mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 28. Jún , 2008, 12:25:07 » |
|
ale ved dobre. ale povedat, ze nevie spievat je podla mna blbost. jasne beriem - ze ak nespieva dlhsiu dobu, uz nemusi vyspievat to, co vyspieval kedysi. uz mu to moze robit problem, ale zeby nevedel spievat ( pod tym si predstavim falosne ) je mi divne. a problemy so spevom prichadzaju aj u aktivne spievajucich spevakov a mozno ze aj skor tym, ze si hlasivky neustale namahaju. ale to je iba taka moja hypoteza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 28. Jún , 2008, 12:26:58 » |
|
ale ved dobre. ale povedat, ze nevie spievat je podla mna blbost. jasne beriem - ze ak nespieva dlhsiu dobu, uz nemusi vyspievat to, co vyspieval kedysi. uz mu to moze robit problem, ale zeby nevedel spievat ( pod tym si predstavim falosne ) je mi divne. a problemy so spevom prichadzaju aj u aktivne spievajucich spevakov a mozno ze aj skor tym, ze si hlasivky neustale namahaju. ale to je iba taka moja hypoteza to je jedno...uz nespieva tak ako spieval...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 28. Jún , 2008, 12:33:55 » |
|
spieval dobre, pocul som ho aj som ho videl... nemal ziaden vasci problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 28. Jún , 2008, 17:48:40 » |
|
videl som ich vela krat a su to moji dobri kamoši v 84 som s nim i hral aj spoločny koncert plus Citron bolo to super my sme sa volali Hoja Dunda
|
|
« Posledná zmena: 28. Jún , 2008, 17:49:01 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 16. Júl , 2008, 22:34:33 » |
|
NEVIE tu niekto ci pride Tublatanka na Ružina fest ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 16. Júl , 2008, 23:00:50 » |
|
skus pozret ich stranku, mali zrusene teraz nejake koncerty lebo durinda mal pruh a zotavoval sa po operacii
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 16. Júl , 2008, 23:03:54 » |
|
ten pruh mohol dostat jak tahal "a viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 16. Júl , 2008, 23:27:20 » |
|
ten pruh mohol dostat jak tahal "a viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin"
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 17. Júl , 2008, 18:52:05 » |
|
skus pozret ich stranku, mali zrusene teraz nejake koncerty lebo durinda mal pruh a zotavoval sa po operacii
pozrel som nic tam neni ale kamos to niekde cital ........ ( dufam ze bol vtedy triezvy )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 17. Júl , 2008, 18:56:45 » |
|
jakoze teraz pred tyzdnom ci kolko mali koncert v bytci ... kamarati boli vravli ze pohoda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m4jo
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 22. Júl , 2008, 15:13:26 » |
|
NEVIE tu niekto ci pride Tublatanka na Ružina fest ?
v sobotu hrali na Sirava feste, takze asi hej :-) btw. Sirava bol perfektny koncert
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 05. August , 2008, 19:51:30 » |
|
toto sa mi nepaci na dnesnej tuble chybaju mi tam palove vokali a palov zvuk basi,duro ma taky umely zvuk a to sa mi nepaci nepaci sa mi ich oblecenie a sere ma ze mato ma doma haldu marshalov a hra na modelingove kombo vox strasne sa mato dokurvil kde je ta stara dobra tubla ked si predstavim toto tak sa to neda vobec zrovnat na akej jebnutej urvni su
|
|
« Posledná zmena: 05. August , 2008, 19:54:48 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 06. August , 2008, 11:02:09 » |
|
ale coze, vyborne to hrali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 06. August , 2008, 11:16:00 » |
|
no mne sa to nepaci este durinda pouziva na spev nejaky procesor a duro nevie spievat? ja som ho este nepocul nic zaspievat
|
|
« Posledná zmena: 06. August , 2008, 11:19:03 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 06. August , 2008, 11:17:36 » |
|
mne sa to tiez pacilo....
|
|
|