pajo
nováčik

Príspevkov: 30
|
 |
« kedy: 21. September , 2006, 15:15:21 » |
|
Hmmm... vidim, ze tu este nikto nespomenul moj idol :woohoo: Cize, Kiko Loureiro je solovy gitarista prog-power kapely Angra z Brazilie (o tej sa mozem zmienit inde, ale bolo by to na dlho  ) Vacsinou hra na 27 prazcovu gitaru Tagima a okrem klasickeho shredovania, arpeggiovania zvlada viacprsty tapping (najviac 8-prsty  ) Aby som len tak nekecal, kto ma zaujem nech kukne nieco tu: http://youtube.com/results?search_query=kiko+loureiro&search=Search
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kaco
náhodný pocestný

Príspevkov: 114
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 21. September , 2006, 15:38:38 » |
|
mna to moc neoslovuje, jedine take pre mna zaujimave bola prerabka Kashmir od zeppelilnov, tam to az tak neprehanal s onanovanim.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 4297
PATRÍM DO PIVNICE!
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 21. September , 2006, 15:43:00 » |
|
pajo napísal:okrem klasickeho shredovania, arpeggiovania zvlada viacprsty tapping (najviac 8-prsty  ) Mne sa zdalo, ze tam miestami zvladol aj 11 a 12 prstovy. :S Niektore motivy boli celkom pekne. Naposledy upravil progrocker, : 21.09.2006 o 16:44
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
Altostratus
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 21. September , 2006, 18:57:01 » |
|
jj, Kiko je makač, už som tu otvoril tému o Angre, v sekcií kapely....vynikajúci spolok, fakt virtuózna muzika. Mám aj jednu jeho sólovku, len osm ju ešte nepočul.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pajo
nováčik

Príspevkov: 30
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 21. September , 2006, 19:00:11 » |
|
Altostratus napísal:jj, Kiko je makač, už som tu otvoril tému o Angre, v sekcií kapely....vynikajúci spolok, fakt virtuózna muzika. Mám aj jednu jeho sólovku, len osm ju ešte nepočul. Tak si ju vypocuj! Je to parada! Mam aj videja nejake... Jeho gitarove skoly. Hra tam skladby z Angry a potom ich vysvetluje... ...po portugalsky 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 6373
guitarist
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 21. September , 2006, 20:15:30 » |
|
Už sme ho tu spomínali s Imbusom. Je to jeden z gitaristov, ktorých som doteraz nepoznal a najviac ma poslednú dobu prekvapili. Hrá výborne, šialená technika, pekne porobené sóla. Naozajstný talent, určite svetová špička.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 3277
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 21. September , 2006, 23:58:52 » |
|
Veru ano, u mna tiez patri medzi top gitaristov. Technika uzasna, sola velmi pekne, melodicke, technicke. Ako sa vravi, gitarista musi mat svoj xicht. Kiko ho ma. Pocuval som projekt, isteho brazilskeho spevaka a solova gitara mi bola povedoma, hovorim si, toto dam ruku do ohna, ze je Kiko, no a bol. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast

Príspevkov: 1986
guitman
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 22. September , 2006, 12:55:30 » |
|
No je to super nieco co mi reze aj ked v niektorych ukazkachakoby som pocul finticky dobre zname od Janka z DT ale kazdy ma svoj rukopis a to je hlavné.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
JeffWaters
nováčik

Príspevkov: 58
Jimmy H
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 28. December , 2008, 02:29:46 » |
|
Necudoval by som sa keby sa objavil v G3 Kiko je blazen.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Jimmy
|
|
|
|
frakos
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 14. December , 2025, 07:40:03 » |
|
Má Európske turné, dnes to končí. V štvrtok bol v Budapešti v klube Off kultur, tak sme sa tam šli pozrieť. 3 členná kapela, basa Felipe Andreoli a bicie Bruno Valverde. Hrali mix, veci z posledného albumu aj staršie, dokonca aj z Angry, vtedy aj spieval a veľmi dobre, počas toho stále brúsil na hmatníku tie svoje fóry. Na albumoch je v skladbách viac gitár alebo aj klávesy, tak som bol zvedavý ako to bude znieť v trojčlennej zostave. Mali to spravené výborne, nemal som pocit, že niečo chýba. Keď hrali veci od Angry tak tam pustili z počítača v niektorej skladbe podmazy. Kiko hral naživo výborne, veľmi čisto, všetky tie veci hral s ľahkosťou, paráda. Ten Brazílčan teda srší energiou, vydrží dlhšie hrať a lietať na pódiu ako ja stáť a kukať na koncert. Kapela šlapala neskutočne dobre, aj tí ostatní dvaja hudobníci boli výborní. Hral na tej svojej Ibaneze, aparát som si normálne nevšimol, neviem či tam vôbec nejaký mal alebo hral cez simulácie. Zvuk gitary bol fajn a aj zvuk kapely v klube bol dobrý. Čo ma prekvapilo, že bolo vcelku málo ľudí, ako na vystúpení miestnej kapely.
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast

Príspevkov: 2263
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 15. December , 2025, 09:15:27 » |
|
ani som si neuvedomil ze tu ma uz od 2006 temu  ja som ho s"spoznal" len teraz, nejake 4-5 rokov dozadu (nedalo sa ho prehliadnut vdaka Megadeth  ). velmi sympaticky typek, pacia sa mi jeho videa, hlavne take, kde vselico vysvetluje; vyzera, ze je aj dobry pedagog. ma to v hlave upratane a ma fantasticky prehlad v hudbe ako takej. a jeho solovky nemaju samozrejme chybu, mnohe z nich som si vypocul opakovane na X-krat a naozaj ma bavili !
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|