Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 10:56:22
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jan Kuckovsky KUBASSES  (Prečítané 44689 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
kuckovsky
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #135 kedy: 10. Marec , 2013, 13:47:07 »

Este som zabudol,mame aj psika kokrspaniela vola sa Aron.Ked ladim gitaru tak zacne spievat.Reaguje len na vysoke tony.A ked varim kostny glej tak dobiedza do mna kym mu nekvapnem par kvapiek na zem aby ich mohol olizovat.Je to pre  neho ako energeticky napoj. :)

* aron.jpg (70.77 KB, 960x666 - prehliadnuté 490 krát.)
« Posledná zmena: 10. Marec , 2013, 13:48:13 od kuckovsky » Zaznamenané
vintage
Hosť
« Odpoveď #136 kedy: 10. Marec , 2013, 14:45:18 »

A ak predsa mozem pana Kuckovskeho poprosit, pri tych peniazoch co som do Vas investoval a tym vam neprijamo nahnal par dalsich tisic ukazkami nastrojov ktore som si u Vas objednal, Vas prosim o skludnenie hormonov a arogantneho ponizovania mojej osoby, dakujem.
« Posledná zmena: 10. Marec , 2013, 18:12:38 od blondyn. » Zaznamenané
vintage
Hosť
« Odpoveď #137 kedy: 10. Marec , 2013, 14:52:26 »

.
« Posledná zmena: 10. Marec , 2013, 18:13:03 od blondyn. » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #138 kedy: 10. Marec , 2013, 15:04:26 »

čítal som pozorne príspevky Blondýna aj pána Kučkovského a nebyť vážnych narážok Blondýna vo dvoch témach na prácu a odbornosť výrobcu, založených očividne len kvôli tomu, asi by sa sem neregistroval, aby musel k tomu povedať svoj názor.

Myslím, že k téme sa povedalo dosť, každý si môže utvoriť svoj názor na vec /mne prišlo vysvetlenie ohľadom naznačených pražcov úplne jasné/. Bolo by fajn si už ďalšie osobné veci vybaviť osobne, prípadne sa na to úplne vykašlať.   Zdravíčko

Na zdravie!
« Posledná zmena: 10. Marec , 2013, 15:05:38 od Pitu » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #139 kedy: 10. Marec , 2013, 15:22:32 »

ale sak ich nehaj, je to sranda  :)
Zaznamenané

stoka!
oblaty
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« Odpoveď #140 kedy: 10. Marec , 2013, 15:57:06 »

Nedá mi to ako výrobcovi aj keď začínajúcemu, obhájiť pána Kučkovského. Ako tu už spomínal tak rezať pražce do hmatníka s radiusom nie je vôbec ľahké. Ak výrobca robí všetko ručne s pílkou na pražce tak je to takmer nemožné vyhnúť sa chybám a nezanechať na hmatníku nechcené ryhy. Osobne by som na to šiel veľmi opatrne a určite by to chcelo veľa času venovať príprave, možno výroba nejakých šablón a pod, a čas je niečo, čo nie každý výrobca má k dispozícii. Všetci by chceli všetko hneď a najlepšie zadarmo :) Zo skúsenosti viem že väčšina zásahov do nástroja, aj keď úplne malých, vyžaduje niekedy aj niekoľko hodinovú prípravu...
Zaznamenané

Niečo z mojej tvorby - vyrobene, upravene, opravene gitary - http://www.facebook.com/PKGuitars
Kontakt: oblaty@gmail.com   www.facebook.com/pksinan
kuckovsky
nováčik
*

« Odpoveď #141 kedy: 10. Marec , 2013, 16:07:59 »

Dalsia vec je frezovanie do uz nalakovanych casti nastroja.Je to nevyspytatelna zalezitost,mozete mat ostru frezu vysoke otackya aj tak sa moze kusok laku odstepit.Nieje to zalezitost pozornosti.A este k tomu ked sa jedna finsku brezu korenicu,lakovanu nitrolakom.Z mojej strany to nebola neochota,ale obava zasahu do nastroja.Pana Mazla som mu odporucal v tej najlepsej viere lebo viem ze on lakuje nitrolakom.Normalny clovek by sa mi za to podakoval si myslim.
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #142 kedy: 10. Marec , 2013, 16:23:51 »

Neodštiepiť lak pri frézovaní je ako nehavarovať so zavretými očami na krivoľakej ceste  Bavím sa skvele
Ide o to, ako ste spomenuli, o lak a drevo podním a okrem šikovnosti (čo každý gitarár má) aj o veľký kus šťastia Na zdravie!
Zaznamenané
kuckovsky
nováčik
*

« Odpoveď #143 kedy: 10. Marec , 2013, 16:54:38 »

Ja niesom majster sveta!!!Len som realne zhodnotil svoje schopnosti.Takze ziadna neochota,ale zdravy usudok.Pri mojej praci je to jedna z najdolezitejsich schopnosti /mam na mysli mentalnu schopnost/Kazdy den robim rozhodnutia ktore su pre spokojnost zakaznika  velmy dolezite,casto pod tlakom roznych okolnosti.Mam 50 rokov z toho 30 rokov pracujem s drevom ,ale stale sa mam co ucit.A to je na tom krasne ze zatial stale v sebe nachadzam vnutornu ochotu poznavat nove veci.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #144 kedy: 10. Marec , 2013, 17:17:03 »

Poručíme větru, dešti...:-)
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #145 kedy: 10. Marec , 2013, 17:31:45 »

Ja niesom majster sveta!!!Len som realne zhodnotil svoje schopnosti.Takze ziadna neochota,ale zdravy usudok.Pri mojej praci je to jedna z najdolezitejsich schopnosti /mam na mysli mentalnu schopnost/Kazdy den robim rozhodnutia ktore su pre spokojnost zakaznika  velmy dolezite,casto pod tlakom roznych okolnosti.Mam 50 rokov z toho 30 rokov pracujem s drevom ,ale stale sa mam co ucit.A to je na tom krasne ze zatial stale v sebe nachadzam vnutornu ochotu poznavat nove veci.
Samozrejme, poznám to veľmi dobre. Nie je nič lepšie ako spokojný zákazník  Na zdravie!
A zároveň nieje nič horšie ako zákazník, ktorý vymýšľa dajme tomu nereálne veci  Bavím sa skvele
Zaznamenané
vintage
Hosť
« Odpoveď #146 kedy: 10. Marec , 2013, 18:09:31 »

Samozrejme, poznám to veľmi dobre. Nie je nič lepšie ako spokojný zákazník  Na zdravie!
A zároveň nieje nič horšie ako zákazník, ktorý vymýšľa dajme tomu nereálne veci  Bavím sa skvele

Tu nejde o vymyslanie nerealnych veci, jedna vec. Ta druha je, ze p.Kuckovsky z temy pracovnej presiel do temy osobnej, co je polutovania hodne a ubohe verejnosti predstierat svoje mentalne vymysli a tvarit sa ako clovek u ktoreho je jedina pravda. To kde nastal problem s mendzurov a ci p. Kuckovsky ma pravdu alebo nie sa dozvieme dufam coskoro. Poziadal som vecsich odbornikov o vyjadrenie. Ale dal by si niekto urobit nastroj u cloveka, ktory nema problem verejne zatahovat inych do osobnych komplexov? Z toho dovodu Vas chcem poprosit o ignorovanie toho co pise, kedzed sa jedna o trestny cin verejneho ohovarania. Ja sa nebude k tomu cloveku vyjadrovat, nerad by som klesol na tuto polutovania hodnu uroven.
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #147 kedy: 10. Marec , 2013, 18:37:06 »

Prosimvás, útoky na pána Kučkovského ste začali Vy. Ďalšia vec je, že menzura bola vymeraná správne v oboch prípadoch, iba Vy to nechcete pochopiť. A Vy tu z pána Kučkovského robíte akéhosi neschopáka, čo nieje pravda. Ako gitarár mám pred menom Kučkovský obrovský rešpekt.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #148 kedy: 10. Marec , 2013, 18:52:13 »

Z toho dovodu Vas chcem poprosit o ignorovanie toho co pise, kedzed sa jedna o trestny cin verejneho ohovarania.
..tento je dobry Bavím sa skvele daj este nejaky, zacina to dobre...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #149 kedy: 10. Marec , 2013, 19:31:45 »

Ako admin tohoto fóra by som poprosil Blondýna, nech sa skľudní, keďže ohovárania vyšli z jeho strany. Som rád, keď sa poukazuje na chyby /aj výrobcov/, aby sa gitaristi mohli vyvarovať, ale osobne si vážim aj remeslo a nemám rád, keď sa sem niekto cudzí príde vyvŕšiť len kvôli svojej pýche.

Vypočuli sme si Blondýnov názor a bol som najprv náchylný uveriť jeho vyjadreniam a anonymným útokom. Som rád, že pán Kučkovský sem zavítal vo svojom mene a povedal svoj názor na vec, ktorý mi príde úplne jasný a nevidím z jeho strany pochybenie. Skôr si myslím, že celý problém je len v komunikácii.
A vyhrážať sa súdmi na niekoho, kto sa sem prišiel len obrániť a ozrejmiť vec zo svojho pohľadu, je trochu moc.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.