Tak isto rozpis... hlavne ako ste to mixovali.
No spev bol nahravani na nejakom ževraj namakanom mic od Rode. že nejaku lampu to ma v sebe ci čo.
Gitary boli použité:
Tato moja najvačšia a najlepšia láska MichalMan
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,61622.0.htmlFender Custom Shop Stratocaster s HB, EMG Steve Lukhater. USA
Fender Stratocaster made in Japan, s piezo kobylkou Fishman
Aparáty:
Orange Rockerverb 50 Head + Orange Box PPC212
Peavey Classic 50, 4x10 + Peavey box E410
A nejake bosácke delay. Inak žiadne efekty.
Snímane to bolo po mojom jemnom špekulovaní sme aj tak nakoniec vsadily na klasiku SM57 a Audix neviem presne aký.
Klaves bol použity Kurzweil pc3x.
Basa bola použitá Music Man Stingray 5.
Tam sme spekulovali že použijeme aparát Ampeg alebo Hartke ale nechali sme si poradiť majstrom nahrávačom (ved za nho vravia jeho vysledy tak vie co robí) že rovno s basy bez aparátu. Vysledok bol na poriadku. V PC sa použila nejaká San Sap
Bicie Yamaha Stage Custom. Činely Sabian HHX atd. To nie je až tak podstatné ved bicie nie su ani hudobný nástroj
. Snímané mikrofónmi Audix.
Na samotné nahrávanie uz neviem presne rozpísať čo bolo použité. To by vedel skor Mato Barla akož to majitel a secko v jednom MF Studia Poprad. Nenahravali sme tu prvý krat a vždy sme boli spokojny. Jak so zvukom, cenou, kvalitou, konfortom, prístupom atd. Možem len vrelo odporučiť.
Zhruba ako si to pametam. PC a Pro Tools a milion dalsich roznych programov a inych veci co tam stale zapinal. Ext. zvukovka Digidesign taka velka skatula jak basovy zosík. Mik. preampy neviam aké boli použite ale určite boli zodpovedné. Mato nema v studi ziadne smejdy a použiva len to najlepšie takže verím že to neboli hluposti.
Mixovalo sa to tak že po nahratí to zmixoval on ako to cítil. Rozdal nam CD. My sme popcuvali a potom už seci spolu sme mixovali podla nasich poziadaviek, kompromisov medzi nami a pod. A je to v takejto podobe ako je to teraz. Takže potreboval by som preto nejaké nestrané názory na to.