Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 10:42:46
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jan Kuckovsky KUBASSES  (Prečítané 44671 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #120 kedy: 10. Marec , 2013, 10:04:42 »

presne tak.. ja osobne by som to preventivne poslal este dalsiemu vyrobcovi na dorobenie tretej sady ciarok a bude to vyzerat konecne tak ako poriadne pravitko vyzerat ma..
Zaznamenané

Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #121 kedy: 10. Marec , 2013, 10:21:39 »

Neviem síce, či sa mi chce pripájať k tejto debate...

Myslím, že na začiatku bolo treba nastaviť oktávy na kobyle podľa pôvodných značiek. Potom sa mohli dorobiť virtuálne pražce podľa menzúry zvolenej p. Kučkovským. A p. Mázl nemusel nič merať, len túto pôvodnú menzúru použiť a basta.

Alebo naopak... Dorobiť virtuálne pražce podľa pôvodne zvolenej menzúry a nastaviť oktávy.

Čo vlastne riešime?

Alebo sa mýlim?

Ja totižto neverím, že by p. Kučkovský zle osadil kobylu. To by mohol byť jediný problém, ktorý mi z toho vyplýva.
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #122 kedy: 10. Marec , 2013, 10:33:28 »

no veď , keď majú kamene na kobylke dostatočnú volu na nastavenie aj tej prvej aj  druhej menzúry , tak majú obidvaja pravdu
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #123 kedy: 10. Marec , 2013, 10:37:07 »

no veď , keď majú kamene na kobylke dostatočnú volu na nastavenie aj tej prvej aj  druhej menzúry , tak majú obidvaja pravdu

Asi tak. Len v tom spore sú traja...:-)
Zaznamenané

Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #124 kedy: 10. Marec , 2013, 10:40:49 »

Vdaka za opravu s nikom (ale vintage sa mi pacil viac :)).

S basou bol nasledovny problem. Vyrobca ma presvedcil aby som si nedaval vyrtualne prazce, vraj to spati image a naucim sa hrat aj bez nich, tak som ho poziadal aby mi aspon naznacil polohy. Zial casom som dosiel k zaveru, ze tie virtualne prazce predsa len potrebujem, z roznych dovodov. Tak som poziadal o dorobenie mojej poziadavky, co odmietol, vraj som si to mal rozmysliet skor, a vraj sa to uz teraz neda urobit. Pritom ma on sam presviedcal ze to nepotrebujem. Nakoniec, ked som spoznam Jirku Mazla, len tak medzi recou som mu povedal ze mam nastroj, ktory potrebuje virtualne prazce, ale ze je to problem a podla povodneho vyrobcu sa to vraj neda. Vlial mi optimizmus, ked povedal, ze vsetko sa da a aby som mu to doniesol. Ked som dosiel po nastroj, privital ma s velkym smutnym rozcarovanim, vraj, kto premeriaval tie polohy? Vysledok bol ten ako je vidiet na obrazkoch v prilohe, polohy pana vyrobcu su mimo ladenia, ale najhorsie je na tom, ze je to doslovan zohaveny nastroj. Zial, cela pointa je v tom, ani nemam snahu ho kontaktovat a uplatnint si jeho dozivotnu zaruku, kedze viem, ze nie je na tom najlepsie. mam to uz kdesi, ale viem ze je spravne nezatajovat to co sa moze stat v pripade ak si niekto zmysli to co ja, mat basu bez vyrtualnych prazcov, ktore su nakoniec vyhodou, a kaslat na reci inych o image :)

Zmeraj, prosím, či sa dá nastaviť na kobylke ( šróbikmi, ktorými sa ladia oktávy ) dĺžka struny na 2x vzdialenosť pôvodnej značky oktávy a novej značky oktávy od nuláka. Ďakujem.
« Posledná zmena: 10. Marec , 2013, 10:42:45 od Sanchez » Zaznamenané

kuckovsky
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #125 kedy: 10. Marec , 2013, 10:47:55 »

jeeeeeeeeej aj téketo bývaju nedelne rána.Budem najskor reagovat na technicke veci.Ludske ucho vnima vysoke tony  inac ako v skutocnosti su podla meracieho pristroja,preto sa pri ladeni pouziva kompenzacia.V praxi to znamena ze nastroj podla ladicky neladi,ale v harmonii ladi perfektne.Ked sa pozriete na hmatnik fretles basy ktora ma nekompenzovanu vyrtualnu menzuru,tak je vyhmatany mierne za prazcami smerom ku kobylke,ale len za predpokladu ze na nej hra clovek s dobrym sluchom.Na klaviri je to rozdiel az 15 centov od A4 po A7.Ja som menzuru kompenzoval a pan mazl nie.Nieje to ani moja ani jeho chyba.Fretles basa ladi iba do takej miery do akej miery ma jej majitel sluchove dispozicie.Znacky su len pre hrubu orientaciu.

A teraz prejdem k osobnym utokom na moju osobu.Volam sa Jan Kuckovsky a som čestny a priamy clovek.Kto prisiel somnou do kontaktu vie o com pisem.Milujem g-mail,hlavne jeho velkost priestoru na email.Pozorne som si precital komunikaciu medzi mnou a blondinom mozem vsetkych ubezpecit nic z toho co tu omne pise nieje pravda.Naskyta sa otazka preco to ten clovek robi.Ja viem preco a dovolte aby som sa o to podelil aj s Vami.Blondyn - moj prvy a dnes uz viem ze klucovy zakaznik.Klucovy v takom zmysle ze ked ma ako zacinajuceho gitarara neodradilo jeho spravanie ku mne,tak ma uz fakt nic nemoze odradit od toho aby som pokracoval vo svojom poslani.
« Posledná zmena: 11. Marec , 2013, 14:56:31 od Pitu » Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #126 kedy: 10. Marec , 2013, 10:53:59 »

;-)
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #127 kedy: 10. Marec , 2013, 10:57:38 »

Ďakujeme za vysvetlenie  Na zdravie!
Jak som videl tie fotky, tak mi bolo jasné, že ide skôr o problém inde.

Aj ja som sa stretol s podobnými ohováračkami, zákazník ale zabudol, že hneď na začiatku mi povedal sumu akú je ochotný investovať do servisu nástroja vo veľmi zlom stave (presušený krk s pokazenou výstuhou, pokazená mechanika jednej struny...), spravil som mu to len za materiál, lebo mi to dlho trvalo, namiesto vďaky mi vynadal  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. Marec , 2013, 11:01:26 od KubBasak » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #128 kedy: 10. Marec , 2013, 11:07:12 »

super, uz davno sme tu nemali telenovelu.. :)
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #129 kedy: 10. Marec , 2013, 11:16:51 »

Poznám dobre aj Jana Kučkovského aj Blondýna.

Jano je četný a veľmi šikovný človek: A vôbec nemá problém s komunikáciou so zákazníkmi.

Jano mi vyrobil pre mňa najlepšiu gitaru na svete. A to som za tie roky (6 rokov) čo ju mám už popri nej postriedal dosť iných gitár. A vôbec nie lacných, niektoré boli dobré, niektoré boli super. No tá od Kučkovského je pre mňa vždy ta naj ktorú používam najradšej a zatiaľ mi neprišla do rúk žiadna čo by mi sedela viac.

Zdravíčko
« Posledná zmena: 11. Marec , 2013, 14:58:53 od Pitu » Zaznamenané
kuckovsky
nováčik
*

« Odpoveď #130 kedy: 10. Marec , 2013, 11:17:36 »

V case ked som mu zacal stavat fretles pracoval v Londine,a tam ho napadlo predavat moje nastroje ,dokonca aj nasiel vhodne priestory na svoj biznis.Samozrejme nerealne bajky.Cestoval metrom a ukazoval basu komu len mohol,skratka naivne.Medzi tym sa objavila na Ebay v drazbe a tam sa mu otvorili oci.To znamena od prvej chvile nekale umysli,ktore ho dobehnu o par rokov neskor.Sam nechcel prazce lebo si myslel ze ju vyhodne preda.A ked zistil ze ju nepreda tak ze si chce aspon na nej zahrat.Ja som mu napisal ze si na to netrufam robit prazce do uz radiusom upraveneho hmatnika a doporucil som mu pana Mazla v Prahe.Takze nie nahodou sa stretli ale isiel za nim na moje doporucenie. Blondyn v tom  case v Prahe pracoval.Samozrejme dopadlo to tak ako to dopadlo.Toto cele povazujem za jeho pomstu za to ze ma uz nemoze ovladat,sekirovat a hlavne spravat sa ku mne ako k svojmu zamestnancovy.Pred mesiacom som ho stretol v hudobninach ,podaval mi ruku s ulisnym pohladom v tvari.No uvazte co to je za cloveka,o probleme s basou sa ani len nezmienil.Ze ja na tom niesom najlepsie?No to je teda argument Fuuha zíram :ohmy:Mam krasnu rodinu, perfektnu kondiciu,nove auto,chatu a hlavne pracu ktora je zaroven aj mojim konickom.Viem pre cloveka jeho formatu je to iste malo,ale clovek zas nemoze mat v zivote vsetko :)
« Posledná zmena: 11. Marec , 2013, 14:59:19 od Pitu » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #131 kedy: 10. Marec , 2013, 12:02:12 »

.Pavlicko je hlboko veriaci nabozny clovek ,isto by si nedovolil niekoho ohovarat.Citacie z biblie dokaze zo seba chrlit jednym dychom.

tak na to bych se podival..  Bavím sa skvele

inak pan kuckovsky, som rad, ze ste zareagovali  Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #132 kedy: 10. Marec , 2013, 12:04:51 »

Co sa tu clovek nedozvie.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kuckovsky
nováčik
*

« Odpoveď #133 kedy: 10. Marec , 2013, 12:37:02 »

tak na to bych se podival..  Bavím sa skvele

inak pan kuckovsky, som rad, ze ste zareagovali  Zdravíčko
Tak na konkretne veci sa da reagovat .Ale na to ze moj pristup k zakaznikom je dramaticky tak to je riadny blud,nato sa tazko reaguje.Kazdemu kto si tie jeho clanky cíta je jasne ze za tymto zvratom jeho postoja ku mne niesu nejake vyrtualne prazce,ale neuspech jeho planu somnou.Ja to skor vnimam ako neopetovanu naklonnost,ktora ho riadne rozzurila,a preto je chopny vkladat tolko energie  do produkovania takychto bludov.Bezne ma oslovoval Janik,az mi to bolo trapne na verejnosti.Aj ten jeho prvy prispevok je presladeny ale ja som to nevedel ovplivnit.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #134 kedy: 10. Marec , 2013, 12:53:24 »

ďakujeme za vysvetlenie.. Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.