Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 10:36:36
Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jan Kuckovsky KUBASSES  (Prečítané 44668 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
vintage
Hosť
« Odpoveď #150 kedy: 10. Marec , 2013, 20:13:21 »

Ako admin tohoto fóra by som poprosil Blondýna, nech sa skľudní, keďže ohovárania vyšli z jeho strany. Som rád, keď sa poukazuje na chyby /aj výrobcov/, aby sa gitaristi mohli vyvarovať, ale osobne si vážim aj remeslo a nemám rád, keď sa sem niekto cudzí príde vyvŕšiť len kvôli svojej pýche.

Vypočuli sme si Blondýnov názor a bol som najprv náchylný uveriť jeho vyjadreniam a anonymným útokom. Som rád, že pán Kučkovský sem zavítal vo svojom mene a povedal svoj názor na vec, ktorý mi príde úplne jasný a nevidím z jeho strany pochybenie. Skôr si myslím, že celý problém je len v komunikácii.
A vyhrážať sa súdmi na niekoho, kto sa sem prišiel len obrániť a ozrejmiť vec zo svojho pohľadu, je trochu moc.

mily admin, asi ti usla pointa celeho pripadu, ja som tu rozoberal pracu a nazor ohladom vykonanej prace, na co som cakal prmeranu odpoved popripade riesenie navrhnute zucastnenymi. Neprisiel som riesit osobu pana Kuckovskeho tak ako to urobil ona to tonom, ktory v pravnej spolocnosti nie je axceptovatelny tak ako to robi on, falosne a domyslave ohovaranie mojej osoby ohladom mojho pobytu v Londyne atd... ohovaranie ako cloveka, to je ten problem, co to nevidis? A nejde o vyhrazanie ale uplatnenie si svojich prav ako obcana SR. Neohradzujem sa koly kritike, dokonca je tu par tipov ako preverit zistenu chybu, ale ohradzujem sa koly hrube urazaniu p. Kuckovskym a falosnym domyslavim predstavam primeraneho mentalneho stavu tej to osoby.
« Posledná zmena: 10. Marec , 2013, 20:22:21 od blondyn. » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #151 kedy: 10. Marec , 2013, 20:25:00 »

falosnym domyslavim predstavam primeraneho mentalneho stavu tej to osoby.

facepalm
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #152 kedy: 11. Marec , 2013, 08:07:38 »

My gosh, zachadza to uz nejak pridaleko.
Zaznamenané

FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #153 kedy: 11. Marec , 2013, 08:24:33 »

Rozumný človek si urobí názor...premazať od balastu, ostatné cez PM
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #154 kedy: 11. Marec , 2013, 09:20:40 »

Posledné príspevky zmazané, ostatné zatiaľ nechávam, aby bolo jasné, o čo tu išlo. Blondýn má účet zmazaný, keďže o to sám požiadal. Predošlé príspevky nechávam, aby si každý mohol utvoriť názor na vzniknutú situáciu okolo jeho nástroja.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #155 kedy: 11. Marec , 2013, 11:46:54 »

Posledné príspevky zmazané, ostatné zatiaľ nechávam, aby bolo jasné, o čo tu išlo. Blondýn má účet zmazaný, keďže o to sám požiadal. Predošlé príspevky nechávam, aby si každý mohol utvoriť názor na vzniknutú situáciu okolo jeho nástroja.

No jo, ale smradik uz bol vypusteny...  Bleee
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kuckovsky
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #156 kedy: 11. Marec , 2013, 12:07:17 »

Ked Vas kopu zozadu,znamena to ze ste vpredu. Dale Carnegie.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #157 kedy: 11. Marec , 2013, 12:11:34 »

No jo, ale smradik uz bol vypusteny...  Bleee

netreba viac šíriť.. Žmurk
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #158 kedy: 11. Marec , 2013, 14:27:44 »

konecne trochu zabavnejsia tema po dlhom case  Bavím sa skvele
na zaciatku som cital, zevraj blondyn je vyborny basak, akurat jak som tak cital tie jeho kydy, tak mam pocit, ze by bol tak akurat vyborny jakubec  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #159 kedy: 12. Marec , 2013, 10:51:47 »

Ďakujeme za vysvetlenie  Na zdravie!
Jak som videl tie fotky, tak mi bolo jasné, že ide skôr o problém inde.

Aj ja som sa stretol s podobnými ohováračkami, zákazník ale zabudol, že hneď na začiatku mi povedal sumu akú je ochotný investovať do servisu nástroja vo veľmi zlom stave (presušený krk s pokazenou výstuhou, pokazená mechanika jednej struny...), spravil som mu to len za materiál, lebo mi to dlho trvalo, namiesto vďaky mi vynadal  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Tu plati  jedna ludova mudrost ,sprav certovi dobre peklom sa ti odvdaci.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #160 kedy: 12. Marec , 2013, 21:12:52 »

Nakrm susedovho psa - oserie Ti plot:-)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.