Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 10:43:00
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jan Kuckovsky KUBASSES  (Prečítané 44672 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #75 kedy: 29. December , 2009, 11:22:04 »

Exterier uzasny ako vzdy od majstra Kuckovskeho. To je uplne najsamsuper, ak je v naturale priznana vzorka dreva. Aj ten super svetly krkohmatnik z jedneho kusu (mam po ranu zalepene oci, tak dufam vidim dobre) bombastic. Inak to special Teliatko co chces sa vola Fender Telecaster Vintage 52 a je to kral ostatnych gitar  Je to frajer

Na toto zbali aj nieco po koncerte. Inak mu gratulujem k nadhernej base.

PS: Hehe, ako chvalim slovenskeho majstra...

Hej 52 taky cem ale s viacerimy upravami pre mna. Keby som chcel presne taky tak si kupim origos.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #76 kedy: 29. December , 2009, 11:25:08 »

Hej 52 taky cem ale s viacerimy upravami pre mna. Keby som chcel presne taky tak si kupim origos.

No daj tie upravy... ma to celkom zaujima.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #77 kedy: 29. December , 2009, 14:57:35 »

No daj tie upravy... ma to celkom zaujima.

To ti nemozem povedat, lebo ty ako tele puritan by si ma preklial ze co to chcem zniest na svet.  ha ha ha
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #78 kedy: 29. December , 2009, 16:06:57 »

To ti nemozem povedat, lebo ty ako tele puritan by si ma preklial ze co to chcem zniest na svet.  ha ha ha

Nehrozi. Ja mam v Telecastri napr. aktivne humbuckre . Uz samotny tvar zarucuje kvalitu. Ako tu dnes niekto pisal v priamom porovnani znel rovnako resp. lepsie Squier Tele oproti Gibson Custom Shop  Bavím sa skvele  Ja som čert.. Taka je realita.

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #79 kedy: 29. December , 2009, 16:22:25 »

Nehrozi. Ja mam v Telecastri napr. aktivne humbuckre . Uz samotny tvar zarucuje kvalitu. Ako tu dnes niekto pisal v priamom porovnani znel rovnako resp. lepsie Squier Tele oproti Gibson Custom Shop  Bavím sa skvele  Ja som čert.. Taka je realita.

ty mas ten jim root nie?
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 29. December , 2009, 16:26:19 »

ty mas ten jim root nie?

hej
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #81 kedy: 29. December , 2009, 17:08:11 »

Ale no, si Ty riadny demagog.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Blondyn
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #82 kedy: 01. Október , 2010, 08:02:34 »

www.gitary.cz (nova domena)
    Oznacil som ikonku \"srdiecko\" a to z toho dvovodu ze tieto nastroje nie len ze su zo srdca, ale prenesu vase srdce do sfer hudobnych, a s laskou.
  Jan Kuckovsky je povodne umelecky rezbar co hovori o kvalite a skusenostiach tohoto umelca, Ak spomeniem mena Rudo Sivcak alebo Juraj Griglak, hovori to samo za seba. Nastroje z ruk tohoto tvorcu vam ponukaju uplne zrealnenie vasich snov, tak ako sa to stalo v mojomo pripade. Jan sa zaobera studijou drevin a ich vztah k hudobnym nastrojom. Svedci o tom jeho osobny sklad drevin prevazne specializovany na Javor horsky s kvalitami ktory nenajdete nikde na slovensku (specialita). Moonwood pre tych ktory vedia co to znamena. Praca a prevedenie, perfekcionalista. Ale co je najvaznejsie, nastroje maju ZVUK a PLAYABILITU ako sa patri na svetove pomeri a naroky, a to hlavne, DOZIVOTNU zaruku :woohoo: , ale urcite ju nikdy nevyuzijem : :silly: . S vyrobcom je vinikajuca komunikacia, do nicoho vas netlaci a velmi ochotne s vami prejedna akukolvek poziadavku z vasej strany. Vyborna spolupraca. Bez problemov.
Ja osobne vlastnym dve krsavice freted Blondyn jazzbass (Bartolini passiv + Sadowsky preamp OUT) a fretless Blondynbass (Bartolini + U-Retro preamp IN). Su to totalne profesionalne nastroje na veeeeelmi vysokej urovni hodne majetku, urcite sa s nimi necham pochovat Žmurk. Za tymito nastrojmi si uplne stojim a som ochotny prediskutovat kazdy detail bez zavahania. Ak by som uvazoval o dalsiom nastroji, urcite by som pan Kuckovskeho neobisiel.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #83 kedy: 01. Október , 2010, 08:22:57 »

po 4 rokoch citujes sam seba bez textu... stay hard
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #84 kedy: 02. Október , 2010, 19:13:26 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #85 kedy: 09. Október , 2010, 18:45:20 »

Huh!
« Posledná zmena: 10. Október , 2010, 21:37:49 od cutaj » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #86 kedy: 09. Október , 2010, 18:51:34 »

To bude nejaky prestrasny demon fora..
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #87 kedy: 11. November , 2010, 09:26:50 »

Parkerius. Vizualne ako vzdy uzasne, co mi tiez pripomina, ze ako jeden z mala ma aj normalne logo a nielen nieco z PC capnute. Tatransky vzduch robi divi  Cmuk chlapci

Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #88 kedy: 11. November , 2010, 09:29:26 »

krasna gitara, skoda toho dojebaneho vycackaneho loga Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #89 kedy: 11. November , 2010, 09:34:28 »

...nielen nieco z PC capnute...
Napr. ktora gitara/gitarar ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.