kaolko
|
|
« Odpoveď #630 kedy: 05. Október , 2010, 14:25:58 » |
|
to je na zalobu.. pojde to do Haagu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #631 kedy: 05. Október , 2010, 14:26:41 » |
|
bude sa to predavat po 2e aby to mohol on sam vykupit v dostatocnom naklade aby mohol ziskat platinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #632 kedy: 05. Október , 2010, 14:30:15 » |
|
inak... nechcem byt zly, Durinda vzdy skvele spieval a co to pohral slusne aj na gitare, aj mali pekne pesnicky a texty.... ale aj tak bola cela Tublatanka vzdy strasne a neskutocne trapna, uplne vzdy, Durinda detto. to nie, ze teraz na stare kolena strapneli. mne to pripada, ze su trapni uplne rovnako. sokujuce zabery teroristickych utokov su nachlp rovnako trapne, ako rozmlatena Diamantka v 89tom.
jedine co ma udivuje, tak su tie Squieri a VOX AD. to fakt nepochopim. vysvetlujem si to tym, ze Durinda na stare kolena prisiel uplne o rozum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #633 kedy: 05. Október , 2010, 14:31:53 » |
|
Semish, ty si teraz asi spadol z jahody, inak nechapem tejto vete, lebo uplne KAZDY interpret, to je jedno, ci metalovy alebo hocijaky, ked vyprava o novom albume, tak VZDY je ten najnovsi uplne najlepsi z ich celej kariery a hadam ti nemusim pisat, ze preco to hovoria tak ale neda sa nic robit, ak mal kedysi durinda nejaky zvuk v prstoch, teraz mu z tych prstov odisiel
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #634 kedy: 05. Október , 2010, 14:32:17 » |
|
inak... nechcem byt zly, Durinda vzdy skvele spieval a co to pohral slusne aj na gitare, aj mali pekne pesnicky a texty.... ale aj tak bola cela Tublatanka vzdy strasne a neskutocne trapna, uplne vzdy, Durinda detto. to nie, ze teraz na stare kolena strapneli. mne to pripada, ze su trapni uplne rovnako. sokujuce zabery teroristickych utokov su nachlp rovnako trapne, ako rozmlatena Diamantka v 89tom.
Ja si myslim, ze to je celkovo talent vacsiny slovenskych popularnych kapiel. Si vezmi Elan trebars z toho obdobia tiez.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #635 kedy: 05. Október , 2010, 14:33:24 » |
|
Semish, ty si teraz asi spadol z jahody, inak nechapem tejto vete, lebo uplne KAZDY interpret, to je jedno, ci metalovy alebo hocijaky, ked vyprava o novom albume, tak VZDY je ten najnovsi uplne najlepsi z ich celej kariery a hadam ti nemusim pisat, ze preco to hovoria tak ale neda sa nic robit, ak mal kedysi durinda nejaky zvuk v prstoch, teraz mu z tych prstov odisiel Jasne, ved ja viem, nemusis mi to vysvetlovat . Vzdy treba predsa predavat aktualny produkt, ktory je o mnoho lepsi ako ten predtym, cize najlepsi na svete, poznam to velmi dobre .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #636 kedy: 05. Október , 2010, 14:35:07 » |
|
Ja si myslim, ze to je celkovo talent vacsiny slovenskych popularnych kapiel. Si vezmi Elan trebars z toho obdobia tiez.
Elan mi tak trapny neprisiel. u nich bol v tych rockovych pozach kus poctiveho chlapactva, to u Tublatanky dost absentovalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #637 kedy: 05. Október , 2010, 14:35:50 » |
|
Jasne, ved ja viem, nemusis mi to vysvetlovat . Vzdy treba predsa predavat aktualny produkt, ktory je o mnoho lepsi ako ten predtym, cize najlepsi na svete, poznam to velmi dobre . kedy sa chystaju nove windowsy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #638 kedy: 05. Október , 2010, 14:38:54 » |
|
kedy sa chystaju nove windowsy ? , momentalne su najlepsie na svete Windows 7
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #639 kedy: 05. Október , 2010, 14:40:35 » |
|
na nete som videl ze sa daju stiahnut uz aj sedem cela styri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #640 kedy: 05. Október , 2010, 14:41:57 » |
|
na nete som videl ze sa daju stiahnut uz aj sedem cela styri
Kamos mi vravel ze ma uz Windows 9, ale nechce mi to dat. 7.4 je specialna verzia pre Kosice- Peres. Windows 7 Alco version.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #641 kedy: 05. Október , 2010, 15:57:33 » |
|
Elan mi tak trapny neprisiel. u nich bol v tych rockovych pozach kus poctiveho chlapactva, to u Tublatanky dost absentovalo http://tv.sme.sk/v/17567/elan-kto-stoji-za-padom-legendy.htmlSi potom zopakuj tie ich klipy.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184
valla sa vratil !!!
|
|
« Odpoveď #642 kedy: 05. Október , 2010, 19:31:03 » |
|
ty kokos to je co?? sak to je horsie jak senzus, strasne upadla ta tubla, mam rad staru tublu jak hovado ale toto je ina liga, na svadbach mozu hravat zvuk divny, jak do kompu by nahraval gitaru a tiez nechapem kombinacia, velke bedne a zosiky a hra na vox, im to naozaj drbe na stare kolena, nezmysel uplny on asi ma tie zosiloce pokazene a je lakomy ich dat opravit nechapem tiez jak sa moze chvalit ze najlepsi album aky kedy nahral, lepsi nez žzo sak prvy nahraty f pivnici hnilej nekde bol o 5 tied vyssie ja byt durinda ani z baraku nevilezem jak by som sa trapne citil
|
|
|
Zaznamenané
|
seci za jedneho jebem na seckych :p
|
|
|
m4jo
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #643 kedy: 06. Október , 2010, 10:45:38 » |
|
inak ten refren je uplne ako Maria Cirova - Burka :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #644 kedy: 06. Október , 2010, 10:47:02 » |
|
Vcera som sa stretol s kamosom, ktory je asi najvacsi fanda Tubly a hovori mi, ze na Slovensku niet poriadneho studia, pretoze mam si popocuvat poslednu Tublu a co je to za zvuk... Robi hanbu ujo Durinda...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|