vcera som bol na koncerte v BA, vzal som 6r. dceru, nech ma zazitok, vlastne inak by som tam nesiel...
ale som rad, bolo to velmi mile, uvolnene, nostalgicke, plne MMC, vsetkym sa pacilo. Mato Durinda je stale svihak, na podiu mu te velmi svedcalo. vela sa kecalo, boli nam predstveni uplne vsetci do posledneho pomocneho zvukara, dvorna fotografka, dvorni kamosi, este aj Sarvas prisiel... len to meno byvaleho spoluhraca na basu - to sa nevyslovuje, jak ten Voldemort
ale ine som chcel. naposledy som videl Tublatanku 14 rokov dozadu, ked sme sa s nimi stiredali na podiu na nejakom festivale a vtedy hral Durinda do nejakeho smiesneho digi komba VOX, ktore mal za hradbou nefunkcnych Marshallov. a hralo to presne tak.
teraz tam mal poslavene 2 biele Marshall bedne, obe omikrofonovane. na jednej mal vacsiu a a na druhej mensiu hlavu Marshall, myslim, ze to boli 800vky, obe svietili. do tej mensej isiel do inputu vpredu aj kabel odkialsi. a tesne pred hranim na tej mensei aj technik zapinal standby.
viac som nevyskumal, ale mozem povedat, ze mu to hralo celkom fajn, normalny zvuk, na rozdiel od toho digiVOX obdobia...
neviete niekto, co pouziva na tychto koncertoch ? uplne original aparat asi nie, prepinal si cisty so skreslenym a ta hlava bol jednokanal...
a mal Fender (nie Squier
) s HB. pamatam si pred 1000 rokmi som sa s nim raz rozpraval aj o snimacoch a ze on tie HB moc nemusi, on je Fender singlovy gitarista, aj si tak trochu na tom akoby zakladal