Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 11:46:33
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 220389 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #30 kedy: 07. Júl , 2005, 23:58:48 »

Ďurindovi tercka znela dobre, mám pocit, že Topor tam mal niečo nastavené, napr. v ""Pravda víťazí"" namiesto Horváthovho hlasu to znelo dosť zle.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 08. Júl , 2005, 21:15:24 »

Fuu ludia to je nadhera http://www.topvarrockfest.sk/new/galeria/2005/rockfest/a137.jpg paradny zazitok z prvej rady!!!!
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #32 kedy: 08. Júl , 2005, 22:49:47 »

megadave, a ktory si ty? Inak myslel som ze priestor pre ludi je tam vacsi no len pre porovnanie, fotka kde je trochu menej ludi ako na tuble http://www.topvarrockfest.sk/new/galeria/2005/1den/01_uknd/a008.jpg
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 09. Júl , 2005, 12:33:55 »

heh ja?:) Akurat ma Maťo zaclana :D tu je jedna paradna fotka, jak sme sa fajne bavili pocas Tublatanky:)) http://www.topvarrockfest.sk/new/galeria/2005/rockfest/a140.jpg Ja som ten stymi najkratsimi vlasmi:( ( ale ta tetka nema chybu:D ) Ty si kde stal?
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #34 kedy: 11. Júl , 2005, 08:32:10 »

tetka : fuj to pivo je uz teple a akesi horké. ten predomnou má otrasné tricko. baba vedla : ta vyzera jak macocha z ruskej rozpravky, co ta tu robi. zrejme videla vela ludi pokope tak si myslela ze tu daco lacno kupi ci co.
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #35 kedy: 22. Júl , 2005, 08:32:18 »

Tublatanka...prve 3-4 albumy...super slovenska kapela bez mindrakov s nazorom a uzasnym drajvom. A neskor? Priemerna skupina nafukanych bimbov (durinda) ktori davno stratili zo zretela radost (ak nie z muziky) tak s objavovania noveho urcite. Mrzi ma jedna vec, a to ze vyborny spevak a basak Palo Horvath po sklamaniach v Tuble s tym sekol a hudbe sa nevenuje. Naspieval potom asi jednu Fermatu a bolo to fajn. Je fakt smutne ked sa rockova kapela ""prisposobi"". To sa stalo tuble, ale aj gladiatorom. smutne, ako mozu dopadnut dobri muzikanti. zvlast ked vidim georgia s gladiatoru, neviem ci sa smiat ci plakat... ale k tuble. ich koncert zerave znamenie osudu v ziari odkial som, bol pre mna hotovym zjavenim (89/90/91?). vtedy som si poprvy krat uplne jasne uvedomil, ze TOTO je presne to co raz budem robit. cize, pre mna tubla znamenala aj mi dala velmi vela. dnes uz ich hudba neda ich starym (ani novym)fanusikom nic. dovod toho vsetkeho ? mamon, pycha, imidžizmus, absencia vlastneho nazoru, kseftarenie so svojim menom, tvarou (politicke mitingy...) - tot muzikantska smrt nazivo. howgh
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #36 kedy: 22. Júl , 2005, 09:40:19 »

mne sa lubi aj stara tublatanka aj ta novsia. a texty su tam pekne. napriklad ten o spomienkach ako hravali na gitarach na ulici a hrali sa na velkych rockerov .. to ze nema nikomu co povedat ? to je jedna z najdolezitejsich veci - snivat a plnit si sny a tuzby. gladiator hra celkom pekne spevave veci, dobre ze uz nehraju ten trashmetal. palo horvath je opilec. priklad ako by hudobnik nemal skoncit. hudba sa meni s dobou a kazda popredna kapela ktora zazila aj 70 roky aj 80 aj 90 hrala v kazdom desaroci odlisnu hudbu. a to nebolo prisposobovanie, oni sami to tak chceli hrat.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #37 kedy: 22. Júl , 2005, 10:12:23 »

Naozaj si myslis, ze pri tych slizkych pop-srackach co hra Gladiator teraz v snahe o maximalnu hranost v radiach a predaj albumov nejde o prisposobovanie?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #38 kedy: 22. Júl , 2005, 11:22:21 »

ja viem ze to znie kruto, ale som na tublatanku preto taky prisny, lebo oni boli FAKT VYNIMOCNOU KAPELOU, povedal by som, jedinym skutocnym slovenskym hardrockom min. europskej urovne. aplikujem teda na nich prisnejsi meter ako na kapelu, ktora zacala ako priemerna a potom sa zhorsila. pri niektorych kapelach pokles ich hudobnej kvality proste bije do oci. samozrejme, nejaka ta vynimka sa iste najde a aj urcite niekto najde aj v novej tuble nieco pre seba a dobre...ale... ta kapela siahala kedysi svojou muzikou po ""cennejsich trofejach""...
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #39 kedy: 22. Júl , 2005, 12:04:31 »

V tomto s tebou plne suhlasim, posrali si to ale sami.. co je skoda. Dnes je meno Tublatanka len tienom toho, co znamenalo kedysi.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #40 kedy: 13. December , 2005, 12:14:41 »

slabikár je výborný, osobne sa mi najviac páči 1. platňa, kilo lásky, dajte mi na to liek...šlabikár, Ďurinda má svojský štýl, rád si pozriem ich vystúpenie kedykožvek, komunisti nekomunisti, čo to tu riešite?
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #41 kedy: 13. December , 2005, 16:12:35 »

ja som ich miloval, aj este milujem. Ich hudba bola veeeelmi velkym prinosom, no zialbohu doba sa zmenila a kedze potrebuju aj oni jest, tak sa musia prisposobit Smútim ale ked som pocul tu pesnicku za Doda, tak som tam spoznal minmalne tri stare tublatanky.
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #42 kedy: 14. December , 2005, 23:44:35 »

Ludia, niekto mi raz hovoril, ze Tubla nahrala cover od Iron Maiden \"Only The Good Die Young\", alebo co...nevie o tom niekto nieco?

A BTW...seru ma ludia, ktori socik vydavaju za zlatu eru (cesko)slovenskej pop music, ze ako sa vtedy predavali staisice nosicov a teraz ze kolko...vam sa na takomto pristupe nezda nic zvrhle?Huh!?
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #43 kedy: 14. December , 2005, 23:48:41 »

Ta skladba nie je cover.Je na albume volanie divociny a vola sa \"cakame lepsi cas\".
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #44 kedy: 14. December , 2005, 23:49:40 »

Nejde skor o kvalitu tej pop music? (edI :adevopan)
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.