Zeck
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 11. Marec , 2008, 14:19:46 » |
|
Je to jednoducho pecka.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 11. Marec , 2008, 14:49:16 » |
|
Pocuvam, pocuvam a mam pocit, ze uz to nie je az taky vesely a bezstarostny Svepes, ako bola Skodovka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 11. Marec , 2008, 20:23:08 » |
|
nehral ten vas novy gitarista predtym v kapelke spirit bar ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 11. Marec , 2008, 22:16:07 » |
|
Kubriel, gratulujem ku songom a ku kapele.. je to skvele! kratka karimatka jede
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Marec , 2008, 21:01:53 » |
|
ja ako oddany fanusik sa pripajam ku gratulaciam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. Apríl , 2008, 23:29:05 » |
|
martinLM: -mame problem s textami... ak sa niekomu bude chciet nieco napisat, rovno to poslite na svepes@post.skblazej: -hlavovi sa aparat velmi paci, sak je to pecka, ale bednu si spravil mensiu, lepsiu, takze s timi reprakmi je to tlak!! az mi lezie na nervy, ako si to vychvaluje. hrame na majalesi zilinskom 7 maja brko: ano hral, ale oni sa vraj uz rozpadli, lebo sa rozprchli po svete a nedalo sa to tam vydrzat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. Apríl , 2008, 14:49:12 » |
|
Vpohode muzicka,snad Vas uvidim aj nazivo kedysi...Inac aky mate problem s textami?A Spirit Bar je uz definitivne rozpadnuty?
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
|
hlavo
náhodný pocestný
Príspevkov: 103
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 18. Apríl , 2008, 16:16:31 » |
|
Vpohode muzicka,snad Vas uvidim aj nazivo kedysi...Inac aky mate problem s textami?A Spirit Bar je uz definitivne rozpadnuty?
neviem presne, ako je to s tym spiritbarom, ale mam dojem, ze je to definitivne. mozno jozo s marekom spravia daky spiritbar revival v blave, ale myslim, ze pojdu dalej a budu robit nove veci. -s tymi textami je problem celkom jasny - nema ich kto pisat. kazdy, kto sa zmotal ze nam napise text napisal nieco vazne, tazke slova. to nieje pre nas. mame radi, ked je text na prvy "pohlad" jednoduchy, hravy, ale je v nom aj cosi viac, ale nemusi... malokto dokaze napisat dobry text o somarine... mozte dakto skusit, urcite by nam to pomohlo..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 18. Apríl , 2008, 17:00:35 » |
|
Kto pisal Karimatku a Sneh?Tie texty sa mi dost pacia
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
hlavo
náhodný pocestný
Príspevkov: 103
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. Apríl , 2008, 12:21:04 » |
|
Kto pisal Karimatku a Sneh?Tie texty sa mi dost pacia techsty na tietok som pisal ja hlavo...:)dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 29. Apríl , 2008, 16:49:29 » |
|
No vidis...podla mna je najlepsie ked si sam napises text podla svojich predstav...myslim,ze Ty nijakych inych textarov nepotrebujes
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 29. Apríl , 2008, 18:28:53 » |
|
cafte...velmi sa mi to paci...nieje to lepsie ako love4money(konkurencia)..ale nema to daleko...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
matkosafko
|
|