izi
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 20. September , 2006, 12:36:32 » |
|
rastis napísal:izi - mal som pocit, ze sa pytam a ty ze odpovedas na pouzitu elektroniku stane sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 20. September , 2006, 12:47:41 » |
|
Vidim, ze na moju otazku sa odpovede len tak sypu . V kazdom pripade viete mi niekto vysvetlit, preco sa na nemeckom ebay vyskytuju inzeraty na pouzitu elektroniku od americkych predajcov ? Ked podla smernic EU to nemecki kupujuci od americkych predajcov nemozu kupit ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 20. September , 2006, 14:21:10 » |
|
Jedine ze by to ten predajca, teda posielajuci oznacil ze je to nove. Potom by bol problem keby to rozbalili a bolo by to poskrabane, zaprasene, dobite a v neoriginalnom baleni.... ale papierovo by to preslo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. September , 2006, 22:20:34 » |
|
Ja som kupoval z USA efekt mxr.Na colnici nebol problem.Zaplatil som clo dph a šichta.Deklarovali mi to ako radio ku gitare:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. September , 2006, 23:07:53 » |
|
kolko si platil postovne a clo,dph???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. September , 2006, 10:05:10 » |
|
takze ked sa nemoze dovazat jazdena elektronika tak mi z toho logicky vypliva ze sa nedaju dovazat ani efekty ani hlavy ani komba atd.ale zase poznam ludi co maju aparaty pokupovane cez ebay.takze som z toho debil.:huh:
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
kewin
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. September , 2006, 10:33:00 » |
|
mozu to mat cez ebay z nemecka alebo inych statov eu. pouzita elektronika sa nemoze dovazat jedine z krajin mimo eu. a ked sa vies dohodnut(a nebojis sa) s colnikmi tak si kludne mozes objednat aj s usa. elektricka gitara podla mna nie je elektronika. neviem ako je to v skutocnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. September , 2006, 13:14:32 » |
|
Zalezi na tom co je napisane na papieroch ... ked tam je Used electric guitar, tak je problem, ked je napisane len Guitar, tak to ide v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Kaco
náhodný pocestný
Príspevkov: 114
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. September , 2006, 18:11:25 » |
|
Milos1: elektricka gitara je hudobny nastroj, nie elektronika. Kupoval som gitaru z USA, v papieroch bolo \"used guitar\" a colnik sa ma pytal, ci to je pouzite, vravel som, ze ano a on ze ok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metallus
nováčik
Príspevkov: 56
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. September , 2006, 18:36:52 » |
|
podla tohto by sa dalo z usa kupit vlastne cokolvek, na com nevidno nejake vyrazne znamky pouzivania a co nema v papieroch uvedene ze USED..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
izi
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 25. September , 2006, 14:42:05 » |
|
Akurat som bol jednu gitaru preclit. Ziaden problem ci je pouzita, alebo nie. Chceli o do mna akurat doklad o uhradeni alebo fa alebo hocico ine aby vedeli vypocitat clo. Tot cela veda, nic zlozite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 25. September , 2006, 14:48:38 » |
|
Kaco napísal:Milos1: elektricka gitara je hudobny nastroj, nie elektronika. Kupoval som gitaru z USA, v papieroch bolo \"used guitar\" a colnik sa ma pytal, ci to je pouzite, vravel som, ze ano a on ze ok. Jasne, ale nebolo tam used ELECTRIC guitar ... Jediny krat vtedy som mal trochu problem, ale vzdy zalezi na akeho colnika narazis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 25. September , 2006, 14:54:49 » |
|
Used electric guitar som mal napisane aj ja bez problemov. Skorej ma zaskocili clom aj z postovneho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
p.t.r
nováčik
Príspevkov: 22
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Október , 2006, 17:35:51 » |
|
po dohode s predavajucim, sa to da poslat ako dar. neplati sa v tom pripade ziadne clo myslim. vsak nie kazdy predavajuci s tym suhlasi..a v pripade puzitej elektroniky problem riesi zivnostensky list. ak to pride na firmu, nemal by byt problem s prevzatim na colnici..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Október , 2006, 19:56:55 » |
|
Aj ked je to oznacene ako gift, tak sa plati clo. Do 3 percent myslim ... ale je to samozrejme menej ako obyc. priemyselny tovar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|