Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 09:30:25
Strán: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 219832 krát)
0 užívateľov a 82 Hostí prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #600 kedy: 23. Máj , 2010, 22:19:32 »

vtipné je, že búrka od čírovej je veľmi podobná jednej pesničke od robbieho williamsa: angels: And through it all she offers me protection,
a lot of love and affection, whether I'm right or wrong.... Žmurk
ad.1 ja nevyhlasujem Cirovu za 100 % tutti frutti matros, akurat je to dost do usi bijuce kedze sa jedna o 2 SK single, ja som nieco pisal a pri tej casti som sa musel zdvihnut, ze ci dobre pocujem. Ta tubla sa zhoduje normalne celymi hlavami refrenu, podstatnou castou
ad.2 sa to podoba s R. Williamsom tak 2 a pol tonom v uplne prvej fraze, navyse ta cast je posadena do ineho kila v harmonii a cely dalsi dej refrenu je mimo.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #601 kedy: 23. Máj , 2010, 22:34:09 »

MN Ti zachvilu napise, ze toto je totalny bullshit napisat "postav sa Ty na podium", pripadne nieco v tom zmysle.  Bavím sa skvele
BTW - uplne suhlasim s Tebou.  Na zdravie!
To si mylis  ?§!.
Bullshit = brat do uvahy predaj platni
Bullshit = nemusis byt kuchar aby si ocenil jedlo

Na zdravie!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #602 kedy: 23. Máj , 2010, 22:38:17 »

To si mylis  ?§!.
Bullshit = brat do uvahy predaj platni
Bullshit = nemusis byt kuchar aby si ocenil jedlo

Na zdravie!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Jasneeee  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #603 kedy: 23. Máj , 2010, 22:38:36 »

dajte link na to video kde si durinda pytal tych neznych 4000ms reverbu ci delayu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #604 kedy: 23. Máj , 2010, 22:44:33 »

dajte link na to video kde si durinda pytal tych neznych 4000ms reverbu ci delayu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #605 kedy: 23. Máj , 2010, 23:18:53 »

perfektne video  ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #606 kedy: 24. Máj , 2010, 00:41:27 »

Sa mi lúbi jak tu všetci mudrujete, jak keby ste na tom pódiu namiesto tubly stáli vy... a hlavne prvých niekoľko stránok diskusie stojí za to :-D A aj toto tu.
Progy tak sa postav ty na to pódium a rob dvojhodinovú show. Vyber svojich 250 starých LPčiek na ktorých predpokladám, že vieš hrať tak jak o nich kecáš a ukáž či dokážeš potiť dušu na pódiu "pre vec" ako Ďurinda :-)

Mne sa nechce nikde stat ani sa potit. Bavím sa skvele Ja si rad v krcme sedim a popijam pivko. Na zdravie!

Neviem, co tak podrazdene reagujes, nepisal som predsa, ze hrali zle. To, ze mal Durinda otrasny zvuk je fakt a vsimli si to mnohi, nielen ja. Ci mal som ich aj tak povinne vychvalit do nebies, kedze su to nase ctene slovenske legendy?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
hombre
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.

« Odpoveď #607 kedy: 24. Máj , 2010, 06:47:00 »

A ešte aj tí s****ný češi sú majstri :-( :-(

Jó,kdo umí,ten umí..........................
Zaznamenané

Hombre
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #608 kedy: 24. Máj , 2010, 07:19:52 »

@ Killo:
Bracho, minule som si ta dal zas po dobe cez dvere v Randalli s Gunsom, jelo to ako svina  
Ked sa rozhodne klangpedal ist svoju cestu s gitarou, ozvi sa

Na zdravie!

Váá škoda, že si nedošól. Od zídenia z pódia až do nasledujúceho rána som mal blackout, vlastne už trocha aj na pódiu vďaka extrémnemu prísunu whisky :-D
Jop no a s tym klangpedalom uvidime, v každom prípade by sme mohli dakedy zajammovat :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
m4jo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #609 kedy: 25. Máj , 2010, 09:57:22 »

najhorsie je, ze toto robi na kazdom festivale Smútim   mal som ho moznost vidiet minuly rok asi 3x a vsade to tak bolo a vsade si ludia somrali nieco v style "boze, to je kkt"

btw. minuly tyzden bol v Kosiciach taky maly zadarmo festival pre vysokoskolakov (bol tam Polemic - Vidiek a nakoniec  o 21:00 Tublatanka ako headliner)
o 22:00 mali koncit kvoli nocnemu kludu, zacali zvucit o 21:15, skoncili zvucenie o 21:30, o 21:59 Mato venoval pesnicku moj stary dobry kabat "nasim sk*rvenym politikom" a vyhlasil, ze oni seru na nocny klud a ze to dohraju :D   no samozrejme nedohrali, o 5 minut na to prisli policajti a organizatori im vsetko ozvucenie povypinali, no nechali im zapnute odposluchy, takze oni si nic nevsimli a zahrali este 2 pesnicky nevedomky "unplugged" :D....som vacsi trapas na koncerte nikdy nevidel
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #610 kedy: 05. Október , 2010, 13:56:34 »

http://www.topky.sk/cl/13/810806/EXKLUZIVNE-Premiera-noveho-videoklipu-skupiny-Tublatanka

Nechcem byt zly , ale skor by to malo ist do temy Srandy nejake (skoda, lebo volakedy to bola dobra rockova kapela).
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #611 kedy: 05. Október , 2010, 13:58:45 »

http://www.topky.sk/cl/13/810806/EXKLUZIVNE-Premiera-noveho-videoklipu-skupiny-Tublatanka

Nechcem byt zly , ale skor by to malo ist do temy Srandy nejake (skoda, lebo volakedy to bola dobra rockova kapela).

Prináša progresívny rockový zvuk plný gitarových rifov a dravých rytmov, ale i dve rockové balady.  Zdravíčko
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #612 kedy: 05. Október , 2010, 14:00:29 »

Kde je ten tvrdy rockovy zvuk a dravy rytmus ? Nejak sa stratil.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #613 kedy: 05. Október , 2010, 14:02:34 »

Kde je ten tvrdy rockovy zvuk a dravy rytmus ? Nejak sa stratil.

Tvrdy rockovy zvuk :), to ma najviac pobavilo, ved ten zvuk gitary je PRISERNY Si píš!!!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #614 kedy: 05. Október , 2010, 14:03:53 »

where squier meets vox amp-modelling technology  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.