Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 23:33:35
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PERPETUUM MOBILE  (Prečítané 21848 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 17. Jún , 2008, 11:06:36 »

ta trubka je tam mrte otravna :) inak je to taky popik
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 17. Jún , 2008, 11:08:23 »

jo - posilil by som rozhodne dychovu sekciu. jedna trubka je malo, zoberte este jednu na zmohutnenie zvuku alebo iny dych (tenor / alt sax., trombon... ) na moznost prace s hlasmi - to spravi vela na dojme..
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 17. Jún , 2008, 11:09:14 »

jo - posilil by som rozhodne dychovu sekciu. jedna trubka je malo, zoberte este jednu na zmohutnenie zvuku alebo iny dych (tenor / alt sax., trombon... ) na moznost prace s hlasmi - to spravi vela na dojme..

dychovu sekciu prec celu :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 17. Jún , 2008, 11:09:20 »

ta trubka je tam mrte otravna :) inak je to taky popik

to lebo je sama a sama trubka ma taky chorlavy zvuk, pokial to nie je jazzova formacia postavena na solovej trubke :)
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 17. Jún , 2008, 11:16:13 »

Presne tak, alebo trúbku von, alebo posilniť o zopár dychových nástrojov naviac. A hlavne treba presne premyslieť, kde tie dychy pustiť naplno a kde majú mať pauzu. Ono keď speváčka spieva a tá trúbka sa jej tam furt pletie pod nohy, to neni najšťastnejšie. Efektné je, keď dychy hrajú nejaký riff mimo hlavného spevu a vlastne vyplňujú tiché miesta, keď speváčka čaká na nástup ďalšej frázy alebo sa nadychuje. Tu by som sa s tým pohral. Ináč ale super popík.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 17. Jún , 2008, 11:17:19 »

to lebo je sama a sama trubka ma taky chorlavy zvuk, pokial to nie je jazzova formacia postavena na solovej trubke :)

jedine dobre trupky co sa mne pacia ma Jay Z :)
« Posledná zmena: 17. Jún , 2008, 11:18:09 od Zakky » Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #36 kedy: 17. Jún , 2008, 11:24:15 »

popik naozaj nemusim ale je to zajimave prevedenie.....song cudny den sa mi pacil....v tomto songu ani trubka neni taka otravna.....pokladnicka ma dobry zakladny riff len ta trubka sa tam nehodi....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #37 kedy: 17. Jún , 2008, 12:40:06 »

Presne tak, alebo trúbku von, alebo posilniť o zopár dychových nástrojov naviac. A hlavne treba presne premyslieť, kde tie dychy pustiť naplno a kde majú mať pauzu. Ono keď speváčka spieva a tá trúbka sa jej tam furt pletie pod nohy, to neni najšťastnejšie. Efektné je, keď dychy hrajú nejaký riff mimo hlavného spevu a vlastne vyplňujú tiché miesta, keď speváčka čaká na nástup ďalšej frázy alebo sa nadychuje. Tu by som sa s tým pohral. Ináč ale super popík.

Ako nezvukar s tebou nesuhlasim. Praveze im sa ta trubka hodi, lebo robi vysky a spevacka ma nizsie polozeny hlas. Druha vec je to co hovori Rastis, ze tam pridat dalsie dychy. Tu by som bol opatrny, aby to nezabilo pesnicku pod tonami kudrliniek :-D, mozno by stacilo navrstvit tu trubku.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #38 kedy: 17. Jún , 2008, 13:12:54 »

je to seriozne, slusne, zodpovedne spravene. ked si to vypocujem na lepsom, mozem to rozpitvat viac :) a drzim palce, s takouto muzikou to nemusi byt v tom "showbiznise" uplne marne...

Rozpytvaj. Budem rád.  :)
Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #39 kedy: 17. Jún , 2008, 13:19:39 »

Ďakujem za slová chváli. S tou trúbkou sa tiež niekedy sporíme v kapele. Či jej tam nie je veľa. Ja si myslím že ako kedy ale väčšinou mi príde tak akurát. Ale ak by sa našli také nejaké pekné dychárky (napr. čo tu rastis minule ukazoval foto) s mierne nymfomanskými sklonmi, tak nemusia ani nejak zvlášť vedieť hrať. Berieme ich. 

Spyros: Na začiaku "Nič" nemám žiaden effekt. Vlastne nikde nemám žiaden efekt. To sú len kurvítka zvuku.  ha ha ha Na nejakých sólach štipok delay alebo hallu ale inak je to čistý pomaranč. Konkrétne v tej skladbe na začiatku mi robí trúnka druhí hlas tak sa ti to možno tak zdá.
Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #40 kedy: 27. Október , 2008, 09:42:52 »

Všetci ste srdečne pozvaný na krst nášho CD:

http://www.musicreport.sk/perpetuum-mobile-krst-debutoveho-albumu/

Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #41 kedy: 04. November , 2009, 13:44:05 »

Nahrali sme zopar rockových nových skladieb.  Je tam v podstate uz ponahravane secko. A je to zhruba zmixovane, no nezmastrovane. PROSTE CISTA SUROVINA.
No potreboval by som nestranné nazory na to. Lebo ja som to uz pocul tisic krat (skusky, koncerty, nahrávanie, mixovanie a pod.) takze uz sa na to asi nedokazem pozriet nezaujato.
Budem vdacny za vase postrehy, nazory, rady a pod k skladbam, zvuku, gitaram, solám atd.. Kedze to este nie je final veržn.
A dobra konstruktivna kritika od cloveka co to nepocul vie vzdy dobre pomoct na naviest na cestu ktora by mi mozno ani nenapadla. Dík  Na zdravie!

1.Over me
http://www.astarot.sk/perpetuum/Over%20me%20master.mp3

2. Piesen o kvetoch
http://www.astarot.sk/perpetuum/Krestanska%20radioedit%20master%202.mp3

3. Inzerát
http://www.astarot.sk/perpetuum/Inzerat%20master2.mp3

4. Rozprávka
http://www.astarot.sk/perpetuum/Rozpravka%20master.mp3

5. Časy zlé.
http://www.astarot.sk/perpetuum/Casy%20zle%20master.mp3

6. Tak sa maj
http://www.astarot.sk/perpetuum/Tak%20sa%20maj%20master.mp3
« Posledná zmena: 04. November , 2009, 13:44:24 od misofg » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 04. November , 2009, 13:54:17 »

ja mam otazku.. ktora je tvoja oblubena? a tu si vypocujem
Zaznamenané

joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #43 kedy: 04. November , 2009, 14:29:46 »

no vypocul som si ich skoro vsetky. a jedna vec ktoru neviem prekusnut aj u inych kapiel. ked dam uz do toho poriadne nakopnutu gitaru tak to uz chce aj poriadny chraplak. ako spevacka spieva pekne ale na ten jej hlas mi pride cely den podklad prilis tvrdy.
teda aspon ja to neviem nikdy stravit a pritom tak funguje vela hlavne slovenskych kapiel co som pocul.

ale gitara tam ma perfektny zvuk, najma ten uvod v Over Me. do toho poriadny muzsky chraplak.  Bacha na vec kamo!
« Posledná zmena: 04. November , 2009, 14:31:06 od joey » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 04. November , 2009, 14:40:27 »

uvar mi vsetko.. alebo nic!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.