misofg
|
|
« kedy: 15. August , 2006, 11:31:58 » |
|
Názov je blbý ja viem. No nebol to môj nápad. Tu je vzorka. Teším sa na konštruktívnu kritiku. Najmä gitár. http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/Zabudam.mp3Ešte doplním, 6e nahrávané to bolo cca pred pol rokom v podomácky. Domáce štúdio. Protols a podobné serepetičky.
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 15:17:09 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 15. August , 2006, 11:35:13 » |
|
nalej bo vypito, vypi bo nažato?
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 15. August , 2006, 11:37:29 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 15:16:45 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 15. August , 2006, 12:07:17 » |
|
Celkom do pohody pesničky. Myslím, že si v pohode nájdete svoj okruh poslucháčov. Ako sa volá kapelka a kde všade hrávate?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 15. August , 2006, 12:45:42 » |
|
pitu napísal:Celkom do pohody pesničky. Myslím, že si v pohode nájdete svoj okruh poslucháčov. Ako sa volá kapelka a kde všade hrávate? Ďakujem. Ako píšem hore voláme sa \"Perpetuum Mobiile\". Okruh poslucháčov aspoň v našom regióne máme. Fungujeme asi 2 roky. Sme s Popradu.Hrávať chodíme kde sa dá Prešov, ilina, Košice, Púchov a pod. Vlastne zhruba máme slovensko pochodené celé. Niečo aj v požsku. Chystáme sa do Francúzka a Belgicka, lebo tam máme známich. Tak snáď to víjde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 15. August , 2006, 12:56:07 » |
|
mne sa to paci.neviem preco,ale evokuje to vo mne nejaku kapelu co hra v bare pocas strasneho gangsterskeho rozhovoru v nejakom klasickom filme o mafianoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 15. August , 2006, 13:00:22 » |
|
Myslis Chicago v 30. rokoch? Tak to ani ja neviem preco.
Kde ste to nahravali? Zvuk sa mi takto na druhy posluch zda ako taky slovensky popovy standard.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. August , 2006, 13:16:35 » |
|
martinlm napísal:Myslis Chicago v 30. rokoch? Tak to ani ja neviem preco.
Kde ste to nahravali? Zvuk sa mi takto na druhy posluch zda ako taky slovensky popovy standard. Normálka doma a v skúšobni. Komp, protols, nejaké mašiky a šikovnný kamarát (Maťo Barla) ktorý s tým vie robiť. (niekedy aj zázraky). Je to proste macher.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. September , 2006, 23:24:28 » |
|
waw kapelka z PP !! super! som rad, kedze som popradcan aj ked to nieje presne moj styl, ale hraje vam to pekne! inac nebucha u vas na bicie jozko co niekedy buchal na bicie v DVD lucy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. September , 2006, 10:29:06 » |
|
kuker napísal:waw kapelka z PP !! super! som rad, kedze som popradcan aj ked to nieje presne moj styl, ale hraje vam to pekne! inac nebucha u vas na bicie jozko co niekedy buchal na bicie v DVD lucy? Áno presne búcha nám bývali bubeník DVD Lusy Jozef \"DODO\".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. September , 2006, 10:46:57 » |
|
Pocuvam akurat Zabudam v robote na PC bednickach. Paci sa mi to. Nic mi tam nevadi, vsetko vyzera akurat, paci sa mi spev. Ma to zaujimavu melodiku. Hajzel je tuctovejsia skladba a nema pre mna take caro, ako Zabudam. Vadi mi tu bezny negativny jav slovenskych textov - dlhe slabiky tam, kde nepatria. Osobne to povazujem za textarsky amaterizmus, ked nie je co vymylsiet lepsie, fukne sa dlzen hocikam, len nech to sedi rytmicky... Inak dobra spevacka. Pri gitarach nie je co hodnotit, kedze to nie je muzika o nich. Nevadia, sedia, hodia sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. September , 2006, 14:36:03 » |
|
Rastis od teba to beriem ako vežkú pochvalu. Lebo ty na vežmi málo vecí povieš že sú dobre. Ďakujem snažíme sa.
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 15:18:06 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 28. September , 2006, 15:28:06 » |
|
misofg napísal:...Lebo ty na vežmi málo vecí povieš že sú dobre. .. :blink: :blink: :blink: To fakt To si idem hned prekontrolovat svoje reakcie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 02. Október , 2006, 15:42:03 » |
|
kedy budete hrat v pp? inac, ma napadlo, ze ci nerobis v hudobninach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Október , 2006, 09:15:59 » |
|
kuker napísal:kedy budete hrat v pp? inac, ma napadlo, ze ci nerobis v hudobninach Uz nie. Dal som výpoveď. Najbližšie hráme v PP 3.novembra. V budove, teda pod budovou bývalého závodného klubu - teraz už kultúrneho centra sa bude otvárať nový hudobý klub. Budeme hrať na otvorení toho klubu, keďže po open air koncerte na námestí sme sa vežmi zapáčili jednému mecenášovi Popradskej kultúry. Potom ešte každý mesiac tak 4krát za sebou, by sme tam mali hrať ale myslím že raz bude stačiť, lebo koncertov je dosť a človeka to nudí hrať v tom istom klube tožko krát . Dúfam že dôjdeš a dáme pivo popr. niečo tuhšie. Naposledy upravil roberto, : 05.10.2006 o 10:26
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|