Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. December , 2024, 05:40:39
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: skusenosti s nakupom gitar cez ebay z USA  (Prečítané 16434 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
izi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 163

« Odpoveď #15 kedy: 20. September , 2006, 12:36:32 »

rastis napísal:
Citácia
izi - mal som pocit, ze sa pytam a ty ze odpovedas na pouzitu elektroniku Žmurk

stane sa Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 20. September , 2006, 12:47:41 »

Vidim, ze na moju otazku sa odpovede len tak sypu :). V kazdom pripade viete mi niekto vysvetlit, preco sa na nemeckom ebay vyskytuju inzeraty na pouzitu elektroniku od americkych predajcov ? Ked podla smernic EU to nemecki kupujuci od americkych predajcov nemozu kupit ?
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #17 kedy: 20. September , 2006, 14:21:10 »

Jedine ze by to ten predajca, teda posielajuci oznacil ze je to nove. Potom by bol problem keby to rozbalili a bolo by to poskrabane, zaprasene, dobite a v neoriginalnom baleni.... ale papierovo by to preslo.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
martin1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 224

« Odpoveď #18 kedy: 20. September , 2006, 22:20:34 »

Ja som kupoval z USA efekt mxr.Na colnici nebol problem.Zaplatil som clo dph a šichta.Deklarovali mi to ako radio ku gitare:)
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #19 kedy: 22. September , 2006, 23:07:53 »

kolko si platil postovne a clo,dph???
Zaznamenané
metalhead
pravidelný návštevník
Príspevkov: 459

« Odpoveď #20 kedy: 23. September , 2006, 10:05:10 »

takze ked sa nemoze dovazat jazdena elektronika tak mi z toho logicky vypliva ze sa nedaju dovazat ani efekty ani hlavy ani komba atd.ale  zase poznam ludi co maju aparaty pokupovane cez ebay.takze som z toho debil.:huh:
Zaznamenané

I hate commercion
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #21 kedy: 23. September , 2006, 10:33:00 »

mozu to mat cez ebay z nemecka alebo inych statov eu. pouzita elektronika sa nemoze dovazat jedine z krajin mimo eu. a ked sa vies dohodnut(a nebojis sa) s colnikmi tak si kludne mozes objednat aj s usa.
elektricka gitara podla mna nie je elektronika. neviem ako je to v skutocnosti.
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #22 kedy: 23. September , 2006, 13:14:32 »

Zalezi na tom co je napisane na papieroch ... ked tam je Used electric guitar, tak je problem, ked je napisane len Guitar, tak to ide v pohode.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Kaco
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 114

« Odpoveď #23 kedy: 23. September , 2006, 18:11:25 »

Milos1: elektricka gitara je hudobny nastroj, nie elektronika. Kupoval som gitaru z USA, v papieroch bolo \"used guitar\" a colnik sa ma pytal, ci to je pouzite, vravel som, ze ano a on ze ok.
Zaznamenané
metallus
nováčik
*
Príspevkov: 56

« Odpoveď #24 kedy: 23. September , 2006, 18:36:52 »

podla tohto by sa dalo z usa kupit vlastne cokolvek, na com nevidno nejake vyrazne znamky pouzivania a co nema v papieroch uvedene ze USED..
Zaznamenané
izi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 163

« Odpoveď #25 kedy: 25. September , 2006, 14:42:05 »

Akurat som bol jednu gitaru preclit. Ziaden problem ci je pouzita, alebo nie. Chceli o do mna akurat doklad o uhradeni alebo fa alebo hocico ine aby vedeli vypocitat clo. Tot cela veda, nic zlozite.
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 25. September , 2006, 14:48:38 »

Kaco napísal:
Citácia
Milos1: elektricka gitara je hudobny nastroj, nie elektronika. Kupoval som gitaru z USA, v papieroch bolo \"used guitar\" a colnik sa ma pytal, ci to je pouzite, vravel som, ze ano a on ze ok.

Jasne, ale nebolo tam used ELECTRIC guitar ... Jediny krat vtedy som mal trochu problem, ale vzdy zalezi na akeho colnika narazis
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #27 kedy: 25. September , 2006, 14:54:49 »

Used electric guitar som mal napisane aj ja bez problemov. Skorej ma zaskocili clom aj z postovneho.
Zaznamenané
p.t.r
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #28 kedy: 18. Október , 2006, 17:35:51 »

po dohode s predavajucim,  sa to da poslat ako dar. neplati sa v tom pripade ziadne clo myslim. vsak nie kazdy predavajuci s tym suhlasi..a v pripade puzitej elektroniky problem riesi zivnostensky list. ak to pride na firmu, nemal by byt problem s prevzatim na colnici..
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #29 kedy: 18. Október , 2006, 19:56:55 »

Aj ked je to oznacene ako gift, tak sa plati clo. Do 3 percent myslim ... ale je to samozrejme menej ako obyc. priemyselny tovar
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 22 otázok.