yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #600 kedy: 23. Máj , 2010, 22:19:32 » |
|
vtipné je, že búrka od čírovej je veľmi podobná jednej pesničke od robbieho williamsa: angels: And through it all she offers me protection, a lot of love and affection, whether I'm right or wrong.... ad.1 ja nevyhlasujem Cirovu za 100 % tutti frutti matros, akurat je to dost do usi bijuce kedze sa jedna o 2 SK single, ja som nieco pisal a pri tej casti som sa musel zdvihnut, ze ci dobre pocujem. Ta tubla sa zhoduje normalne celymi hlavami refrenu, podstatnou castou ad.2 sa to podoba s R. Williamsom tak 2 a pol tonom v uplne prvej fraze, navyse ta cast je posadena do ineho kila v harmonii a cely dalsi dej refrenu je mimo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #601 kedy: 23. Máj , 2010, 22:34:09 » |
|
MN Ti zachvilu napise, ze toto je totalny bullshit napisat "postav sa Ty na podium", pripadne nieco v tom zmysle. BTW - uplne suhlasim s Tebou. To si mylis Bullshit = brat do uvahy predaj platni Bullshit = nemusis byt kuchar aby si ocenil jedlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #602 kedy: 23. Máj , 2010, 22:38:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #603 kedy: 23. Máj , 2010, 22:38:36 » |
|
dajte link na to video kde si durinda pytal tych neznych 4000ms reverbu ci delayu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #604 kedy: 23. Máj , 2010, 22:44:33 » |
|
dajte link na to video kde si durinda pytal tych neznych 4000ms reverbu ci delayu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #605 kedy: 23. Máj , 2010, 23:18:53 » |
|
perfektne video
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #606 kedy: 24. Máj , 2010, 00:41:27 » |
|
Sa mi lúbi jak tu všetci mudrujete, jak keby ste na tom pódiu namiesto tubly stáli vy... a hlavne prvých niekoľko stránok diskusie stojí za to :-D A aj toto tu. Progy tak sa postav ty na to pódium a rob dvojhodinovú show. Vyber svojich 250 starých LPčiek na ktorých predpokladám, že vieš hrať tak jak o nich kecáš a ukáž či dokážeš potiť dušu na pódiu "pre vec" ako Ďurinda :-)
Mne sa nechce nikde stat ani sa potit. Ja si rad v krcme sedim a popijam pivko. Neviem, co tak podrazdene reagujes, nepisal som predsa, ze hrali zle. To, ze mal Durinda otrasny zvuk je fakt a vsimli si to mnohi, nielen ja. Ci mal som ich aj tak povinne vychvalit do nebies, kedze su to nase ctene slovenske legendy?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
hombre
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.
|
|
« Odpoveď #607 kedy: 24. Máj , 2010, 06:47:00 » |
|
A ešte aj tí s****ný češi sú majstri :-( :-(
Jó,kdo umí,ten umí..........................
|
|
|
Zaznamenané
|
Hombre
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #608 kedy: 24. Máj , 2010, 07:19:52 » |
|
@ Killo: Bracho, minule som si ta dal zas po dobe cez dvere v Randalli s Gunsom, jelo to ako svina Ked sa rozhodne klangpedal ist svoju cestu s gitarou, ozvi sa Váá škoda, že si nedošól. Od zídenia z pódia až do nasledujúceho rána som mal blackout, vlastne už trocha aj na pódiu vďaka extrémnemu prísunu whisky :-D Jop no a s tym klangpedalom uvidime, v každom prípade by sme mohli dakedy zajammovat :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
m4jo
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #609 kedy: 25. Máj , 2010, 09:57:22 » |
|
najhorsie je, ze toto robi na kazdom festivale mal som ho moznost vidiet minuly rok asi 3x a vsade to tak bolo a vsade si ludia somrali nieco v style "boze, to je kkt" btw. minuly tyzden bol v Kosiciach taky maly zadarmo festival pre vysokoskolakov (bol tam Polemic - Vidiek a nakoniec o 21:00 Tublatanka ako headliner) o 22:00 mali koncit kvoli nocnemu kludu, zacali zvucit o 21:15, skoncili zvucenie o 21:30, o 21:59 Mato venoval pesnicku moj stary dobry kabat "nasim sk*rvenym politikom" a vyhlasil, ze oni seru na nocny klud a ze to dohraju :D no samozrejme nedohrali, o 5 minut na to prisli policajti a organizatori im vsetko ozvucenie povypinali, no nechali im zapnute odposluchy, takze oni si nic nevsimli a zahrali este 2 pesnicky nevedomky "unplugged" :D....som vacsi trapas na koncerte nikdy nevidel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #611 kedy: 05. Október , 2010, 13:58:45 » |
|
Prináša progresívny rockový zvuk plný gitarových rifov a dravých rytmov, ale i dve rockové balady.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #612 kedy: 05. Október , 2010, 14:00:29 » |
|
Kde je ten tvrdy rockovy zvuk a dravy rytmus ? Nejak sa stratil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #613 kedy: 05. Október , 2010, 14:02:34 » |
|
Kde je ten tvrdy rockovy zvuk a dravy rytmus ? Nejak sa stratil.
Tvrdy rockovy zvuk , to ma najviac pobavilo, ved ten zvuk gitary je PRISERNY
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|