Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 23:26:38
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Problém(y) s Floyd Rose  (Prečítané 5238 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #15 kedy: 29. December , 2006, 15:19:48 »

..no, vymenil som cele tie uchytky na strunu, aj so skrutkou .. vlastne som len prehodil Acko s tenkym Eckom...Acko sa predtym hnusne paralo. Len, neviem ci ta uchytka, ktora bola povodne na tenkom Ecku, je nizsia alebo co, ale Acko je teraz o dost nizsie..som tam musel dat papierik. :silly:
Na dalsej, robenej gitare, uz bude Gotoh..pekny, novy, zlaty, leskly. ha ha ha

Naposledy upravil The Ripper, : 29.12.2006 2006 15:25
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #16 kedy: 29. December , 2006, 22:02:05 »

Musim povedat ze ten Gotoh je viacej \"vymakanejsi\" ako original F.Rose , ci srobovanie paky , zamky trnov , zamky pruzin , skratka super , vysoka kotva Si píš!!!...
F.rose or. je drahy a technologicky sa drzi starej vyroby ako som si vsimol ziadne vylepsenie , a uscite ho uz predbehli aj ine znacky medzi nimi aj spomenuty GOTOH !  no a Napr . Lo pro edge od Ibanez je uplny srot Si píš!!! vyzazou  je pekny velmi pekny ale po stranke  presnosti ladenia je velmi nepresny Si píš!!! - iba ak do jednej strany ale do oboch nema sancu Si píš!!! samozrejme cest vynimkam...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 29. December , 2006, 22:23:30 »

Pro Edge pouziva tusim Satriani a Vai..ze by to bol fakt taky srot? Žmurk
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #18 kedy: 30. December , 2006, 00:32:58 »

A ake srubovanie paky ma vlastne ten Gotoh ? :)
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 30. December , 2006, 08:38:45 »

ako ziadne ine tremola zavit je vo vnutri paky nie z vonku .
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #20 kedy: 30. December , 2006, 12:47:32 »

cutaj napísal:
Citácia
Musim povedat ze ten Gotoh je viacej \"vymakanejsi\" ako original F.Rose , ci srobovanie paky , zamky trnov , zamky pruzin , skratka super , vysoka kotva Si píš!!!...
F.rose or. je drahy a technologicky sa drzi starej vyroby ako som si vsimol ziadne vylepsenie , a uscite ho uz predbehli aj ine znacky medzi nimi aj spomenuty GOTOH !  no a Napr . Lo pro edge od Ibanez je uplny srot Si píš!!! vyzazou  je pekny velmi pekny ale po stranke  presnosti ladenia je velmi nepresny Si píš!!! - iba ak do jednej strany ale do oboch nema sancu Si píš!!! samozrejme cest vynimkam...

Cutaj, mam vsetky 3 floydy. Original, Schaller, Gotoh.. mozno original nema kontra matku zospodu, nema vyhladene hrany ako Gotoh ale zvukovo je lepsi. Vsetky tri su fajn, ale pre mna co hram odjakziva na floydoch, je to jednoznacne. Navyse patent srobovania paky, je vymenitelny takze je to fuk.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
cutaj
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 30. December , 2006, 14:32:44 »

Roberto , mam na mysli drzanie ladenia do oboch stran , je mi jedno ci hra lepsie Schaller alebo OR , pre mna je najpoctatnejsie ci to presne ladi a spolahnutie v kazdej situacii ( vela pouzivam tremolo- viac ako efekty)a je mi jedno ako sa dotahuje paka mam odohrane uz 30rokov a vymenil som vela nastrojov s  tremolami , aby som si spravil ako taky nazor...
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.