Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 07:47:09
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jack White  (Prečítané 15634 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 29. August , 2006, 06:20:54 »

rastis - videl si uz Britney spievat nazivo? ja hej a poviem Ti,fakt otrasny zazitok..nehovorim o jednom pripade,videl som parkrat ukazky z jej koncertov a vsade spievala hrozne..v studiu,kde mas milion pokusov,sa aj priemerny spevak moze \"trafit\" a zaspievat nieco fakt dobre.

Na druhej strane videl som aj par ukazok s Ch.Aguillerou a to je uz nieco UPLNE ine..to je spevacka,jak bic. A toto je podla mna zakladny rozdiel medzi B.S. a Ch.A.

Tiez sorry za OT...Žmurk
Zaznamenané
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #46 kedy: 29. August , 2006, 13:03:28 »

sa mohla tato tema nazvat kvalita vs. uspech, ale o by vyhrala nirvana Beeee Beeee
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 29. August , 2006, 15:44:57 »

vlado hudec napísal:
Citácia
rastis - videl si uz Britney spievat nazivo? ja hej a poviem Ti,fakt otrasny zazitok..nehovorim o jednom pripade,videl som parkrat ukazky z jej koncertov a vsade spievala hrozne..v studiu,kde mas milion pokusov,sa aj priemerny spevak moze \"trafit\" a zaspievat nieco fakt dobre.

Na druhej strane videl som aj par ukazok s Ch.Aguillerou a to je uz nieco UPLNE ine..to je spevacka,jak bic. A toto je podla mna zakladny rozdiel medzi B.S. a Ch.A.

Tiez sorry za OT...Žmurk

Spieva v choreografii, intonuje spravne, frazuje spravne a ani nie je prilis udychcana.

Viac sa mi nechce hladat - daj teraz ty, kde spieva tak hrozne. Co s tym ma Aquilera ?

Cela Britney mi je uprdele a narozdiel od Imbusa som nikdy jej cele CD nepocul, ale trochu sudnosti nezaskodi...
Zaznamenané
Kingrocker
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #48 kedy: 29. August , 2006, 20:03:16 »

ha ha ha hehe Britney no to je uzasna hudba:) aj ona je uzasna hlavne ked isla na jej novom ferrari cely cas na 1 a znicila motor.. ha ha ha  100 na 1 no krasa
Zaznamenané

Ja pocitacom rozumiem... No len oni nerozumeju mne.
animus
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #49 kedy: 30. August , 2006, 12:26:34 »

Altostratus napísal:
[quoteAj Britney Spears oslovuje milióny žudí a zarába milióny dolárov. Je preto kvalitná speváčka/hudobníčka?  Asi sa zhodneme na to, že nie.
[/quote]

Je to sice ina tema ako o JW, ale ked uz:
Nie, ja \"sa nezhodnem\" ... Neviem, co vsetko musi clovek (u)robit, aby bol oznaceny na tomto fore za hudobnika, ale osobne si myslim, ze Britney je velmi dobra spevacka. Uz ako maly spunt bola uplne fenomenalna. Ona pracovala na sebe od 6 rokov, drela, absolvovala snad 100 sutazi a ... niekam to aj dotiahla. To, ze 1/2 jej skladieb na to nevyzera a ze napr. tu I love R\'n\'R (ktoru vacsina pozna od Joan Jett) uplne sprznili (akoby sa chcela \"vyrovnat\" Jessice Simpson), to uz je ina tema ... Keby mnohi aj relativne slavni metalovi spevaci vedeli spievat aspon spolovice ako Britney, tak by sa pochlapili rapidne ... Žmurk  To iste a este s vacsou mierou plati napr. o Christine Aguillera. Vypocujte si ich obe niekedy live aspon na DVD/MTV a potom snad (snimuc zanrove klapky a zabudnuc na bulvar) zmenite nazor ... (Tymto nechcem povedat, ze produkciu BS oblubujem a pocuvam, i ked ... jej CD doma mame :) )
Zaznamenané
mando_diao
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

Hagström Guitars

« Odpoveď #50 kedy: 28. Október , 2008, 12:55:36 »

Pozeram ze ste chudaka Jacka dost zvozili.
Podla mna je vsak rozhodne genialny hudobnik, gitarista co sa tyka techniky mozno nie az taky dobry, ale feeling ma ako nikto druhy. Bluesove covery ako remen   Mne sa takisto paci jeho gitarovy zvuk, do White Stripes sedi totalne. Navyse vyborny songwriter (vid album Get Behind Me Satan, kde skoro uplne absentuje gitara)

Minule som videl koncert Raconteurs a vobec sa mi to nepacilo tak ako WS. Bolo to fajn, ale Jack nespieva vzdy a hra v podstate normalne rockove sola. Ovela lepsie su jeho experimentalne veci vo WS.

Posledny pocin je novy Bond-song, duet s Aliciou keys: Jack pesnicku napisal, naspieval a nahral bicie
Zaznamenané

Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo

Mando Diao rules
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #51 kedy: 28. Október , 2008, 17:11:18 »

mne sa hrozne lubi jeho zvuk. a je to jeden z mala co vie vsetko :) hrat spievat skladat pisat spravit si sound, vyrabat si kramy a aparaty, cele to zmenezovat... a vsetko velmi vysokej urovni.
Zaznamenané
mando_diao
náhodný pocestný
**

Hagström Guitars

« Odpoveď #52 kedy: 28. Október , 2008, 17:19:00 »

vyrabat si kramy a aparaty

On si aparaty vyraba? o tomto som zatial nepocul. Videl som raz ze mal v retazci zapojenu velmi zvlastnu vec, neviem ako to popisat, nieco ako velka cievka a mal to vylozene len tak na aparate( skusim najst foto). Aparaty ma pokial viem Silvertone teraz, predtym Fendre Twin Reverb

A zvuk ma perfektny, postupne ho meni, ale vzdy je to pecka Na zdravie!
Zaznamenané

Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo

Mando Diao rules
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 28. Október , 2008, 17:37:38 »

neviem na com hra teraz ale predtym hral na dva twin reverby. nahrava ale s roznymi haluzami a vlastnorucne prerobenymi ampami, neviem ci vyslovene ich cele vyraba ale je zdatny aj v tomto
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #54 kedy: 28. Október , 2008, 17:41:27 »

On si aparaty vyraba? o tomto som zatial nepocul. Videl som raz ze mal v retazci zapojenu velmi zvlastnu vec, neviem ako to popisat, nieco ako velka cievka a mal to vylozene len tak na aparate( skusim najst foto). Aparaty ma pokial viem Silvertone teraz, predtym Fendre Twin Reverb

A zvuk ma perfektny, postupne ho meni, ale vzdy je to pecka Na zdravie!

Vo filme Coffee and cigarettes vyrobil "Tesla coil", mozno to bolo ono  Popiskujem si
Zaznamenané
mando_diao
náhodný pocestný
**

Hagström Guitars

« Odpoveď #55 kedy: 28. Október , 2008, 17:44:56 »

Fuuha zíram Tak to u mna postupil este na vyssi level, ak to bolo vobec este mozne.
Takto vyzera jeho pedalboard na turne s Raconteurs

Ten film mam volade ale este som to nepozrel, viem ze tam Meg rozpraval o Tesla coil, mozno je to fakt ono
Zaznamenané

Mando Diao rules
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 28. Október , 2008, 17:51:38 »

Ten film mam volade ale este som to nepozrel, viem ze tam Meg rozpraval o Tesla coil, mozno je to fakt ono
.. to urcite nie je ono  :), ale to bola celkom haluzna poviedka v tom filme
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #57 kedy: 29. Október , 2008, 01:19:44 »

Jack White je u mna neskutocne vysoko...genialny zvuk gitary, perfektny spev a cele songy...jednoducho unikat na trhu...

to je tak ako u inych ze ich bud milujes alebo nenavidis...alebo ignorujes..  Popiskujem si

a inak jeho hru mozem aj v Raconteurs (konecne tam chytil normalnu gitaru do ruky)...  :) je to viac "komerne" ale ma to taky spravny White nadych...

« Posledná zmena: 29. Október , 2008, 01:30:40 od joey » Zaznamenané
mando_diao
náhodný pocestný
**

Hagström Guitars

« Odpoveď #58 kedy: 29. Október , 2008, 20:56:44 »

a inak jeho hru mozem aj v Raconteurs (konecne tam chytil normalnu gitaru do ruky)...  :) je to viac "komerne" ale ma to taky spravny White nadych...

Presne tak, ale zas mne na Raconteurs chyba bielo-cerveno-cierna, ale zas cim viac to pocuvam tym viac sa mi to paci Ja som čert..\

a preco poriadna gitara?  Aj s WS vytiahol nejake Gretsche na Icky Thump turne, sice len na song, dva, ale predsa. A vseobecne ked sa nad tym zamyslim, tak tusim ze vsade pouziva Gretsche, okrem WS - tam ide o styl
Zaznamenané

Mando Diao rules
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #59 kedy: 29. Október , 2008, 21:18:35 »

no sak gitary Gretsch vytiahol tusim so zalozenim Raconteurs...cize to bude max 3 roky s5, nie?
a dovtedy 10 rokov (ci kolko) hral vo WS na plaste a neviem na com vsetkom...  :) ale tak to ide s tym jeho stylom asi
predsa len kebyze nepoznas Jacka tak Racounteurs a WS toho nemaju az toho tolko spolocne...
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.