatnik z Ibanezy ? alebo, kde by sa dal v Žiline preprazcovat hmatnik ?
Zbav sa toho a kúp niečo normálne. Dnes sú už cenovo prístupne aj nadpriemerné gitary. S tým staggom to nemá význam.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 18. Marec , 2007, 22:05:25 » |
|
To akože chceš dat zo Stagg dole hmatnik a dat tam hmatnik z Ibanez /ktory musiš dat tiež dole,len neviem ako-ked ho chceš znova použit/.Alebo si myliš KRK s HMATNIKOM? Alebo ako to je?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. Marec , 2007, 22:42:39 » |
|
Palinko asi myslel krk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 20. Marec , 2007, 02:04:11 » |
|
trochu s oneskorenim, ale ten 'stagg', co o nom pisal rastis nebol stagg ale Cort... neviem, ci tu seriu este robia. predavalo sa to svojho casu za 6 litrov, telo bolo s agathisu. ako napisal, za tu cenu to byvala v norme gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 20. Marec , 2007, 16:12:01 » |
|
Ooops - tusil som, ze sklerovatiem . Takze pardon .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|