Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. December , 2024, 05:32:24
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: skusenosti s nakupom gitar cez ebay z USA  (Prečítané 16419 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
metallus
nováčik
*
Príspevkov: 56

« Odpoveď #30 kedy: 10. November , 2006, 01:14:11 »

ti co ste kupovali gitaru z USA - cez aku postovu sluzbu vam to bolo dorucene?? mne chlapik napisal ze cez USPS (EMS) sa to kvoli rozmerom poslat neda, tak ma zaujima, ake su ine moznosti. prosim poradte, kto mate skusenosti.
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #31 kedy: 10. November , 2006, 08:24:27 »

Mne to doslo z USPS ... chlapik asi nevie zohnat taku atypicku krabicu na gitaru. Nech skusi FedEx, ale ten je drahsi.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #32 kedy: 10. November , 2006, 10:14:29 »

Na drzovku mu napis rozmery, na www.usps.com je to presne napisane a EMS shipuje vsetko. Tiez sa mi stalo, ze chlapik zacal vymyslat, tak som ho musel uzemnit este aj tym ze je tam uvedena cena k rozmerom. Takze tak je to.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
metallus
nováčik
*
Príspevkov: 56

« Odpoveď #33 kedy: 10. November , 2006, 10:23:09 »

dik za reakcie, pozeral som si tie rozmery a nemal by tam byt problem. asi len uradnicka na poste zle pozrela do tabuliek, poslem ho tam znovu.
Zaznamenané
p.t.r
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #34 kedy: 19. Február , 2007, 15:55:50 »

co si myslite o tomto? http://www.zasilkovasluzba.com/main.php celkom zaujimave nie?
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #35 kedy: 24. Február , 2007, 18:00:07 »

kolko je postovne z USA Huh!
ak by som chcel napriklad gitaru s kufrom
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #36 kedy: 24. Február , 2007, 18:06:49 »

Pozri si v konkretnej aukcii Beeee
Zaznamenané

matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #37 kedy: 24. Február , 2007, 19:46:15 »

asi sa spytam tetky postarky ked donesie dochodok susedom :D
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 26. Február , 2007, 10:48:38 »

Bezne sa pri aukciach uvadza postovne do USA, EU, Japonska (ak je ochotny predavajuci to tam poslat)... Ale mozno postarka s dochodkom to bude vediet lepsie Žmurk
Zaznamenané
zubata
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #39 kedy: 01. November , 2007, 03:15:27 »

spomene si nekto do ma skusenost co budu colnici ratat ako doklad o zaplateni? minule som im doniesol vypis z banky, kedze viac raz riadne clo, teda skor dan po predoslej sksenosti uz platit nebudem, som z predajcom dohodnuty uviest aspon nizsu cenu, bude im stacit aj vytlaceny email z paypalu, ebay, resp. hoci co bez ohladu ci tam je nejaky podpis, peciatka atd Huh!?
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #40 kedy: 01. November , 2007, 09:46:01 »

spomene si nekto do ma skusenost co budu colnici ratat ako doklad o zaplateni? minule som im doniesol vypis z banky, kedze viac raz riadne clo, teda skor dan po predoslej sksenosti uz platit nebudem, som z predajcom dohodnuty uviest aspon nizsu cenu, bude im stacit aj vytlaceny email z paypalu, ebay, resp. hoci co bez ohladu ci tam je nejaky podpis, peciatka atd Huh!?
chcu fakturu a aj vypis uctu.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
zubata
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #41 kedy: 01. November , 2007, 13:12:18 »

chcu fakturu a aj vypis uctu.

a ked dame klasika ze GIFT? pri najharsom mi to potom pripada tak ze mi tam predajca hodi preddohodnutu sumu z ktorej mozne clo+dan vyrataju nie, tento krat minimalne uz bez vypisu z uctu?
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #42 kedy: 01. November , 2007, 17:26:52 »

a ked dame klasika ze GIFT? pri najharsom mi to potom pripada tak ze mi tam predajca hodi preddohodnutu sumu z ktorej mozne clo+dan vyrataju nie, tento krat minimalne uz bez vypisu z uctu?
moze ti aj tam napisat ze ti to posiela sam George Bush a aj tak budes platit dan a clo. Hadam nechces kratit dane? To je najvacsi precin hned po falsovani penazi! Na zdravie!
Zaznamenané

brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #43 kedy: 01. November , 2007, 17:38:06 »

falsovanie je len precin?
Zaznamenané
vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #44 kedy: 02. November , 2007, 09:41:31 »

Mne z USA posielali cisto novy notebook aj gitaru, obidve cez FedEx - NEDOPORUCUJEM. Je to drahe jak svina a gitara aj tak dosla s nalomenou hlavou.

Ale co sa im musi uznat, s clom nebol najmensi problem. Poslal mi to znamy, napisal vsade cenu par dolarov, colny deklarant za mna napisal (a asi aj podpisal) nejake vyhlasenie neviem o com, a cez colnicu to proste preslo, ani to nikto neotvaral (este to tak).
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.