Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 07:47:09
Strán: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 219685 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #645 kedy: 06. Október , 2010, 11:13:55 »

...a takto to dopadne ked sa samolubost a jesitnost interpretov zasukuje  Bavím sa skvele
 Na zdravie! nazdravie majstri tvrdych rifov
Zelam vysoku predajnost ,nech sa producent neobesi  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 06. Október , 2010, 11:14:52 od brdo prvy » Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #646 kedy: 06. Október , 2010, 12:54:26 »

Elan mi tak trapny neprisiel. u nich bol v tych rockovych pozach kus poctiveho chlapactva, to u Tublatanky dost absentovalo :)

Rasto, dobre som sa zasmial :) Ze chlapactvo :D Elan by bol kedysi celkom usiel, a to hlavne ak by to trapne chlapactvo nechali napokoji. Prave tie "chlapacke songy boli najtrapnejsie, viac im slusali songy, ktore pripominali ich idol Chicago, urcite bol Osmy svetadiel lepsi, ako napr. "chlapacky" Csaba neblazni, Co chces a podobne veci z ktorych mi bolo vzdy skor na zvracanie...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #647 kedy: 06. Október , 2010, 12:58:39 »

Rasto, dobre som sa zasmial :) Ze chlapactvo :D Elan by bol kedysi celkom usiel, a to hlavne ak by to trapne chlapactvo nechali napokoji. Prave tie "chlapacke songy boli najtrapnejsie, viac im slusali songy, ktore pripominali ich idol Chicago, urcite bol Osmy svetadiel lepsi, ako napr. "chlapacky" Csaba neblazni, Co chces a podobne veci z ktorych mi bolo vzdy skor na zvracanie...

vsak OK, ale osobne mi to vadilo o dost menej, ako Durindova preafektovanost. ta mala pre mna od "rockerstva" dalej, ako elenovske pozy... ale je mi trapne to vlastne takto rozoberat  No hanbím sa..

:)
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #648 kedy: 06. Október , 2010, 13:03:34 »

vsak OK, ale osobne mi to vadilo o dost menej, ako Durindova preafektovanost. ta mala pre mna od "rockerstva" dalej, ako elenovske pozy... ale je mi trapne to vlastne takto rozoberat  No hanbím sa..

Ja som sa tym moc nezaoberal...az raz som si pustil pusu na spacir, ked sa ma slovensky Metal Hammer pytal, co si myslim o Tublatanke...tak som im tam dost jasne povedal, co si o nich myslim...ono na tej oficialnej scene to bolo proste trapne, co sa metalu tyka. Lepsie to bolo na polooficialnej scene, ale o tom sme tu uz iste bavili...to len na okraj, sorry za OT :)
« Posledná zmena: 06. Október , 2010, 13:04:50 od yngwinier » Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #649 kedy: 08. November , 2010, 01:33:32 »

vsak OK, ale osobne mi to vadilo o dost menej, ako Durindova preafektovanost. ta mala pre mna od "rockerstva" dalej, ako elenovske pozy... ale je mi trapne to vlastne takto rozoberat  No hanbím sa..

Nevim no..raz pri pive sme to rozoberali - elanovske chlapactvo a uz neviem ako sme prisli k vyroku ze ELAN JE HUDBA PRE POLICAJTOV :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #650 kedy: 08. November , 2010, 08:05:31 »

Tublatanka bola vzdy hardrock. Ja neviem preco ju treba pchat do skatulky metal.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #651 kedy: 10. November , 2010, 12:30:36 »

Tublatanka bola vzdy hardrock. Ja neviem preco ju treba pchat do skatulky metal.
pouceraj še... bo pociš chujoviny   Žmurk Nebo peklo raj a Volanie divočiny = čistý heavy metal. Žeravé znamenie osudu v podstate tiež. Debut je hardrock ktorý spomínaš, Skúsime to cez vesmír už zabŕdlo do heavy metalu a Znovuzrodenie zase do popu. Pánska jazda čistý popík, Patriot o čosi rockovejší ale stále dosť popové a najnovší album tiež. Takže : bola tulatanka vždy hardrock? nie  Žmurk
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #652 kedy: 10. November , 2010, 13:49:22 »

pouceraj še... bo pociš chujoviny   Žmurk Nebo peklo raj a Volanie divočiny = čistý heavy metal. Žeravé znamenie osudu v podstate tiež. Debut je hardrock ktorý spomínaš, Skúsime to cez vesmír už zabŕdlo do heavy metalu a Znovuzrodenie zase do popu. Pánska jazda čistý popík, Patriot o čosi rockovejší ale stále dosť popové a najnovší album tiež. Takže : bola tulatanka vždy hardrock? nie  Žmurk

Pre mna spominane albumy su hardrock. Otazka, ci v zlatych casoch sa Tublatanka a Sarvas citili ako metalisti. Myslim, ze nie. Tiez otazka, co tu bol vlastne prvy metal. V Cechach tam je Arakain, Root, Vitacit, Citron ale tu? Metalinda? Asi nie.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #653 kedy: 10. November , 2010, 13:55:46 »

Pre mna spominane albumy su hardrock. Otazka, ci v zlatych casoch sa Tublatanka a Sarvas citili ako metalisti. Myslim, ze nie. Tiez otazka, co tu bol vlastne prvy metal. V Cechach tam je Arakain, Root, Vitacit, Citron ale tu? Metalinda? Asi nie.

root dosil v cesku az v nejakej dalsej vlne, ked ine kapely hrali uz nejake tie roky.

u nas, aspon v BA si pamatam ako prve kapely deres, krakatit a aj tu metalindu. druha polovica 80tych.

Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #654 kedy: 10. November , 2010, 14:09:00 »

u nas, aspon v BA si pamatam ako prve kapely deres, krakatit a aj tu metalindu. druha polovica 80tych.

No, tak tento "hair metal" isiel uplne mimo mna (aj ked Deres ma tu kultovu skladbu). Mna zacala "tvrda" hudba bavit az s prichodom Seattlu a neskor Doom a Numetalu. Inak aspon prva numetalova kapela na Slovensku podla mna bola Masa masa. Pamatate este niekto?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #655 kedy: 10. November , 2010, 14:14:50 »

No, tak tento "hair metal" isiel uplne mimo mna (aj ked Deres ma tu kultovu skladbu). Mna zacala "tvrda" hudba bavit az s prichodom Seattlu a neskor Doom a Numetalu. Inak aspon prva numetalova kapela na Slovensku podla mna bola Masa masa. Pamatate este niekto?

tak to bol hevik, taky jak hevik byva. masa masa poznam asi iba nazov, ale ak sa nemylim, to bola nejaka bezvyznamna kratkodoba lokalna zalezitost, nie ? doom metal to je co ? to, co zacali hrat bathory v neskorsich obdobiach ?

Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #656 kedy: 10. November , 2010, 14:39:30 »

... bola tu kapela IF ...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #657 kedy: 10. November , 2010, 14:43:51 »

masa masa poznam asi iba nazov, ale ak sa nemylim, to bola nejaka bezvyznamna kratkodoba lokalna zalezitost, nie ?

To je relativne. Bezvyznamny moze byt s odstupom casu viacmenej vsetko.

doom metal to je co ? to, co zacali hrat bathory v neskorsich obdobiach ?

Pre mna v tom klasickom obdobi polovice 90. rokov, ked som naskocil do toho vlaku, tak produkcia Peaceville ako Anathema, My Dying Bride, Blood Divine, Paradise Lost, Novembre, Katatonia.

Napr alebo ... inak celkom vhodna muzicka na november.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #658 kedy: 10. November , 2010, 14:50:47 »

tubla nebola nikdy hard rock.. bola 90% casu heavyk a neskor slaby teply pop..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #659 kedy: 10. November , 2010, 14:55:04 »

tubla nebola nikdy hard rock.. bola 90% casu heavyk a neskor slaby teply pop..

prve tri albumy, kym neprestali zaujimat...

prvy - nic

druhy  - zeby ten vesmir ? budiz, bola to taka rychlejsia vec.

treti ? zerave znamenie a pravda ? budiz.

a tie ostatne veci ? vsak to boli take rockove, ci hardrockove pjesenky.

to je jak pisat, ze Elan bol hevik, lebo vsak mali skladbu no co je, no co je, no coc chces... alebo valiace sa kamene
« Posledná zmena: 10. November , 2010, 14:55:21 od rastis » Zaznamenané
Strán: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.