Ako admin tohoto fóra by som poprosil Blondýna, nech sa skľudní, keďže ohovárania vyšli z jeho strany. Som rád, keď sa poukazuje na chyby /aj výrobcov/, aby sa gitaristi mohli vyvarovať, ale osobne si vážim aj remeslo a nemám rád, keď sa sem niekto cudzí príde vyvŕšiť len kvôli svojej pýche.
Vypočuli sme si Blondýnov názor a bol som najprv náchylný uveriť jeho vyjadreniam a anonymným útokom. Som rád, že pán Kučkovský sem zavítal vo svojom mene a povedal svoj názor na vec, ktorý mi príde úplne jasný a nevidím z jeho strany pochybenie. Skôr si myslím, že celý problém je len v komunikácii.
A vyhrážať sa súdmi na niekoho, kto sa sem prišiel len obrániť a ozrejmiť vec zo svojho pohľadu, je trochu moc.
mily admin, asi ti usla pointa celeho pripadu, ja som tu rozoberal pracu a nazor ohladom vykonanej prace, na co som cakal prmeranu odpoved popripade riesenie navrhnute zucastnenymi. Neprisiel som riesit osobu pana Kuckovskeho tak ako to urobil ona to tonom, ktory v pravnej spolocnosti nie je axceptovatelny tak ako to robi on, falosne a domyslave ohovaranie mojej osoby ohladom mojho pobytu v Londyne atd... ohovaranie ako cloveka, to je ten problem, co to nevidis? A nejde o vyhrazanie ale uplatnenie si svojich prav ako obcana SR. Neohradzujem sa koly kritike, dokonca je tu par tipov ako preverit zistenu chybu, ale ohradzujem sa koly hrube urazaniu p. Kuckovskym a falosnym domyslavim predstavam primeraneho mentalneho stavu tej to osoby.