hangar_18
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 14. December , 2007, 19:57:22 » |
|
uz to ide, ta prva fotka sry ale nechcelo sa mi predierat davom.. maju dobre trika (este lepsie SUV-ecka ), nedalo mi si jedno nekupit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 14. December , 2007, 20:26:52 » |
|
huh dnes na vianocnych trhoch v ba som mal nahodou moznost ich spatrit, uz davnejsie som chcel zajst na koncert ale nejako som sa k tomu nedostal tak ma to dost potesilo aj napriek kratkemu programu..bolo to fajn sola zahrane ako maju byt,bubnenik pekne daval a malo to gule..ale zas ti ludia trochu odveci-ziadne reakcie z publika...postrielat basak (sry vypadlo mi meno) tam mal mesu, durinda nejakeho voxa Bambus, ja ťa snáď zastrelím
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 14. December , 2007, 21:19:35 » |
|
ale dopice, kurvadrat.....sak dojdem 15:50 na hlavne a podium prazdne, durinda nikde! Kto mal vediet ze to bude na hviezdku....vrr...mne nieje sudene vidiet tublu nazivo
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 14. December , 2007, 21:31:14 » |
|
ale dopice, kurvadrat.....sak dojdem 15:50 na hlavne a podium prazdne, durinda nikde! Kto mal vediet ze to bude na hviezdku....vrr...mne nieje sudene vidiet tublu nazivo ...inak neviete niekto co je s tym azetom ze to ukazuje namiesto fotiek to logo ked dam linky niekam???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 14. December , 2007, 21:43:45 » |
|
nie ze co je stym azetom. To proste JE azet, davajte tie fotky na normalny fileshare server...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 14. December , 2007, 22:12:34 » |
|
ok zase ot ale ktory je normalny?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 04. Apríl , 2008, 19:08:37 » |
|
Tublatanku mam fakt rad ale staru Tublatanku ako odisiel Palo stratila dost vela zo sily bol to paradny basak a spevak teras je to uz take popove a co sa tika Durindu je to dobry gitarista a spevak a na poslednom albume ukazal aj to ze vie napisat zmysluplny text .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 13. Apríl , 2008, 19:50:04 » |
|
nevie tu niekto nahodou ako sa vola ta pesnicka od Malmsteena podla ktorej stravila Tubla piesen Demon pomsty ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 14. Apríl , 2008, 07:22:14 » |
|
To Ronald G. Zaves sem ukazku tej skladby (myslim tu od Tubly), ja ti poviem, odkial sa inspirovali a poviem ti nazov skladby od Malmsteena.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 14. Apríl , 2008, 17:47:57 » |
|
yngwinier - to je originalne. bohaca to uz je daaky titul. kde je ta skola ? asi sa nemylim ze na tej skole ucia zivotopis malmsteena, jeho techniku a rychlost, diskografiu, rozbor piesni z kompozicneho hladiska, ake zapojenie pouziva na koncertoch ake v studiu, rozbor textov - co tym chcel basnik povedat. co tam este ucia aby sa niekdo stal ingwinierom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 15. Apríl , 2008, 08:17:47 » |
|
kdesi sa bavilo o tom, ze nie pesnicka, ale iba cast sola je pouzita - ale od koho presne si uz nepamatam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 15. Apríl , 2008, 08:52:09 » |
|
nevie tu niekto nahodou ako sa vola ta pesnicka od Malmsteena podla ktorej stravila Tubla piesen Demon pomsty ?
podla žiadnej to nespravila podobnost ak nejaka je je nahodna každa pesnička sa podoba na stovky inych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 15. Apríl , 2008, 09:38:20 » |
|
ze nahoda sak oni tak jasne kopirovali vtedajsie zahranicne songy ze to je az vulgarne okazale; zeppelin, police, queen, iron a mnoho dalsich. proste tam troska zobrat tu troska a oný nam spraví text a bude to dobré.. ( a ja som to aj durindovi povedal do oci ze vy ste dobre kopirovali .. a som mu menoval kapely...ked mi daval podpis na podpisovu kartu Tublatanky )
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2008, 09:42:07 od Viktor »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|