GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #570 kedy: 09. Máj , 2010, 13:21:54 » |
|
A dobre mu to hralo ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #571 kedy: 09. Máj , 2010, 16:42:22 » |
|
veĎ len 6 struny ma, načo si to kružkoval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #572 kedy: 09. Máj , 2010, 21:55:33 » |
|
veĎ len 6 struny ma, načo si to kružkoval
Ja len tak ze som mal chut zakruzkovat si ... ked bude mat 7 struny , bude viac metalu
|
|
« Posledná zmena: 09. Máj , 2010, 21:56:55 od GHS »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #573 kedy: 09. Máj , 2010, 22:10:06 » |
|
To je uz dlho zname, ze hrava na Squieri koncerty. Este pred rokom som tusim pisal, ako hral v Presove na Delni koncert s tou gitarou.. Pacilo sa mi, ako hovori technikovi: "Podrz mi ju prosim Ta, ale nikde ju neopieraj, lebo sa rozladi jak pica".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #575 kedy: 18. Máj , 2010, 08:03:55 » |
|
cover jak prasa prijemne pripomenutie tejto skladby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #577 kedy: 23. Máj , 2010, 15:55:53 » |
|
akurat pocuvam singel "Svet v ohrození" a ten refren ma melodicku linku na velmi velmi vela percent identicku s refrenom "Maria Cirova - Burka" Podla ani z rychlika neprekrocili kriticku hranicu. Inak prvy song moze byt. Uvidime, co zvysok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #578 kedy: 23. Máj , 2010, 16:06:58 » |
|
Podla ani z rychlika neprekrocili kriticku hranicu. Inak prvy song moze byt. Uvidime, co zvysok.
Kto rozprava o kritickej hranici? Tento pojem si si sam vymyslel a vymedzil co znamena? Ja hovorim o tom, ze ten refren je zlozeny na 85% z tych istych tonov v danom harmnickom podklade, so totoznym frazovanim, dlzkou tonov a postupnostou. Kedze hento bola radiova skladba U NAS omielana do bezvedomia sa cudujem, ze do toho sli takto. Mozem ti napisat aj presne minutaz ktore casti A vobec mi je to jedno, podla mna to neni zamerne, ukradnute ani nic, Mato je king, ale hento je fakt.
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2010, 16:09:45 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #579 kedy: 23. Máj , 2010, 16:29:48 » |
|
Kto rozprava o kritickej hranici? Tento pojem si si sam vymyslel a vymedzil co znamena? Ja hovorim o tom, ze ten refren je zlozeny na 85% z tych istych tonov v danom harmnickom podklade, so totoznym frazovanim, dlzkou tonov a postupnostou. Kedze hento bola radiova skladba U NAS omielana do bezvedomia sa cudujem, ze do toho sli takto. Mozem ti napisat aj presne minutaz ktore casti Ved v pohode, tam mozno zvadza ten zaciatok refrenu, tam je to podobne, ale dalej je to vystavane uplne inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m4jo
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #580 kedy: 23. Máj , 2010, 18:24:35 » |
|
pořádný nárez! malokto sa vie tak dobre pochvalit ako Durinda
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2010, 18:24:54 od m4jo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #581 kedy: 23. Máj , 2010, 18:27:21 » |
|
pořádný nárez! malokto sa vie tak dobre pochvalit ako Durinda ktovie ci pouzili pri nahravani echo 440 milisekund ale asi ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #582 kedy: 23. Máj , 2010, 18:38:02 » |
|
som si to vypocul zvuk neviem ako lebo je to mizerna komprimacia ale krivo je to zahrate aj spievane dost ma to prekvapilo ze ake chyby tam nechali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #583 kedy: 23. Máj , 2010, 19:05:22 » |
|
Ja som sa vcera kvazi nahodne vyskytol na ich honosnom krste albumu aj koncerte v Bastione. (nie prosim nepodozrievajte ma, ze som ich tajny fanusik -- NIE SOM) Co mi vyslovene vadilo, bol otrasny zvuk Durindoveho Skvajeru, len to skrecalo, ziadny objem , ziadne basy. Davno som nepocul tak zly zvuk zo Strata. Inak to bolo celkom zabavne a nebolo to ani tak tragicke, ako som cakal. Hlavne ma pobavili pateticke hlasky, ako je svet ozaj, ale OZAJ v ohrozeni, ako bohatni bohatnu a chudobni su stale chudobnejsi a podobne hlboke socialne uvahy. Ale aspon sa priznali, ze nechcu zachranit svet.
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2010, 19:05:42 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #584 kedy: 23. Máj , 2010, 19:08:13 » |
|
Co mi vyslovene vadilo, bol otrasny zvuk Durindoveho Skvajeru, len to skrecalo, ziadny objem , ziadne basy. Davno som nepocul tak zly zvuk zo Strata. Do coho to mal pichnute? Klasika voxik?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|