Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Handmade Miloš Klas ES335 a jej súboj s 1972 Gibson ES335

Started by mufto, 28. August , 2006, 06:08:14

mufto

http://www.gitaristi.sk/Handmade-Milos-Klas-ES335-a-jej-suboj-s-1972-Gibson-ES335

Velmi pekná gitara. Vidieť že tento nástroj má tú tzv. \"dušu\". Nie je to len sériovo vyrábaný kus ktoré hrajú rovnako.GRATULUJEM
BTW:Budú aj nejaké zvukové ukážky? Má pán Klas nejakú webovú stránku?
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...

guitman

vyzerá že to trochu zblblo kvôli dĺžke predmetu, ale už by to malo byť v poriadku.
Super recenzia vežmi zaujímavá gitarka aj keď pri takom kuse by sa už patrilo dodržiavať isté zákonitosti tie potenciometre vyzerajú dosť zvláštne, ale zvukovo je to asi jasná pecka a tak je to prepáčené!;)

Naposledy upravil guitman, : 28.08.2006 o 06:16
tatko fóra

rastis

Daj este prosim Ta fotku hlavy zpredu, pripade fotku celej gitary klasicky zpredu, ak to tak mozes odfotit.

proghopik

rastis napísal:
QuoteDaj este prosim Ta fotku hlavy zpredu, pripade fotku celej gitary klasicky zpredu, ak to tak mozes odfotit.

Ako myslis? Ved tam je zhora priamo jedna tusim.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

proghopik

Tu je:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

maslel som celu gitaru. aj shlavou. aj hlavu samostatne. :)

proghopik

rastis napísal:
Quotemaslel som celu gitaru. aj shlavou. aj hlavu samostatne. :)

Tu su, na hlave mi este ma dorobit krytku tiahla, snad sa dockam.

rastis

swordy

Tato progrockacova gitka zmenila moj zivot uplne od zakladu, po zaznani prvych tonov mixolydickej stupnice som sa hned pozeral na svet uuuplne inac...:)

bubla15

vzyera moc super, co to stoji takzto handmade ak sa smiem spytat ?

proghopik

bubla15

jo dik, kto by to za taku cenu nebral. idem rozbit prasatko ;)

proghopik

Tak sem hadzem kratke mp3, co sme nahrali pri porovnavani (hrac si zela zostat v anonymite ;)).
Rovnake nastavenie zosika, len vymenene gitary. Robil som chybu, ze som zabudol prelepit mikrofon na fotaku a mal som ist dalej este od debny, lebo to bolo moc hlasno, takze to riadne chrci a basy nepocut, ale aspon pre ilustraciu.
Rozdiely v tych gitarach pocut aj na takejto nekvalitnej ukazke aspon trosku.

http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/gibsones335.mp3

proghopik